2. Απαγορεύεται!

3.8K 229 45
                                    

Δανάη!

Ένα έντονο φως γέμισε το δωμάτιο και με έκανε να ξυπνήσω από το βαθύ μου ύπνο στον οποίο είχα βρεθεί. Δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου από τον έντονο πονοκέφαλο που είχα εκείνη την στιγμή. Ήμουν σίγουρη πως ήταν από το χθεσινό ξενύχτι , όμως δεν θυμάμαι και πολλά από εκείνο το βράδυ. Όταν κατάφερα να κουνηθώ και να ανοίξω τα μάτια μου , είδα ένα λευκό δωμάτιο και ένα τεράστιο κρεβάτι. Συνειδητοποίησα πως δεν βρισκόμουν στο δικό μου δωμάτιο και οι αναμνήσεις από το χθεσινό βράδυ άρχισαν να έρχονται στο μυαλό μου.

Παρατήρησα ακόμα πως δεν φορούσα το φόρεμά μου και πως είχα κοιμηθεί μόνο με τα εσώρουχά μου. "Θεέ μου. Τι έκανα εχθές το βράδυ; "Αναρωτήθηκα εγώ και ακούμπησα το κεφάλι μου με τα χέρια μου γιατί ο πονοκέφαλος δεν με άφηνε να σκεφτώ τίποτα.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και άρχισα να ψάχνω την τσάντα μου. Θυμόμουν πως πάντα είχα ένα παυσίπονο μέσα εκεί για ώρα ανάγκης. Όμως δεν την έβρισκα και έτσι ντύθηκα για να ψάξω στο σαλόνι. Πήρα τα παπούτσια μου στο χέρι για να είμαι πιο άνετη. Κοίταξα στον καναπέ του σαλονιού και ούτε εκεί ήταν

"Καλημέρα. Ξύπνησες επιτέλους. "άκουσα μία αντρική φωνή να μου λέει και ανασήκωσα τους ώμους μου επειδή ξαφνιάστηκα. "Δεν ήθελα να σε τρομάξω. "

"Καλημέρα..." Είπα εγώ πιάνοντας ακόμα την καρδιά μου. " Εεε έψαχνα την τσάντα μου, μα δεν μπορώ να την βρω . " Είπα εγώ κοιτώντας τον σχεδόν με ανοιχτό το στόμα. Φορούσε μόνο ένα λευκό πουκάμισο που εγώ έχω τρελή αδυναμία και είναι λες και το έκανε επίτηδες, λες και το γνώριζε, με ένα τζιν παντελόνι. Τα μαλλιά του ελάχιστα βρεγμένα και ατημέλητα και το άρωμά του ακόμα διαπεραστικό και σέξι. Πως μπορούσα να μην κολλήσω το βλέμμα μου και πάλι επάνω του;

"Δανάη; "Είπε το όνομά μου με αυτό το γοητευτικό του χαμόγελο και ξύπνησε.

" Δεν θυμάμαι και πολλά από εχθές το βράδυ. Δηλαδή από την στιγμή που έφυγα από το μπαρ. " του είπα εγώ και πέρασα μία τούφα από τα μαλλιά μου πίσω από το αυτί μου.

"Εκτός από το ότι έκανες εμετό στο αυτοκίνητό μου και σε πήρε ύπνος στο κάθισμα, τίποτα άλλο. Απλώς σου έβγαλα το φόρεμα και τα παπούτσια για να κοιμηθείς. Δεν ήξερα που μένεις . "Μου εξήγησε εκείνος και η τρελή ιδέα που είχα στο μυαλό μόλις μου έφυγε. Τα μάγουλά μου  ειχαν γινει κατακόκκινα απο την ντροπή μου.

"Ενώ εγώ ξέρω; "Είπα σχεδόν από μέσα μου.

"Καλύτερα να πιεις αυτόν τον χυμό. Θα σου κάνει καλό μετά από τόσο ποτό. " Μου είπε εκείνος και μου έδωσε ένα ποτήρι με χυμό από την κουζίνα.

BILLIONAIRE! Can you trust me?Where stories live. Discover now