35. Μία σφαίρα. Ένας δυνατός πυροβολισμός!

1.3K 110 7
                                    

Δανάη!

Άνοιξα τα μάτια αγγίζοντας το σώμα μου. Με ένιωθα ζωντανή. Ενώ κοιτούσα στο κενό, συνήλθα και παρατήρησα την Αντιγόνη βαριά τραυματισμένη στο έδαφος. Μόνο τα βλέφαρα της κουνιόντουσαν. Στην αρχή σκέφτηκα πως το έκανε ο Διονύσης για να με σώσει. Εκείνος με τράβηξε επάνω του και με έβαλε πίσω από το σώμα του.

"Είσαι καλά αγάπη μου; "Με ρώτησε ο Διονύσης περιμένοντας τον πατέρα μου να εμφανιστεί. Ήταν εδώ και ήμουν σίγουρος πως αυτός πυροβόλησε.

"Πάμε να φύγουμε Διονύση πριν να είναι αργά. " Τον παρότρυνα σοκαρισμένη με όλα αυτά.

"Δεν φεύγω από εδώ. Δεν μπορούμε μία ζωή να τρέχουμε και να κρυβόμαστε. Θέλω αν έχω μαζί σου μία ολόκληρη ζωή και αυτό πρέπει να τελειώσει εδώ. "Μου είπε εκείνος και με φιλάει δυνατά και ορμητικά ,σαν να ήταν η τελευταία φορά που το κάνει .

Ο πατέρας μου εμφανίζεται χειροκροτώντας και πιάνοντας το όπλο του. "Εδώ είμαι Ρούσο, ή μήπως να πω γιε της Αιμιλίας; Ξέρω πολύ καλά πως είσαι ένα υιοθετημένο μπάσταρδο." Είπε εκείνος και έτσι καταλάβαμε πως μας είχε βρει. "Πολύ καλό το σχέδιο διαφυγής .Σε παραδέχομαι. " Είπε εκείνος και μάζεψε τα μανίκια του πουκαμίσου του.

"Δανάη πέρνα έξω. "Μου φώναξε ο Διονύσης χωρίς να αφήσει από το οπτικό του πεδίο.

"Διονύση δεν πάω πουθενά. " Του είπα εγώ κατηγορηματικά.

"Δεν νιώθεις αυτό το Déjà vu Διονύση. "Είπε εκείνος και έβγαλε από το σακάκι του ένα μαύρο φάκελο. "Αυτή την σκηνή την έχουμε ξανά δει και θυμάσαι πως τελείωσε; "

"Δεν φοβάμαι να δώσω την ζωή μου για την Δανάη. Νομίζω πως αυτό το έχεις καταλάβει για αυτό δεν μας αφήνεις ήσυχους. Τι άλλο θες από εμένα; "

"Όλα. Μέχρι το τελευταίο ευρώ. Για σένα δεν είναι δύσκολο να βγάλεις ένα εκατομμύριο ευρώ σε λιγότερο από εφτά μέρες. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό της ζωής σου. "

"Τότε πρέπει να πάρεις την δική μου ζωή. "Βγήκα μπροστά από τον Διονύση αποφασιστικά.

"Δανάη βγες έξω. Μείνε μακριά από αυτό. "

"όχι Δανάη. Δεν θα σκοτώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν ήθελα να μπεις σε κίνδυνο και για αυτό δεν ήθελα να φύγεις. Σου μίλησα σκληρά λόγο του ποτού και της κατάστασης στην οποία είχα βρεθεί. Η Αντιγόνη θα σε σκότωνε, αν δεν την πυροβολούσα πρώτος. "

"Δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά που λες γιατί είναι πολύ αργά. Πείραξες τόσους ανθρώπους. Έκανες εμένα την ίδια να φοβάμαι και την σκιά μου. Όλα αυτά για να αποκτήσεις μία εταιρεία που δεν σου ανήκει καν. Επειδή ο Διονύσης είναι υιοθετημένος δεν σημαίνει πως δεν του ανήκει η κληρονομιά του Ρούσου. Σκότωσε εμένα γιατί δεν αντέχω να ζω και να σκέφτομαι κάθε βράδυ όλα τα δικά σου λάθη. Δεν μπορώ να κουβαλάω το βάρος των δικών σου ευθυνών. Αν σκοτώσεις εμένα τότε θα πάρεις και την ζωή του Διονύση. "Του είπα και πέταξε το όπλο κάτω.

