Seventh day 2/1 ~Unknow desire [+18]

4.2K 220 6
                                    

A függönyön át beszűrődő, nap sugaraira keltem.Lassan kinyitottam a szemem.Az első dolog amit megláttam Isami gyönyörű arca volt.Fehér bőre kiemelte az orcáján lévő halvány pírt és apró szeplőket.Lila hajtincsei a csukott szeme elé omlottak.Vékony, rószaszín ajkai enyhén ki voltak nyitva.Lejjebb vezettem a tekintetem.A fehér pólóm amiben aludt, felgyűrődött ezért kicsit kilátszott a tökéletes felsőteste.Bal lábát behajlítva, feljebb húzva tartotta, ezzel kijjebb tólva formás fenekét, amit a fekete alsója takart.Olyan kiszolgáltatottnak nézett ki.Mintha csak arra várna, hogy letámadjam.
Felkuncogtam majd arcából elsöpörtem a hajtincseit.Egy ideig csodáltam majd közelebb hajoltam és adtam egy apró puszit ajkaira.Nem reagált rá.Hiszen Isami mélyen alvó típus.Magamhoz öleltem majd lehunytam a szemeimet, hogy visszaaludjak mivel még csak reggel 6 volt.
>Isami szemszöge<
Mikor felkeltem, éreztem, hogy Kai-san sokkal jobban szorított magához mint ezelőtt.Ez melegséggel töltött el.Annyira boldog voltam.A pillangók csak úgy repdestek a hasamban, miközben éreztem, hogy elvörösödik az arcom.A mellkasán tartott kezemmel megszorítottam a pólóját majd odahajoltam és beszívtam az illatát.Olyan kellemes volt.Akaratlanul is elmosolyodtam, ezen a szituáción.Jó érzés volt annak a karjai közt lenni akit mindennél jobban szeretek.
Ekkor eszembe jutott a tegnap.Végig simítottam az ajkamon miközben gondolkodtam.Az volt az első csókom.De nem is lehetett volna tökéletesebb.Éreztem ahogy az arcom ismét egy vörösebb árnyalatot vett fel.
Megfogtam Kai-san kezét majd össze kulcsoltam az ujjainakat.Mielőtt lecsukhattam volna a szemhéjaim, Kai-san felkelt.
-Szia.-suttogta.
-Jó reggelt.-válaszoltam ugyanolyan halkan mint ő.
>Kai szemszöge<
Lassan felkeltünk majd kimentünk a konyhába reggelizni.Természetesen délben.Hiszen nyáron ki kelne hamarabb?
-Arra gondoltam, hogy ma kicsit visszaváltoznék sellővé.Hiányzik az uszonyom.-szólalt meg Isami, miközben leült az asztalhoz.
-Oké.-mosolyogtam.
Miután megkajáltunk bementünk a fürdőbe.Megengedtem a vizet, a kádban miközben Isami vetkőzött.Gyorsan lezuhanyzott utána beült a félig megtelt kádba.Én kicsit pakolásztam a házban majd visszamentem a fürdőszobába.Isami már sellő volt amikor én a zuhany alá ültem.Mikor elzártam a vizet rá néztem Isami-ra.Csak ült és a sárga gumikacsámmal játszott.Annyira aranyos és ártatlan volt.Lehet kicsit sokáig bámultam ugyanis felém fordult majd egy kis pírrel az orcáján kérdezte:
-Mi az, Kai-san?
-Semmi.-mosolyogtam-Csak imádlak.
Ekkor az egész arca vörös színt vett fel.Felkuncogtam majd ahelyett, hogy felöltöztem volna én is beszálltam a kádba.Leültem vele szembe majd szétterpesztettem a lábam.Isami értetlenül nézett rám.
-Ülj ide.-mondtam neki.
Kettő, lassút pislogott mire az agya felfogta, hogy mit mondtam.Lassan hátat fordított majd beült elém.Hátát a mellkasomnak döntötte.Látszott rajta, hogy teljesen zavarban van.
-Olyan aranyos vagy.-öleltem át a derekát mire kicsit megfeszült-Ha kényelmetlen nem kell itt ülnöd.
-Nekem így jó!-vágta rá azonnal mire picit meglepődtem-Csak kicsit szokatlan.De kellemes... a karjaidban lenni.-suttogta.
