26. Ο έρωτας δεν κρύβεται!

1.6K 131 15
                                    

Δανάη!

Άνοιξα την πόρτα του διαμερίσματός του και μπήκα στο σπίτι του με τα κλειδιά που μου είχε δώσει. Ένιωθα σαν να γυρνάω στο παρελθόν. Τις όμορφες στιγμές που πέρασα μαζί του σε εκείνο το σπίτι. Η πιο όμορφη απαγωγή του κόσμου. Η Όλγα είχε δίκιο. Αν βρίσκομαι κοντά του θα βρω τον εαυτό μου και αυτό που μας ένωνε.

"Καλημέρα Δανάη! "Άκουσα την φωνή της Νεφέλης από πίσω μου.

"Καλημέρα Νεφέλη. Ο αδερφός σου; "Την ρώτησα εγώ πηγαίνοντας στην κουζίνα και ψάχνοντας τι να του φτιάξω για πρωινό.

"Κοιμάται. Ελπίζω να αντέξεις μαζί του. Αδερφός μου , αλλά η συγκατοίκηση μαζί του είναι αφόρητη. Μόνο εσύ τον αντέχεις τόσο πολύ. "Μου είπε βάζοντας μου μία κούπα καφέ.

"Έκανα εξάσκηση. "Της απάντησα εγώ και εκείνη γέλασε αντί να προσβληθεί. "Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; "Αν δεν το έκανα θα με βασάνιζε κάθε μέρα . Εκείνη κούνησε το κεφάλι της καταφατικά. " Η προηγούμενη κοπέλα που είχε την θέση μου, έκανε ακριβώς το ίδιο με εμένα. Σαν βοηθός του εννοώ..."

"Όχι. Καμία εκτός από εμένα δεν έχει μπει σε αυτό το σπίτι. "Μου απάντησε και ύστερα μου χαμογέλασε ως τα αυτιά. "Ούτε σαν βοηθός , ούτε σαν κάτι σημαντικό για αυτόν. Ούτε κάτι ερωτικό. "Μου είπε και απέφυγα να την κοιτάξω. Ήταν σαν να περίμενα μόνο αυτό να ακούσω. Έβαζα την ζάχαρη στον καφέ και το χέρι μου έτρεμε εντελώς.

"Αυτά εδώ είναι τα φάρμακα του αδερφού μου. Πείσε τον να τα παίρνει όπως του γράφει ο γιατρός. "Μου είπε και μου έδωσε την συνταγή.

"Τι φάρμακα είναι αυτά; "Την ρώτησα εγώ με περιέργεια. Μα περισσότερα τρόμαζα.

"Εγώ ξέρω την αλήθεια... Εσείς οι δύο είστε το ίδιο ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες. Σε θέλει κοντά του ακόμα και μετά από την παρεξήγηση που έγινε ανάμεσά σας. Και εσύ θέλεις να είσαι μαζί του, για αυτό δέχτηκες αυτήν την δουλειά." Μου είπε κρατώντας το χέρι μου και ύστερα κλείστηκε στο δωμάτιό της. "

Εγώ έφτιαξα τον καφέ του και πήγα προς την σκάλα. Κρατήθηκα από το στολίδι της κουπαστής και πήρα μία βαθιά ανάσα. Ένιωθα τα πόδια μου να κόβονται και να τρέμουν τα γόνατά μου. Περίμενα μερικά λεπτά για να  ξυπνήσει από μόνος του. Δεν ήθελα να μπω στο δωμάτιό του. Δεν είχα δύναμη να το κάνω. Αφού κοίταξα το ρολόι μου και είχαν περάσει δέκα λεπτά τότε πήρα το θάρρος και ανέβηκα. Χτύπησα την πόρτα του πριν μπω μέσα , αλλά εκείνος δεν μου είχε απαντήσει.

BILLIONAIRE! Can you trust me?Onde histórias criam vida. Descubra agora