DEL 4

20 3 3
                                    

Kniven som Drago viste frem ble plassert på en trygg og hemmelig plass inne på slottet. De eneste som hadde tilgang til det var Kongen, Pia og noen trofaste vakter. Det var ingen som hørte etter når Drago ville vite hvor det rommet var. Pia og Kongen er de eneste som vet hvorfor.

De neste dagene gikk som vanlig i Lysdal, uten at det var kommet en amper stemning mellom Athena og Pia. De har aldri vært gode venner fra før, men etter at Athena fant Pia og Drago sammen, har ikke det hjulpet på vennskapet. 

Pia valgte dermed å unngå Drago så ofte hun kunne, men hjertet hennes lengtet etter å se han. Mer enn det hun ville innrømme. 

Ute begynner det å bli mørkt, men verken Pia eller Harriet har tenkt å gi seg med dagens kamp. Pia hadde vært ukonsentrert hele dagen, men nå har hun begynt å få tilbake poengene sine. Til Harriet sin store fortvilelse, for ingen av dem liker å tape. 

Det klirrer i metall i det Drago går forbi kamp-marken. Han ser bort på Pia som har unngått han de siste dagene. Uten å tenke seg om griper han fatt i en av trenings spydene og flyr opp mot dem. Men før han rekker å lette kommer Athena mot han. Drago sukker stille og setter fra seg spydet.

- Er ikke du ferdig med treningen idag? ler Athena og legger en arm om livet hans. 

-Jeg er vel det, sier Drago og gir Athena et anstrengt smil, han kysser henne på kinnet før han vrir seg forsiktig ut av grepet hennes før han flyr mot den tette skogen på andre siden av marken. Athena ser etter han og en vrede bygger seg opp i henne idet hun ser opp mot Pia. 

Athena strekker ut armene mot Pia og uten forvarsel skyter hun ut en lysstråle som treffer Pia i ryggen. Pia gir fra seg et hyl av smerte og prøver å fly vekk fra strålen, men uten å lykkes. Pia klarer ikke å tenke klart i smertehavet. Det begynner å svartne for henne og hun kjenner at vingene ikke lengre bærer henne, bakken kommer faretruende fort mot  henne.

Harriet bruker kreftene sine til å lage et tau av røtter for å dra Pia vekk fra strålen, men hver gang blir den kappen av. Harriet ser hvor strålen kommer fra og flyr raskt ned til Athena for å be henne stoppe. 

Drago hører hylene og skynder seg ut av skogen, synet som møter han får han til å se rødt. I sinne kaster han en skyggeball på Athena slik at hun blir slengt til siden og lysstrålen blir brutt. Men for sent, Pia er allerede bevisstløs. Harriet stopper nedstigningen mot Athena når hun ser at Drago har tatt hånd om henne. Harriet rekker i siste liten å få tryllet frem et stort blad som tar i mot Pia centimeter fra bakken. 

- Er du gal!? Roper Drago til Athena som røyser seg fortumlet fra gresset. Drago tar seg ikke bryet med å se hvordan det gikk med prinsessen, for alt han tenker på er Pia. 

Pia ligger helt stille på bladet i det Drago setter seg ned hos henne. Drago gisper etter luft når han ser brannskaden på ryggen hennes. Forsiktig stryker han henne over kinnet, Pia trekker sammen ansiktet i smerte. Drago kjenner at det stikker langt inne i han, og til sin store overraskelse får han lyst til å holde Pia tett inntil seg og beskytte henne. Drago rister følelsen fort av seg, men følelsen vil ikke slippe taket.  Han tar til seg hånden når han ser at Harriet lander ved siden av han. Uten ord tar Drago og Harriet tak i hver sin side av bladet og flyr mot sykestuen. 

Igjen står Athena og ser etter dem, med et blikk som er fylt med hat. Hun tramper sint med bena i bakken som et trassig barn. Athena synes selv at hun har krav på den kjekke fremmede, for hun er jo prinsesse tross alt. Athena setter seg furtent ned i gresset og etter en liten stund dukker det opp et smil, et smil som ikke bringer lykke.

- Hun vil trenge masse hvile og pleie, så hun må være hos oss i et par dager. Sier Corina, en sykepleier. Corina lukker døren etter seg når hun går ut av rommet der Pia ligger. 

ALT ER LOV I KRIG OG KJÆRLIGHERWhere stories live. Discover now