"Διονύση άκουσα πυροβολισμούς. Τι γίνεται εδώ; "Είπε ο Άλεξ και μπήκε μέσα. Πλησίασε την τραυματισμένη αδερφή του.

"Τι είναι τελικά αυτό που θες από εμάς; " Του είπε ο Διονύσης θέλοντας να τελειώσει όλο αυτό.

"Μεταβίβασε τον πυρήνα όλων των εταιρειών σου σε εμένα. "Είπε και του πέταξε τα χαρτιά της μεταβίβασης. "Αυτό δεν ήταν όλη σου η ζωή; Δώσε μου την εταιρεία και δεν θα σας ξανά ενοχλήσω ποτέ. "Είπε εκείνος και εγώ έβαλα το χέρι μου στο στήθος του για να τον αποτρέψω από αυτό.

"Θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνάω ήρεμος μαζί σου. Χωρίς φόβο και άγχος. Και ο πατέρας σου κάνει λάθος. Δεν είναι η εταιρεία όλη μου η ζωή , αλλά εσύ. " Μου έλεγε και εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω για το τι ήταν ικανός να κάνει εκείνος.

"Διονύση δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. "Είπε ο Άλεξ και εκείνη την στιγμή μου πέταξε στυλό ο Γεράσιμος.

"Άλεξ πάρε την Δανάη από εδώ. Πρόσεχέ την. Και να δεν βγω από εδώ ζωντανός μην την αφήσεις ποτέ μόνη της. "Του ζήτησε ο Διονύσης και εκείνος το έκανε.

Εγώ αρνιόμουν να φύγω από εκεί γιατί δεν ήθελε να τον αφήσω να αναμετρηθεί με τον πατέρα μου. Αν πάθαινε τίποτα δεν θα μπορούσε η καρδιά μου να το αντέξει. Δεν θα μπορέσω να ζήσω χωρίς εκείνον.

"Άλεξ άσε με..." Του φώναζα και πάλευα να ξεφύγω από τα χέρια του. Εκείνος με κρατούσε πιο σφιχτά γινόταν για να μην του ξεφύγω. Με έβγαλε σχεδόν σηκωτή από εκεί μέσα.

Δεν ήξερα τι γινόταν και κόντευα να τρελαθώ. Ο Διονύσης δεν έπρεπε να υπογράψει τίποτα και κανένα χαρτί. Αν το έκανε , τον πατέρα μου τίποτα δεν θα τον σταματούσε. Θα είχε δύναμη , περιουσία και ένα όνομα. Μα αυτό που με ένοιαζε περισσότερο είναι να μην πάθει ο Διονύσης.

"Ηρέμησε Δανάη. Δείξε εμπιστοσύνη στον Διονύση. Θα τα καταφέρει. " Μου είπε εκείνος και κάλεσε την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο.

"Δεν μπορώ..." Είπα εγώ και ξεσπώντας σε κλάματα στην αγκαλιά του.

Δεν πέρασαν ούτε λίγα λεπτά και η καρδιά μου άρχισε να πονάει φριχτά. Τότε ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Ένιωθα τα πόδια μου να με εγκαταλείπουν και γονάτισα στο έδαφος κλαίγοντας με όλη μου την δύναμη. Ο Άλεξ με κρατούσε για να μην μπω μέσα. Προσπαθούσε αν με σηκώσει από κάτω. Το μόνο που ήθελα να δω είναι το Διονύση να βγαίνει ζωντανό από μέσα. Ο επόμενος πυροβολισμός δεν άργησε να έρθει.

"Διονύση! "Ούρλιαξα εγώ από πόνο και μόνο στην ιδέα πως εκείνος έχει σκοτωθεί για να σώσει εμένα.

Τότε η αστυνομία κατέφτασε . Βρήκα όλη την δύναμη που είχα μέσα μου , που προέκυπτε από τον έρωτά μου και την αγάπη μου για εκείνον και μπήκα μέσα για να μάθω τι συμβαίνει. Ξέφυγα από την αγκαλιά του Άλεξ επειδή είχα τρελαθεί στην αγωνία και στην άγνοια. Στα μάτια μου τα δάκρυα έτρεχαν πολύ δυνατά. Έπρεπε να είναι ζωντανός. Μόνο αυτό ήθελα. Εκείνον ζωντανό.

"Θέλω να τον δω. "Είπα στην καρδιά μου. 

BILLIONAIRE! Can you trust me?Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα