9.fejezet - Előjáték 🔞🔞🔞

887 53 7
                                    

Az ágyra ülök és kihúzom magam. Félek..

Jól kell viselkednem. Ez a parancs.. És ő az első vendégem! Egy kibaszott maffiavezér.. Remek. Meg fogok halni. Az ilyen emberek nagyon szeretik kínozni a másikat. Úgy tűnik hogy örökké el vagyok átkozva. Mi értelme így az életemnek? Útban vagyok mindenkinek..

Gondolkodásomból a velem szemben álló ébreszt fel. Leveszi a zakóját és lazít egy kicsit a nyakkendőjén. Odasétál a komódomhoz, amin egy tálca pihenget. Eddig nem volt itt.. Biztos Christa hozta be. Miatta. A tálcán egy tál jég és egy italkeverő van. Emellett a komódon sorakoznak az alkoholos italok. Ezek eddig is itt voltak, de nekem nem szabad hozzájuk érnem. A vendégeimnek van fenntartva.

Levi elveszi az egyik legdrágábbat, a whiskeyt. Kitölt magának egy pohárba és beletesz egy kis jeget. Ezután a komód melletti fotelbe ül és a kartámlára könyököl. Acélkék szemeivel rámnéz.

-Eren.. - belekortyol italába - Mindent tudok rólad. Mégis szeretném ha te mutatkoznál be nekem. Tudni akarom milyen vagy valójában - erre csak értetlenül nézek rá. Mint aki nem igazán tudja mit kéne tennie - Nem akarom hogy csak a testeden keresztül ismerjelek meg. A lelkednek az árt.. Ennyit tudnod kéne

-Nos.. Nem igazán tudom mi újat mondhatnék Uram..

-Hívj Levinak. Ez a nevem.. Sokkal jobban örülnék ha így hívnál - mosolyra húzza a száját. Most először látom így.. Mármint őszintén mosolyogni. Gyengéden.

-Gyere ide. Igyál valamit.. Oldja a hangulatot

-Én nem ihatok. Még kiskorú vagyok - erre válaszul kuncog

-Aranyos vagy.. És ártatlan. Ez tetszik benned - most a mosolya perverzre vált át - Gyere ide, Eren - most sokkal határozottabb a hangneme. Muszáj vagyok hallgatni rá. Felállok és odamegyek hozzá. Amint pár centire vagyon tőle, megragadja a derekam és az ölébe húz. Zavarbaejtő.. Vele szemben ülök, miközben teljesen vörös vagyok. Sosem voltam még ennyire zavarban..

-Szóval Eren.. Mit szeretnél inni? - kérdezi tőlem ismét követelőző hangnemmel - A bor édes, a whiskey füstös. Viszont jégerrel nem kínállak, az nem ízlene neked.

-Akkor.. Egy kis bort. De csak megkóstolom

-Rendben - ahogy ezt mondja, már el is veszi a legjobb bort a komódról. Elég drágának tűnik, és az van ráírva hogy édes. Valami Tokaji márka. Fogalmam sincs hogy igazából milyen, nem értek a borokhoz.

Kitölt egy pohárral. Valamiért a legnagyobb poharat veszi el. Egy szép nagy talpaspohár, amibe belefért a borosüveg tartalmának majdnem fele.

-Fenékig, Eren - ezen kicsit megszeppenek. Fogalmam sincs hogy milyen íze van, és hogy egyáltalán ízleni fog e. Elmosolyodik én kuncog - Akkor had segítsek - belekortyol az italba, de nem nyeli le. Gyengéden végigsimít az arcomon, majd az ajkaimra tapad. Közben lassan a számba adagolja a bort, amit kénytelen voltam lenyelni.

Az egyik keze a derekamra vándolrol és simogatni kezd. A másik keze a mellkasomon jár jobbra és balra, mindig ügyelve arra hogy megsimogassa a mellbimbóm. Furcsa érzés.. mégis jó. Rettentő halk nyögéseket hallatok, ami úgy tűnik tetszik Levinak. A csók végére már teljesen vörös vagyok és a fejem is egy kicsit nehezebbnek érzem. Ebben a pillantban szétválnak ajkaink egymástól, én pedig levegőér kapkodok.

-Finom?

-Igen.. Uram - válaszolom neki félénken.

