3.Zhul to! ✔

13.3K 520 39
                                    

Ačkoli jsem v sobě měla trávy i alkoholu dost, dost na to aby jsem zalehla a spala jako zabitá byla jsem vzhůru. Nechtělo se mi ležet, tak jsem seděla na parapetu a cígarety odcvrnkávala pod okno, úplně ignorujíc kluky, kteří se na mě dobívali s tím, že by taky rádi trávu nebo že by rádi slyšeli co se stalo, protože Niall odmítá mluvit. Nebo ať jim dojdu pomoct protože pan Květák krvácí z nosu, na což jem pouze reagovala vytrčením tampónu ze dveří.

Niall ani pouta mě nezajmali. Nezajmal mě v tomhhle posraným baráku nikdo, což byl možná i důvod proč jsem si nabila bongo a v průběhu rána ještě telefonovala přes celou zeměkouli domů. Lukeovi. I přes počet stažených bongů, jsem byl rozmrzelá a depka mě doháněla. Nesnášela jsem to, i sama sebe že nevím co ze sebou dělat.

"Ať si kdokoli, nefetuj a jdi spát" zabrblal hlas, který se ozval po několikati pípáních

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Ať si kdokoli, nefetuj a jdi spát" zabrblal hlas, který se ozval po několikati pípáních.

"Teď mi křidíš" zahihňala jsem se. "Taky tě zdravím Hemmo"

"U tebe to o tom fetu platí dvoujnásob, Prdelko" zachraptěl se smíchem.

"Vyliž si Hemmingsi!"

"Tebe moc rád" pousmála jsem se, když jsem svoje panenky protáčela v sloup.

"Ty Lukeu.." začala jsem vážně a poté jsem řekla i větu, za kterou mohla moje skouřenost. "..nepřijel by si, prosím?" zašeptala jsem tichounce.

Chvíli bylo tich, ticho ve kterém jsem se ztrácela a bála jsem se opět se najít. "Jo II: Džo II,co bych pro tebe neudělal že?"

*****

Ráno jsem se vztekavě soukala do boyfriend jeanů a nadávala jsem proč musím mít vždycky nejvíc roztrhaný kalhoty co to jde. Až na pátý pokus se mi podařilo navlíct nohavici, aniž bych jí prostrčila nějakou z dir. Udýchyně jsem si přes hlavu natáhla crop top s logem skupiny mého nejdražšího kamaráda, kterému jsem včera jako malá holka volala. Bravo, vážně Horanová. 

Peněženku i mobil jsem si zastrčila do kapsy a potichu jsem otevřela dveře, s nadějí že všichni ještě budou spát, což se ale nestalo. Moje naděje se rozbila jako domeček s karet, hned po ječení ze zdola. Nasraně jsem si dupla jako maalé dítě, přičemž jsem se okamžitě chytla za patu, kterou jsem udeřila až moc silně do země. Začátek dne, jak má být.

"Nialle ty hovado jedno" 

Tohle mi zlepšilo den, ale jo, vážně.

"Dobré ráno delikvente" mávnul na mě Zayn, který zvedl pohled od svého iPhonu a úplně ignoroval ječící domácí sněm.

"Zapomněl si dodat půvabná"

"Neser mě Harolde" protočil oči v sloup Niall.

"Hele ty mlč, vidíš tu lednici?!" Liam otevřel lednici, kterou mě oslepil, protože se tam krom světla nenachzelo vůbec nic.

MY BIG BROTHER [ one direction - EDITING ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat