(🌩3)

39 7 0
                                    

,,Dnes večer je párty" říká Andy, která si češe svoje vlasy.

,,Určitě si to tam užiješ i za mě" poplácala jsem jí po rameni a přesunula se na svou postel. Byla jsem šíleně unavená a nikam se mi nechtělo.

Někdo si ke mně sedl. ,,Ale notak! je to jen jedna párty, každá vysokoškolačka musí aspoň jednu ve svém vysokoškolském životě zažít" řekl Felix, kterého jsem si všimla až teď. Trochu jsem se jeho hlubokého hlasu lekla.

,,Mhm, nikoho tam neznám a navíc jsem si dohodla skypování s Lucasem" oba dva se tomu zasmáli.

,,Však znáš mě a i Felixe, nebudeš tam sama.. pojď prosím" žadoní mě.

Nejsem si jistá, zda-li jí mohu věřit, znám jí jenom den. Opravdu nevim, jestli mám jít.

,,Andy, tak jí nenuť, ona není náš typ. Neumí se bavit" Vstal s úšklebkem na tváři. Teď se ve mně začala vařit krev. Chtěla jsem dokázat, že to tak neni.

,,Já půjdu ráda" usmála jsem se a v tu chvíli mě Andy začala dusit v objetí. ,,Užijeme si to!" zněla hodně vesele. Udělalo mi to radost.

,,Já půjdu, musim vyzvednout Jisunga. Uvidíme se na párty" S těmito slovy Felix opustil náš pokoj. Abych řekla pravdu, jsem za to docela ráda, jelikož budu mít spoustu času na to, aby jsme s Andy prodiskutovaly dnešní párty. Chtěla bych znát aspoň pár detailů.

,,Kde je ta párty? A jak se tam vůbec dostaneme?" zeptala jsem se na otázky, které mě zajímaly nejvíce.

,,Tahle párty je prakticky párty bratrstva. Koná se v jednom z největších domů bratrstev. Neboj se, je to docela blízko, ale my stejně nepůjdeme pěšky, Changbin nás vyzvedne" řekne mi a já se zarazím. ,,Kdo je Changbin?" usměje se ,,To je můj dobrý kamarád. Za chvilku ho uvidíš"

,,Pojďme se připravit, ať to stihneme" Andy přejde ke své skříni a začne si vybírat vhodné oblečení. Má ho opravdu hodně, více jak já. Budu si muset ještě něco dokoupit.

Šaty, které si vybrala se mi vůbec nelíbily. Byly černé s vysokým výstřihem. To bych si na sebe nikdy nevzala.

,,Bolely tě ta tetování?" opatrně jsem se optala. Docela mě to zajímalo.

,,Jen to první, ale opravdu to není tak hrozné, jak se říká. Dostala si někdy žihadlo od včely?" přikývla jsem. ,,Tak je to jakoby tě píchala stále dokola" usměje se. Au.

Vezmu si své červené šaty, které mají rukávy z krajky. Jsou to vlastně jediné šaty, které jsem si zabalila. Andy se na mě však dívala znuděně.

,,Nechceš si rovnou na sebe vzít pytel od brambor?" nad touto poznámkou jsem se zamračila. ,,Co je na nich špatného?" Andy zakroutila hlavou. ,,Nic, jsou pěkné, ale na párty se....prostě nehodí. Nechceš si raději půjčit něco ode mě?" po tom, co jsem viděla její odhalené kousky, raději jsem zavrtěla hlavou v náznak nesouhlasu.

,,Děkuji za nabídku, ale já si raději ponechám tyhle" snažila jsem se o úsměv.




S tímto nejsem moc spokojená- ale tak.. snad se bude líbit🌿

After [kpop]Kde žijí příběhy. Začni objevovat