Erre ismét felkuncogtam majd megpusziltam a vállát.Kicsit megrezzent.Tényleg furcsa lehetett neki.Felemeltem a kezem és az arcát oldalra fordítottam miközben odahajoltam.Lágyan és hosszan megcsókoltam.Mikor elváltunk Isami mélyen a szemembe nézett.
-Szeretlek.-motyogta.
-Én is téged.-húztam még jobban magamhoz.
Ezután még egy óráig tartott a közös fürdőnk, utána én kiszálltam, de Isami még bent maradt.Egészen este hatig a vízben ült és élvezte a sellőlétét.
Miután ismét emberré változott elment felvenni valami ruhát, hiszen nem a pizsamájában akart lenni.Én addig leültem a kanapéra, hogy oda sem figyelve kapcsolgassam a tv-t.
-Kai-san, Kai-san!-állt elém vidáman Isami-A pulcsid olyan nagy rám, hogy leér a combom közepéig.-mutatott magára mire felkuncogtam.
-Tényleg.Olyan pici vagy.-mosolyogtam, de közben nem értettem miért nem a saját ruháját vette fel.
-És nézd nem is kell alá vennem semmit, olyan hosszú.-emelte fel a pulcsi alját ami miatt rálátást nyertem a takaratlan hímtagjára.
Elkerekettek a szemeim.
-Kai-san, elpirultál.-döntötte oldalra a fejét miközben visszaengedte a ruhaanyagot.
-Igen mert... mindegy hagyjuk.Csak gyere, válasszunk filmet.-paskoltam a kanapét jelezve, hogy üljön mellém.
Megtette majd kis helyezkedés után a vállamra hajtotta a fejét, mire én átkaroltam.Elkezdtünk nézni valami tök ismeretlen filmet.Kb a 10. percnél Isami mocorogni kezdett.Fogta magát és a fejét az ölembe hajtotta.Annyira aranyos volt!A tv helyett őt figyeltem.A mellkasánál tartott kezei épphogy kilátszottak a pulcsim ujjából.Emellett felhúzott térdei miatt a ruhaanyag felgyűrődött ezért semmi sem takarta a fenekét.Olyan szexi volt, hogy azonnal éreztem ahogy a vérem lefele áramlik.Nyeltem egyet majd próbáltam a figyelmemet a filmre irányítani.Azonban Isami két ujjával elkezdte, körkörös mozdulatokkal simogatni a combom.Annyira rég elégültem ki, hogy már ezek a kis cselekedetei is beindítottak.Pedig nem is tudja mit művel.Olyan mintha direkt csinálná, pedig nem.Csak nincs tudatában, hogy az ilyen tettek milyen hatással vannak a kiéhezett emberekre.
-Basszus, Isami.-szorítottam össze a fogam.
-Mi az?-ült fel.
Nem válaszoltam, csak felálltam majd felkaptam hercegnő pózba és a hálószobába vittem.
-K...Kai-san, mit csinálsz?-kérdezte mikor letettem az ágyra.
-Tudod Isami...felizgultam.-túrtam a hajamba.
Értetlenül nézett rám.Erre csak elmondtam neki minden szexel kapcsolatos dolgot.
-Szóval...neked most áll a nemiszerved és...kielégülésre van szükséged?-használta a szavaimat.Kérdésére csak bólintottam-Ha úgy van ahogy mondtad akkor...fájna, nem?-kérdezte bizonytalanul.
-Először igen, de aztán nagyon jó érzés lenne.
Kicsit gondolkodott majd megszólalt:
-Akkor, asszem...csinálhatjuk...vagy mi...-pásztászta a földet.
Elmosolyodtam majd közelebb léptem és lehajoltam hozzá, hiszen én álltam ő pedig az ágyon ült.Bal kezemmel átkaroltam a derekát, jobbal pedig megsimítottam az arcát.Gyönyörű, kék szemeit rám vezette.
-Ígérem nem okozok neked nagy fájdalmat.Megmutatom milyen csodás érzés is ez.-tapasztottam össze ajkainkat.
Kezét a mellkasomra helyezte és úgy viszonozta a csókom.
