33. Μια στιγμή μόνο δική μας!

1.6K 112 6
                                    

Δανάη!

Αγκάλιασα τον Μιχάλη με βουρκωμένα μάτια. Από συγκίνηση . Γιατί ήταν ζωντανός και εγώ μπορούσα να νιώσω την καρδιά μου να ηρεμεί. Όλον αυτόν τον καιρό το είχα βάρος στην συνείδησή μου. Πώς σκοτώθηκε επειδή δεν διάλεξε να μου κάνει κακό και γιατί προτίμησε να προστατέψει την γυναίκα που αγαπά ενάντια στον πατέρα μου. Ένιωθα με κάποιον τρόπο ανακουφισμένη.

"Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ για όλα. " του είπε ο Διονύσης με την σειρά του. " αφήνω στα χέρια σου την αδερφή μου. Αν την πληγώσεις;"

"Ξέρω. Να τρέξω να κρυφτώ." Γέλασε εκείνος και κάλυψε ξανά το πρόσωπό του για να πάει να την βρει χωρίς να τον αναγνωρίσει κανείς.

Με τον Διονύση μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για ένα μέρος που θα ήταν ασφαλέστερο για εμάς. Στην διαδρομή είχα ξαπλώσει το κεφάλι μου στο κάθισμα του αυτοκινήτου και είχα χαθεί στις σκέψεις μου.

"Διονύση που πηγαίνουμε;" τον ρώτησα και εκείνος μου κράτησε το χέρι.

"Αγόρασα ένα σπίτι για την Αιμιλία και το μεταβίβασα στο όνομά της. Έτσι τώρα έχει γίνει το μοναδικό μέρος που μπορώ να σκεφτώ για σχέδιο διαφυγής. Μόνο εσύ και η Νεφέλη ξέρετε για το παρελθόν μου. Ούτε ο Μιχάλης θα γνωρίζει το που θα βρισκόμαστε εμείς οι δυο."

"Τι σκοπεύεις να κάνεις Διονύση;" πήρα το νιαζάρικο ύφος μου και τον ρώτησα, γυρνώντας το σώμα μου προς το μέρος του.

"Το πολύ να σε απαγάγω ξανά." Μου είπε χαμογελώντας μου.

"Με τον σωστό τρόπο αυτή την φορά." Ένωσα τα χέρια μου μπροστά γελώντας , σαν να του λέω να τα δέσει. Εκείνος με παρατηρούσε σιωπηλός και με σταθερό βλέμμα. " συγγνώμη αν είπα κάτι..."

"Δεν είπες τίποτα απολύτως."

"Τότε γιατί έχεις αυτό ύφος;"

"Γιατί μ' αρέσει να χαζεύω το χαμόγελό σου. Κάθε φορά μου θυμίζει το πόσο ερωτευμένος είμαι μαζί σου." Είπε εκείνος και μου φίλησε το χέρι για να μην χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. "Δανάη δεν είχα τον χρόνο καν να αντιδράσω στο μήνυμα του Μιχάλη. Απλώς έκανα αυτό που μου είπε. "

"Μα τον χτύπησες σε είδα."

"Του άξιζε λίγο που είπε ψέματα στην αδερφή μου και την πλήγωσε. Αλλά όλα τα άλλα ήταν ψεύτικα. Μου κράτησε το σακάκι και μου είπε να το συγχωρέσεις και πως μόνο μαζί μου θα είσαι ευτυχισμένη. Μακάρι να έχει δίκιο. Τι πρέπει να κάνω για να με συγχωρέσεις για όλο αυτό. " είπε εκείνος και φαινόταν πρόθυμος να το κάνει.

BILLIONAIRE! Can you trust me?Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora