(☁️6)

32 6 0
                                    

Rozhodla jsem se, že půjdu najít Andy. Potřebuju se odtud dostat za každou cenu, nechci tady být.

Procházela jsem menší chodbou a stále jí hledala. Otevřela jsem dveře a hned se mi naskytl pohled na zvracejícího člověka. Se zamračením jsem dveře zavřela a pokračovala ve své cestě dál.

Po otevření dalších dveři mě málem chytil infarkt. Na posteli totiž ležel Changbin a na něm ta dívka s růžovíma vlasama. ,,J-já se o-mlouvám" celá jsem zrudla, tento pohled mi byl opravdu nepříjemný. Oni dva se tomu však smáli. Chtěla jsem odtud odejít, ale moje nohy nijak nereagovaly. Changbin se ušklíbl a dívka promluvila. ,,Tak.. můžeme ti nějak pomoci?" Changbin jí ze se sundal a posadil se na okraj postele. Jsem ráda, že mají oblečení. ,,Oh ne, jen jsem hledala Andy" pípla jsem. ,,Ta bude nejspíš dole s Felixem. Už ale prosimtě jdi" lehce se zamračila. Kývla jsem tedy na souhlas a bez jskéhokoli slova opustila ten pokoj.

Sešla jsem schody dolů a šla zpátky ke gauči. Posadila jsem se na něj a povzdechla si. Najednou mi ale zavibroval mobil, lekla jsem se toho tak moc, že jsem vyjekla.
,,Se bojíš mobilů?" uchechtl se blonďatý kluk a posadil se vedle mě. Já ho však jen mlčky pozorovala. ,,Nevezmeš to?" nadzvedl obočí, musím uznat, že měl moc hezké oči. ,,Ale Allo.. na co to zase myslíš?!" řekla jsem si v duchu. ,,J-jasně, že to vezmu" odpověděla jsem, vzala si mobil a koukla na jméno volajícího, který mi volal. Zhrozila jsem se nad tím jménem. Byl to totiž Lucas, nahlas jsem polkla a hovor tedy přijala.

Alla: ,Aano?' promluvila jsem automaticky, jakmile jsem mu hovor přijala.

Lucas: ,Chtěl jsem tě jen slyšet, protože mi opravdu chybíš' nad tímto jsem se musela pousmát.

Alla: ,Taky mi chybíš' řekla jsem bez přemýšlení.

Lucas: ,Mohu se zeptat co to tam hraje za muziku a řve za lidi?' teď jsem opravdu nevěděla, co říct.

Lucas: ,Má to něco společného s tou dívkou, že jo?' opravdu jsem nevěděla, co říct.

Lucas: ,Takže ano'

Alla: ,V.. uhm- prostě mě vzala na párty, ale mně se tu nelíbí, Lucasi!'

Lucas: ,Tvoje máma by z toho nebyla moc nadšená. Počkej až jí to povim'

Alla: ,No to snad nemyslíš vážně!' překvapilo mě to, opravdu to chce říct mojí mámě?!

Odpovědi jsem se však nedočkala, Lucas mi to totiž típl. Měla jsem v sobě takový vztek. Zatnula jsem pěst a flákla s ní do stolu. Hned na to jsem ale vyjekla ,,Au!" Kluk vedle mě se zasmál ,,Ty jsi ale trdlo" nad tím jsem se zamračila, nesouhlasím s tím, že jsem trdlo. ,,To teda nejsem" nesouhlasně jsem zavrtěla hlavou.

,,Jsi aspoň v pořádku?" koukl se na mou ruku, která jemně zčervenala. ,,Jo jsem, neboj" pousmála jsem se. ,,Ještě jsem se ti vlastně nepředstavil" natáhl ke mně ruku. ,,Já jsem Bangchan" znova se usmál. Měl moc hezký úsměv.







MÁME DALŠÍ DÍL, TAK JAK SE LÍBÍ?:D

After [kpop]Where stories live. Discover now