3.7

50.7K 3.2K 3.7K
                                    

medyayla birlikte okuyun. 💞

--

Jeongguk, Taehyung'la uzun zamandır tanışmasa da, çok anı biriktirmişti. İyi veya kötü önemsizdi onun için. Taehyung özeldi onun için, özellikle onu hastaneye götürdüğü o andan itibaren. Parmaklarını kullanması için her şeyi yapacağını söylemişti Taehyung ona.

Doktor elinin iyileşebileceğini söylemişti. Jeongguk'un en mutlu günüydü bugün.

Taehyung'la biraz inatlaşıp bu mutlu haberi Jimin'e ulaştırmıştı. İkisi telefonda konuşmuştu bir süre, sonrasında telefonu kapatıp Taehyung'la ilgilenmeye karar vermişti minik olan.

Karşısındaki Taehyung'a bakıp beline sımsıkı sarılmıştı.

"Teşekkür ederim, çok teşekkür ederim.. hayalim gerçekleşiyor."

Minik olanın saçlarını okşamaya başlamıştı büyük eller, bu sefer onun güvenini boşa çıkarmayacaktı.

"Daha bir çok hayalini gerçekleştireceğiz, miniğim."

Jeongguk başını kaldırıp, hayallerine gülümsemişti.

Biliyordu, ona kimse bu iyiliği yapmazdı, Taehyung olmasaydı.

Minik olan hafifçe geri çekilip sevdiğinin elini tutarak parmaklarını yavaşça parmaklarına sarmıştı. Büyük olansa onu destekleyip elini sımsıkı tutmuştu. Şuanlık kullanmadığı elini cebine yerleştirmesine de yardımcı olmuştu.

Nereye gideceklerini bilmedikleri bir şekilde yürüyorlardı. İkisi de bir şey demiyordu. Minik olan başını onun omzuna yaslamıştı sadece.

Yanında o olunca güçlü hissediyordu, her şeyi yenebilecek kadar güçlü hem de.

Taehyung sessizliği bozup dudaklarını araladı.

"Yağmur yağacak, baksana bulutlara."

Jeongguk başını kaldırıp bulutlara bakmışken gözünün hemen altına bir yağmur damlası düşmüştü. Büyük dişleri ön plana çıkana kadar gülüp yanındakine dönmüş, elini onun elinden çekip koşmaya başlamıştı.

Yağmur saniyeler içinde daha da hızlanmış, bu miniği mutlu etmişti. İkisi de ıslanırken büyük olan da koşuyordu, miniğinin peşinden.

Dışarıdan bakınca, huzur dolu bir ortam olduğu belli oluyordu.

En sonunda minik olan kolunu açıp etrafında dönmeye başlamıştı. Yağmur altında ıslanmayı hep sevmişti ve ilk kez yanında birisi vardı, ağlamak yerine gülüyordu.

Büyük olan kendi etrafında dönen miniği durdurup iki elini de tutarak kendi boynuna sarmasını sağlayıp onu kendine yaklaştırmıştı.

Minik hemen geri çekilip büyüğün elini tutmuş, büyük olanında yardımıyla iki elleri de birleşince onunla birlikte dönmeye başlamıştı. Kırmızı saçları ve bedeni sırılsıklamdı ama soğukluğu hissetmiyordu, aksine sıcaktı.

Musmutlu bir gündü onun için.

İkisi de ıslanmıştı ama bugün büyük olan da yağmuru sevmeye başlamıştı.

Kısa süre içinde iki beden de nefes nefese kalınca büyük olan miniği kendine çekip ıslak dudaklarını, onun ıslak alnına bastırmıştı.

Miniğin eli beline sarılmış, gözleri kapalı onun hareketlerini hissetmeyi bekliyordu.

Büyüğün dudakları önce burnuna indi miniğin, sonrasında oradan çekilip biraz daha eğildi, dudaklarına doğru, miniğin kırmızı dudaklarına üfledi öne nefesini, sonrasında dudaklarını kırmızı dudaklarla birleştirip saniyelerce orada durmuştu.

Minik olanın kullanamadığı elini ensesindeki saçlarla oynaması için ensesine koydu büyük olan. Minikte onun istediğini yapıp ensesindeki saçlarını okşadı. Dudakları üzerindeki dudakların başlayan hareketine karşılık verirken kalbi, bedeninden çıkacak gibi atıyordu sanki.

Birkaç dakika sonra dudakları ayrılınca minik olan zorlukla konuşmuştu.

"T-taehyung.."

Başını utanarak boynuna yaslamış, büyük olanın sırtını okşamasıyla rahatlamaya çalışmıştı.

"Seni seviyorum."

Miniğin itirafı büyük olanı gülümsetmişti, ona cevabını daha sonra vereceğine emindi, seni seviyorum diyemedi büyük olan, fakat minik bedenin boynunu uzunca öptü.

Yağmaya devam eden yağmur, onlara hediyeydi bu gece. Tanrı'nın onları birleştirmesi ve sonrasında onlara verdiği güzel bir hediyeydi.

İkisi de gülümsüyordu.

Jeongguk hayallerine kavuştuğuna ve sevdiği adamın yanında olduğuna gülümsüyordu.

Taehyung'sa, minicik ve saf bir kalbi olan bu bedenin ruhunu mutlu ettiği için, gülümsüyordu.




----

medyaya aşık oldum, harika bir şarkı, bölümü yazarken gözlerim doldu. kesinlikle şarkıyla okuyun.

umarım beğenirsiniz. 💞

desteklerinizi bekliyorum.

handicapé | taeggukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin