4. Σε μισώ?!

3K 194 35
                                    

Δανάη!

Τσαλάκωσα το χαρτάκι την στιγμή που άκουσα το νερό να τρέχει από το δωμάτιό του. Ταυτόχρονα δάγκωσα ελαφρά τα χείλη μου όταν άρχιζα να τον φαντάζομαι να κάνει μπάνιο και ναν τρέχει το ζεστό νερό επάνω στους μυς και στους κοιλιακούς του. Πήρα μία βαθιά αναπνοή και έσφιξα τα μάτια μου. Ήθελα να καταφέρω να βγάλω αυτόν τον πειρασμό από το κεφάλι μου. Επειδή με έχει απαγάγει, επειδή δεν είναι λογικό και επειδή τον μισώ! Τον μισώ;

Τότε σκέφτηκα πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ψάξω τα πράγματά του και το δωμάτιό του. Έτσι πλησίασα την πόρτα του με θάρρος και την άνοιξα αθόρυβα και σιγά, μα όχι εντελώς για να μην εκτεθώ. Έριξα ματιά από την μικρή σχισμή που είχα δημιουργήσει για να δω μην βρίσκεται στο δωμάτιο. Αφού ακόμα βρισκόταν στο ντουζ , μπήκα μέσα και ξεκίνησα το ψάξιμο. Άνοιξα πρώτα την ντουλάπα του και άρχιζα να ψάχνω ανάμεσα στα σακάκια και στα πουκάμισό του. Μέσα από ένα μαύρο σακάκι βρήκα την κάρτα του.

"Διονύσης Ρούσος επιχειρηματίας! " Έγραφε και συνεχιζόταν με το τηλέφωνό του.

Οι απορίες και οι σκέψεις άπειρες μέσα στο μυαλό μου. Γιατί ένας επιχειρηματίας να φτάσει σε αυτό το σημείο; Συνέχιζα όμως να ψάχνω κρύβοντας την κάρτα του μέσα στην τσέπη της ζακέτας που φορούσα. Κάποια στιγμή ξεχάστηκα και για ένα με δύο λεπτά είχα το μυαλό μου και τα μάτια μου στο μπουκάλι με την ακριβή κολόνια του. Άνοιξα το καπάκι από το άρωμα και με τρέλανε. Όμως το προτιμούσα περισσότερο επάνω του. Μετά από λίγο συνήλθα και άρχιζα να φωνάζω στον εαυτό μου να ξυπνήσει επειδή αυτόν τον άνθρωπο τον μισώ και πρέπει να τον μισώ για όλα αυτά που κάνει.

Άνοιξα το συρτάρι του κομοδίνου του με την καρδιά μου να τρέμει σαν τρελή. Σήκωσα κάποια πράγματά του και βρήκα ένα όπλο κρυμμένο κάτω από αυτά.

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τα είχα χάσει. Τώρα έτρεμα ολόκληρη εκτός από την καρδιά μου που είχε σταματήσει να λειτουργεί μία ώρα αρχύτερα. Ήμουν σίγουρη πλέον πως απειλή του ήταν αληθινή. Και πολύ σύντομα θα γινόταν και πράξη. Ένιωθα τον φόβο να με έχει παραλύσει. Δεν σκεφτόμουν πλέον το ενδεχόμενο να με ανακαλύψει , να καταλάβει πως πειράζω τα πράγματά του. Ήμουν σίγουρα νεκρή.

"Τι κάνεις εκεί Δανάη; " Ακούστηκε η αυστηρή φωνή του από πίσω μου. "Δεν νομίζεις πως ξεπερνάς κάποια όρια; "Είπε εκείνος και μου άρπαξε τα όπλο από τα χέρια.

BILLIONAIRE! Can you trust me?Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα