Third day 2/2 ~In a sleepless night

3.4K 245 6
                                    

>Isami szemszöge<
Hajnali 3 van.Épp háton fekve, bámultam a plafont.Nem tudtam aludni.Folyamatosan Kai-san-on gondolkodtam.Nem tudtam kiverni a fejemből a mosolyát, a hangját, az érintését.Már a gondolatától is elpirultam.Emellett a szivem is gyorsabban kezdett verni és közben pillangókat éreztem a hasamban.De miért?Miért történik ez?Olvastam már erről.Ez a szerelem.De én nem akartam belé szeretni!Vagy talán csak reméltem, hogy nem szeretek belé.. ,de valahogy ez nem jött össze.Egyszerűen csak imádom mindenét!
Azt akarom, hogy ismét megérintsen.Azt akarom, hogy megfoghassam a kezét miközben megcsókol.Azt, hogy beletúrjon a hajamba, miközben a vállára teszem a kezem.Azt akarom, hogy egy pár legyünk, hogy azért éljünk együtt mert szeretjük egymást és ne azért mert nincs hova mennem.
Ez és hasonló gondolataim voltak álmatlanságom ideje alatt.Egyre jobban azt éreztem, hogy látni akarom, hogy hozzá akarok bújni.Itt van a mellettem levő szobában.Át tudnék menni ha nagyon akarnék.Csak sajnos kiszáradnék.Már 3-szor elindultam, de egyszer se vettem rá magam,hogy tényleg oda menjek.
10 perc múlva újra megpróbáltam és akkor sikerült.Kiszenvedtem magam a kábdól majd elkezdtem kúszni.Valahogy az agyam nem akarta fel fogni, hogy ezzel az elétemet kockáztatom.Bementem Kai-san szobájába majd oda vonszoltam magam.Ráültem az ágya szélére majd rá vezettem a tekintetem.Teljesen nyugodtan aludt.Hallodtam ahogy szuszog.Ennek ellenére nem aranyosan aludt hanem rohadt szexin.Még alvás közben is jól néz ki!Elmosolyodtam majd a vízhiány ellenére is befeküdtem mellé.Hozzábújtam majd lecsuktam a szemem.Nem kellett sok idő.Kb 5 perc múlva elaludtam.Pedig már éreztem, hogy vízre lenne szükségem, de akkor sem mentem vissza.Itt akartam aludni.Kai-san karjaiban.

>Hey! Bocsi ez egy nagyon rövid rész lett😅 De csak mert ezt a szakaszt nem akartam az előző részhez írni, viszont a kövi elejére se akartam betenni.Úgyhogy maradt egymagában.Azért remélem tetszik!>~<
Szívesen fogadok vote-okat és komikat!
Bye~ <

𝑫𝒓𝒆𝒂𝒎  𝒐𝒖𝒕  𝒐𝒇  𝒘𝒂𝒕𝒆𝒓               [Boy x Boy] Where stories live. Discover now