H7 Pretpark

11 2 1
                                    

Luke pakte mijn hand en we lieten onze kaartjes zien. "Zullen we ald eerst in de Speed of Sound?" vroeg Calum. "Nou, ik durf niet zo graag in achtbanen." zeg ik verlegen. "Kom met mij durf je alles." "Alles????" zegt Micheal lachend. We moeten allemaal heel hard lachen en met tegenzin loop ik achter Luke aan. Luke zit naast mij, Calum naast Elisa en Ashton naast Micheal.

"Dat was echt vet gaaf!" zeg ik als we eruit komen. "Zie je nou wel?" ik begin te lachen. We lopen door en we zien een water attracties en we gaan der in. We komen er helemaal zeiknat uit. "Pfff bleeeeh nu loop ik helemaal in natte kleren!" zeurt Ashton. "Van mij mag je ook naakt maar ik loop dan wel aan de andere kant van het park!" zeg ik lachend. Iedereen begint te lachen "Kom latem we in de Goliath gaan!" roept Luke hard. "Is die eng?" vraag ik "Nee hij is wel hoger dan de speed if sound maar minder eng en gaat ook niet op de kop!" "Oh dan ga ik er wel in!" "Beloof je dat?" "Ja!" roep ik vol vertrouwen.

We zijn aangekomen bij de Goliath ik slik een keertje maar wordt dan meegetrokken door Luke. We waren al snel aan de beurt. Luke en ik zaten helemaal achterin.

"WOOWW DIE WAS GAAAF!" roep ik door het park heen. We liepen nog even door het park heen, en we zijn nog even in attracties gegaan. "Hebben jullie anders zin om bij ons te logeren?" vroeg Luke verlegen. "Als het van je ma mag Elisa dan vind ik het best!" Ze liep hand in hand met Calum. "Ik bel der wel even."

"Het mag hoor!" riep Elisa nogal blij. We gingen in het park eten en daarna zijn we met de trein naar het hotel gegaan waar de jongens zitten. "Waar moeten wij slapen?" vroeg Elisa die nog steeds hand in hand met Calum liep. "Ieder heeft een aparte hotelkamer maar anders ga jij bij mij en Lela bij Luke." zei Calum. We knikten tegelijk ik liep achter Luke aan zijn kamer in. "Wow, het is echt mooi, maar ik heb geen schone kleren voor morgen!" "Nou dan halen we iets leuks voor je de winkels zijn nog twee uur open dus tijd zat." We liepen naar Calum's kamer en we vroegen of hun ook meegingen voor nieuwe kleren en dat deden hun.

Uiteindelijk had ik een leuk roze nieuw lingeriesetje en een nieuwe blauwe BH zonder bandjes net een blauwe string een strakke witte croptop en een kortbroekje. Elisa had een panterprintige BH en een panterprintige string. En ze had een geel lingeriesetje.

Eenmaal weer in de hotelkamer voelde ik me nogal vies. "Mag ik even douchen?" vroeg ik aan Luke "Natuurlijk princess vind je het goed als ik erbij kom douchen?" Ik knikte ja en glimlachte, maar toch schrok ik van mijn antwoord. Maar het is toch niet zo raar als een stelletje samen doucht? Toch?

Little ThingsWhere stories live. Discover now