28. Αυτό που θέλει η καρδιά!

1.7K 125 45
                                    

Δανάη!

Της έδωσα να διαβάσει την κάρτα που μου έγραψε ο Διονύσης.

"Εγώ το ξέρω. Καιρός ήταν να το καταλάβεις και εσύ. Ο Διονύσης θέλει να δώσει μια ευκαιρία σε εσάς και εσύ τον πλήγωσες Δανάη. Τον χτύπησες εκεί που πονάει περισσότερο. Ζήλεψε που σε είδε με τον Άλεξ. Πως ήθελες να αντιδράσει; "

"Είπες πως είναι αθώος. Τι εννοούσες με αυτό; "

"Ότι κάποιος σας έστησε παγίδα. Λογικά ο πατέρας σου έκανε το τελευταίο του θαύμα πριν μπει στην φυλακή. " Είπε εκείνη και η Αντιγόνη εμφανίστηκε μιλώντας στο τηλέφωνο.

"Η μαμά θα γυρίσει σύντομα καλό μου. "Είπε εκείνη καθώς εμείς φεύγαμε.

"ήξερες ότι έχει παιδί; "ρώτησα την Όλγα καθώς φτάναμε στα γραφεία μας.

"όχι ειλικρινά . Αλλά έτσι που αλλάζει τους άντρες αυτή λογικό μου φαίνεται. "Είπε η Όλγα θέλοντας να με κάνει να γελάσω.

"Επιτέλους ήρθες! " Είπε ο Διονύσης χωρίς να με κοιτάζει καν. "Θα είμαι στο εργαστήριο αν με ζητήσει κανείς. " εγώ έσκυψε το κεφάλι μου πάνω στο γραφείο μου. Ήταν ψυχρός και παγωμένος όσο ποτέ άλλοτε.

"Τι έκανα; "Μουρμούρισα στην Όλγα.

"Γιατί δεν του απαντάς στην κάρτα; Ίσως να περιμένει και από εσένα μία κίνηση; "Μου απάντησε η Όλγα και εγώ αμέσως σηκώθηκα από την καρέκλα μου και πήγα να τον προλάβω.

Εκείνος προχωρούσε προς το ασανσέρ. Και τότε ακούμπησε στον τοίχο ενώ πονούσε φριχτά. Κρατούσε τον ώμο του και έσφιγγε τα μάτια του από πόνο.

"Διονύση τι έπαθες; "Τον ρώτησα ενώ έτρεμα και ανησυχούσα για αυτόν.

"Απλώς κούρασα το χέρι μου. Δεν είναι κάτι σοβαρό. "Είπε και πάτησε το κουμπί του ασανσέρ.

"Πως δεν είναι; Σε παρακαλώ κάθισε. "του είπα εγώ και τον έβαλα να καθίσει στον καναπέ με τα χίλια ζόρια.

"Δεν χρειάζεται να με βοηθήσεις Δανάη. Μην προσποίησε. "Μου έλεγε και εγώ δεν του απάντησα γιατί τον έβλεπα να πονάει και να ιδρώνει από τον πόνο.

"πες μου τι πρέπει να κάνω για να σταματήσεις να πονάς; "του έλεγα πανικοβλημένη και ένα δάκρυ κύλησε στο πρόσωπό μου. Δεν άντεχα να τον βλέπω σε αυτήν την κατάσταση. Και δεν με ένοιαζε τίποτα από αυτά που έλεγε.

"Πρώτον μην κλαις εσύ και δεύτερον δώσε μου τα χάπια που σου είπε η Νεφέλη. "Είπε και αμέσως έτρεξα στην τσάντα μου για να τα βρω.

BILLIONAIRE! Can you trust me?Where stories live. Discover now