-Mondtam neked hogy ne hívj így. Mi a nevem? - ismét az italba kortyol. Közelebb hajol hozzám, várva a választ.

-Levi.. Levi Ackerman - és ezzel össze is zárul az ajkaink közti távolság. Ismét ajkaimra tapad, de ezúttal sokkal érzékiebben csókol.

Hasonlóképpen fogyasztjuk el a pohár tartalmát. Az utolsó kortyot is megissza, majd megint megcsókol. Ismét a mellkasom simogatja, csakhogy a másik keze már lejjebb tapogat engem. Markolássza a fenekem, amivel apró nyögéseket vált ki belőlem. Ez is tetszik neki.. Azt hiszem kedvel engem.

-Szeretnéd ha az ágyon folytatnánk?

-Igen.. Szeretnén Levi

-Helyes - ezzel lassan ölbevesz, én átkarolom a nyakát és folytatjuk csókunkat. Letesz az ágyra finoman - Azt hiszem az alkohol lassan elkezdett hatni..

-Levi.. - sóhajtozom a nevét.

-Tessék? - közben simogatni kezdi a combom, amibe teljesen beleremegek.

-Olyan forrónak érzem a testem.. - összeszorítom a lábaim, mert úgy érzem hogy valami elkezdett éledezni.. Furcsa. Sosem történt velem még ilyen

-Ne aggódj, segítek rajtad - ekkor elkezdi levenni rólam a yukatámat. Ahogy a bársonyos anyag lassan végigsimít bőrömön teljesen megőrít.. - Játszunk egy kicsit. Ha találok egy erogénzónát rajtad akkor a nevemen szólítasz - rámmosolyog. Pontosan nem is értem mit jelent az hogy erogénzóna.. Mégid beleegyezek

Immár teljesen meztelenül fekszek az ágyon előtte. Ő felettem támaszkodik és nevet halkan miközben próbálom takargatni magam. Megfogja a kezeim és az ágyra teszi.

-Látni akarlak. Maradj szépen így.. Ha nem bírod ki akkor szorítsd a lepedőt

Mielőtt megszólalhatnék a nyakamba puszil. Lassan meg-megszívja a bőrt és élvezi ahogy jólesően lihegek. Ezután lassacskán lejjebb halad a szájával. A kulccsontomat erősen megszívja, mire felnyögök a nevét kiáltva. Mivel tudja hogy tetszik, folytatja. Egyre lejjebb és lejjebb dolgozik. Amikor a hasam alja következik teljesen elvesztem a fejem. Erősen szorítom a lepedőt és a nevét mondogatom.

Aztán.. egy arasszal lejjebb halad és a szájába veszi a tagom. Ezt már nem bírom, a hajába markolok.

-Levi! - az eddigieknél sokkal hangosabban és erotikusabban nyögök fel.

Ennek ellenére nem áll le. Folytatja. Egyre jobban és jobban a szájába veszi. Érzem hogy valami történik.. Nem bírom visszafogni a hangom.. És olyan mintha pisilnem kéne..

-Levi! Ne.. hagyd abb..a

-Csak nem közel vagy? Igazuk volt.. szűz vagy még - ezután visszaveszi a szájába és intenzíven mozgatja a fejét.

Hangosan felnyögök amint valami.. kifolyik. Nem tudom mi volt az, de Levi lenyelte. Az utolsó cseppig.

-Miért nyelted le..? - lihegve kérdezem tőle, mire egy mosolyt kapok válaszul.

-Mert aranyos vagy..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sajnálom hogy most is legizgalmasabb résznél hagytam abba 😅 Így is 800 szavas lett a fejezet.. Viszont a folytatás most hamarabb fog jönni mert van ichletem.
Sajnálom hogy ekkora szünet volt MEGINT.. Viszont a sulikezdés bezavart. De! Most van egy muzsám akitől rengeteg inspirációt kapok ^^ Rettentően boldog vagyok miatta...
Na de! Bőven 1000 fölött vagyunk az olvasó számmal és 100 csillagocska fölött járunk *-*
Köszönöm hogy ekkora szünetekkel is aktívan olvassátok a fanficem ❤❤

A remény alakja [Levi x Eren fanfiction] -  ‼ SZÜNETEL ‼Where stories live. Discover now