26.Oslav to!

5.4K 326 28
                                    

Rozlepila jsem oči až po několika minutách,kdy mi do uší hučel otravný budík. Který se nacházel několik centimetrů odemně na nočním stolku.  Rozmáchla jsem se polštářem který jsem svírala v ruce a plnou silou jsem sním práskla do nočního stolku. Po ráno moc síli asi tak jako každý normální člověk nemám ale hluk utichl. I přes námitky mého podvědomí jsem se vyhrabala z postele a zamířila jsem do koupelny. Chtě nechtě, jsem se bohužel nevyhnula zrdcadlu,přesněji mému dvojníkovi který po ránu vždy vypadal tak hrozně unaveně. A ve skutečnosti i příšerně ale je to jediná osoba která se semnou ani jednou za život nepohádala.

Po pár minutách jsem vyšla z koupelny nalíčená a celkově vzhledově lepší než před tím. Po dlouhé tůře,která mě zavedla do šatny jsem zrávila několik minut nad tím co si vezmu. Vážně už bych si tu měla poklidit nebo spíš to oblečení dát do poliček. Kolem mě bylo několik hromad oblečení a já sama jsem si nebyla jistá tím faktem že je tem jen oblečení,po tom co mojí šatnu vzali útokem One Direction. S Harryho skvěle zlatokopackým smyslem. Na konec jsme hrábla po hromádce ještě pořád nevybalených tašek z nákupu s Lou,El a Soph. 

Rychle jsem šáhla po mobilu,černé tašce a vyběhla jsem z pokoje. K mému údivu všichni pořád spali i když za tu půlhodinku by se mohli všichni probudit k životu a tomu se chci vyvarovat. Jelikož mezi prvními vztává Liam,Harry,Louis a pak ty dva medvědi. Můj pokoj je až úplně vzadu,hrozí to,že je proberu dřív než stihnu utéct na autobusovou zastávku. Pošpičkách,na každém kroku jsem se opatrně přehoupla dál jako debil než jsem došla výtězoslavně ke schodišti,které už jsem seběhla jako člověk. Ze zdola není tak hlasytá ozvěna na horů,takže jsem si mohla jako vždy pustit televizi. Politika,zprávy,pohádky ani animáče nebyli to pravé takže vyhrála MTV. 

♫♫Sometimes I'm in a jam - Občas jsem v průšvihu
I've gotta make a plan -  Vymyslím plán 
It might be crazy - Může to být šílené!
I do it anyway - Každopádně to udělám
No way to know for sure - Nikdy to nevím jistě
I'll figure out a cure -  Objevím lék
I'm patchin' up the holes - Zalátám díry
But then it overflows - Ale pak to přeteče
If I'm not doin' to well - Co když to nedělám správně?
Why be so hard on my self? - Proč je tak těžké býti mnou?

Nobody's perfect! - Nikdo není dokonalý!
I gotta work it! - Dám se do práce!
Again and again 'til I get it right - Znovu a znovu,dokud to není správně
Nobody's perfect! - Nikdo není dokonalý!
You live and you learn it! - žiješ a učíš se to
And if I mess it up sometimes... - A jestli to všechno někdy podělám...
Nobody's perfect - Nikdo není dokonalý! 

Sometimes I work a scheme - Někdy pracuju na projektu
But then it flips on me - Ale potom to na mě vyletí
Doesn't turn out how I planned - Nevíjde to tak,jak jsem to plánovala
get stuck in quick sand - Uvíznu v písku
No problem, can be solved - žádný problém vyřeším to
Once I get involved - Jednou je to tak komplikované
I try to be delicate - Zkouším být jemná
Then crash right into it - Pak to všechno spadne
My intentions are good - Moje úmysly jsou dobré
Sometimes just misunderstood - Někdy jsem nepochopena♫♫

Zpívala jsem jakoby nic a přitom si v kuchyni dělala snídani. Přesněji si mazala rohlík nutelou,je to jednoduché,chutné a hlavně rychlé. Potřebovala jsem rychle vypadnout. Nemusím si dělat starosti s návratem,protože dneska je ten úžasný den,kdy jsem už konečně plnoletá. Můžu si dělat co chci,ským chci,kdy chci,kde chci a všem to může být ukradený! Určitě to se Sam někde pořádně oslavíme. A jak znám Sam tak určitě budeme pařit celou noc,osmnáctiny jsou jen jednou za život. 

MY BIG BROTHER [ one direction - EDITING ]Where stories live. Discover now