Ledöntöttem az ágyra majd fölé helyezkedtem.Folytattuk az előbbi csókunkat.Egyre vadabbul faltuk egymás ajkait.Közben ruhán keresztül elkezdtem simogatni az oldalát mire kicsit megrezzent.A szájáról lassan lehaladtam a nyakára ahol elkezdtem harapdálni, nyalogatni és szívni a vékony bőrét.
-Ah.. Kai-san mit... csinálszh?Hah!-szegényke egyik cselekedetemet sem értette.
>Isami szemszöge<
A szívem gyorsabban vert, a testem remegett és forró volt a bőröm.Apró izzadság cseppek jelentek meg a homlokomon miközben éreztem, hogy paradicsom vörös volt az arcom.Nem értettem mi történik a testemmel.Mintha felhevült volna.Hangosan sóhajtoztam mikor éreztem valami nagyon szokatlant.
-Ah!Kai-san!Kai-san!-hirtelen eltoltam magamtól miközben segélykérően néztem rá-Valami...valami nincs rendben!Valami odalent!
Meglepődve nézett rám majd tekintetét a lábaim közé vezette.Felnevetett majd lágyan megcsókolt.
-Nincs semmi baj.
-Mi történik?-kérdeztem motyogva majd én is lenéztem.
Az a valami ott állt mint a cövek.Bepánikoltam.Annyira szokatlan érzés volt, hogy azt hittem valami nincs rendjén.
-Csak felizgultál.Ne aggódj, ez egy teljesen átlagos férfi reakció.-egy rövid beszámolót tartott a férfi testről majd átölélt-Nyugi.Most az enyém is ilyen.-megfogta a kezem és nadrágon kívűl, az övére vezette.
Meglepett, de tényleg, elég kemény volt neki odalent.Egy picit megmarkoltam neki, mire felnyögött.Ezt vajon direkt csinálta, vagy ez is olyan "férfi reakció„ ?
A szemembe nézett és elmosolyodott.Egy lágy csókot adott a számra majd levette rólam a pulcsiját.Végig simította a derekam és a combom.Akaratlanul is sóhajok hagyták el a számat.
-Gyönyörű vagy.-suttogta miközben bal keze a mellkasomra tévedt.
Az arcom ismét vörös árnyalatot vett fel.Zavaromban oldalra fordítottam a fejem, de Kai-san azonnal visszadöntötte.Egy vad csókot invitált amit én viszonoztam.
Kis idő után elvált ajkaimtól majd levette minden ruhadarabját.Fölém magaslott majd a mellkasomhoz hajolva elkezdte nyalogatni a mellbimbómat.
-Ngh!Kai...-san!-halkan nyögdécseltem a nevét mire felkuncogott.
A kezével körbe fonta a derekamat miközben bekapta és szopni kezdte a bimbóm, pedig eddig épphogy csak érintette a nyelvével.A hajába túrva élvezkedtem.Soha nem gondoltam volna, hogy van olyan cselekedet ami ennyire jó érzéssel tölti el a testem.Ami ilyen hangokat vált ki belőlem.Eszméletlen volt.
Hirtelen ráharapott mire meghúztam a haját.
-Auh!Hah!Kai-san ezth... ezt ne.Ez fáj.-halkan és kéjesen mondtam.
-Sajnálom.De olyan aranyos vagy mikor felnyögsz.-mondta olyan hangsúllyal amitől a szívem kihagyott egy ütemet; annyira szexi volt.Felhúztam egy szenvedélyes csókra.Közben éreztem, hogy a nemiszervem mégkeményebb lett.Ez már nagyon szürreálisnak tűnt!
Kai-san elvált az ajkaimtól majd lejjebb mászott.Megpuszilta a tagom tetejét mire nyikkantam egyet.Olyan fura volt, de annyira jó.
Hirtelen megfogta a lábaimat és a nyakába tette.
-Készen állsz?-nézett rám perverz vigyorral az arcán.
-M.. mire?-nyeltem egyet.
Erre nem válaszolt.Kuncogott egyet majd az alfelemhez hajolt és belenyalt.

>Remélem örültök a +18-nak 7w7
Viszont sajnálattal közlöm, hogy ez a sztori utolsó előtti része;^;
sry
Amúgy...
1285 szó. mIArEteK??
Ez az eddigi leghosszabb részem xd
Komikat és vote-okat szívesen fogadok!Bye~















Hehe

𝑫𝒓𝒆𝒂𝒎  𝒐𝒖𝒕  𝒐𝒇  𝒘𝒂𝒕𝒆𝒓               [Boy x Boy] Where stories live. Discover now