0.3

76.5K 5.4K 2.5K
                                    

Jeongguk, ortaokul zamanında geçirdiği bir kaza sonucunda kolundaki bir sorun oluşmuş ve geçici bir engele sahipti, bunun düzeltilmesi için fizik tedavi görmesi gerekiyordu ama babası bunu pek umursamıyor, Jeongguk'un bu durumunu düzeltmek için çaba harcamıyordu. Şimdi liseye gidiyordu ama okulda bu sbeepten yargılanmıştı, gerçekten üzülüyordu. Onu seven arkadaşları vardı ve annesi.. annesi onu fizik tedaviye göndermeyi çok istiyordu ama babası istemediğinden ve yeterli parayı bulamadıklarından tedavi göremiyordu bu onu ve annesini gerçekten üzüyordu.


Tuvalete girdiğim an gözlerimden dökülen yaşlara engel olamamıştım, insanların beni çirkin bulması, sanki elimin durumunu kendim istediğim için böyle olmuş gibi davranması kalbimi kırıyordu, bu kaçıncı kez mesajla aldığım nefret olmuştu bilmiyorum ama taehyung'un dedikleri beni gerçekten üzmüştü.. sakat olduğumu kabul etmek istemiyordum.

Dudaklarım hafifçe öne doğru bükülmüşken parmaklarımla gözyaşlarımı silmiştim ve kızaran yanaklarıma ellerimi koyup derince bir nefes almıştım, tuvaletten çıkan kişiye bakarken dudaklarımı birbirine bastırıp başımı eğerek bir süre beklemiştim. gözyaşlarımın tamamen dindiğini anladığımda son gelen mesaja da görüldü atmıştım, henüz görmediğim biriydi taehyung, sadece kullanıcı adın da yazdığı için o olduğunu biliyordum bir fotoğrafı yoktu yada bana farklı bir hesaptan yazmıştı, adını bile bilmiyor olabilirdim. lavabodan çıktığımda insanların bana olan bakışlarını görmemek için başımı önüme eğerken sınıfa ilerledim.

Sınıfa girdiğimde gözlerimle etrafa bakındım. onu görmeyi beklemiştim ama daha nasıl göründüğünü bile bilmiyordum. tepkilerinden anlamaya çalışırken onu bulamamıştım. derince bir nefes alırken kendi yerime oturmuştum.

En öndeydim ama yanım hep bomboştu.

Dudaklarım hafifçe öne büzülürken gerçekten çirkşn göründüğümü düşünerek başımı masaya koyarak fısıldadım.

"Sana nasıl güzel görünebilirim hyung?"

---
yine ben! bu bölüm böyle olsun istedim,
texting yazmaya devam mı etsem? böyle mi yazsam? fikirlerinizi bekliyorum. 💖💞

 💖💞

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


handicapé | taeggukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin