Proloog:

1.1K 26 22
                                    


Met een zucht staarde Maya naar de dimmende lichten rond om haar heen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Met een zucht staarde Maya naar de dimmende lichten rond om haar heen.

Een kort geflikker vertelde haar dat ze zich bereid moest maken om zo het podium op te stappen.

Haar  oogleden voelden zich zwaar aan, haar lichaam klopte alsof elke zenuw  verbonden was met haar borst die zich momenteel aanvoelde alsof het in  brand stond.

Ze liet haar hand over haar pijnlijke dijbeen glijden en sloot haar ogen doodop terwijl ze probeerde om diep in te ademen.

Maar  het was te warm in de club, de muziek te luid voor haar gevoelige oren  en tot overmaat van ramp voelde ze een migraine opkomen.

Ze had nooit moeten toezeggen om deze avond te werken.

Ze  was nog altijd ziek en lichamelijk uitgeput na de longontsteking die  haar zes dagen in het ziekenhuis heeft doen belanden en acht dagen plat  thuis.

Niet dat ze veel keuze had.

Toch had ze er een tweede gedachte aan moeten verspillen toen haar baas die ochtend gebeld had al was het maar voor de schijn.

Maar  zijn boodschap was vrij duidelijk oftewel zou ze komen werken of hij  zou gedwongen zijn om haar plek aan een andere danseres te geven.

Ze had daarop voor een kort moment gevoeld hoe opluchting als een tornado door haar lichaam trok.

Terwijl  ze eigenlijk niks anders wou dan hem meedelen dat dit haar prima  uitkwam voordat ze hem fantastische toekomst zonder haar zou toe wensen.

Maar  haar blik was op de elektriciteitsrekening gevallen en ze had met  tegenzin de woorden ingeslikt en hem beloofd de avond shift op zich te  nemen.

Aan het einde van de dag moest ze realistisch blijven.

De  ziekte zou uiteindelijk voorbij gaan en zij zou daarna gedwongen zijn  om weer in één of andere schunnige bar te solliciteren voor een nieuwe  baan.

En dat was nu precies hetgeen ze momenteel niet kon gebruiken.

Alleen al de gedachte dat ze op zoek moest gaan naar een nieuwe baan, in een nieuwe club met een nieuwe baas.

Eentje die met hoogst waarschijnlijkheid in tegenstelling tot John een lul zou zijn zorgde voor een rilling over haar rug.

Bovendien was de gentleman club waar ze momenteel werkte de meest gewilde club om in te dansen.

Elke danseres in de verenigde koninkrijk probeerde er binnen te raken.

Niet  alleen omdat de mannen hun poten moesten thuis houden en deze regel ook  gehandhaafd werd in tegenstelling tot de andere clubs.

Maar hun klanten bestonden uit sommige van de rijkste en machtigste mannen in Engeland.

En  rijke mannen omringd door naakte vrouwen vertaalde zich meestal in heel  veel geld die de meiden aan het einde van de nacht mee naar huis konden  nemen.

Fallen AngelWhere stories live. Discover now