3.2

49.8K 3.6K 2K
                                    

Okuldan eve döndüğümde kapıda beni bekleyen babamı beklemiyordum. Gözlerimi ona çevirince bana olan sert bakışlarını görmüştüm. Az sonra telefonunu hızlıca kaldırıp bana mesajları göstermişti, notlarım ona ulaşmıştı. Başımı eğip odama ilerlerken kafama sertçe gelen telefonla elimi başıma koyup o yöne dönmüştüm. Canım acımıştı.

Babam bana yaklaşıp telefonunu almış ve bana bağırmaya başlamıştı.

"BU NOTLAR NE? SENİ BOŞUNA MI O OKULA GÖNDERİYORUZ? SANA NE OLUYOR BÖYLE?"

Babama bakamazken başımı eğip ayaklarıma bakmıştım, başım acıyordu ama onunla sonra ilgilenebileceğimi düşünmüştüm. Dudaklarımı zorlukla aralamışken beni durduran şey yine bağırması olmuştu.

"SAKIN BİR ŞEY DEME, BUNDAN SONRA EVE GELİP BOŞ BOŞ OTURMAK YOK, ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANACAKSIN."

Acaba bundan sonra gelen notlarımı görse ne olurdu..? sıkıntıyla bir nefes alıp odama ilerlemiş ve son bağırışlarını umursamadan kapımı kapatıp kilitlemiştim. ışığı açıp dersin başına oturmuş, test kitabından soruları çözmeye başlamıştım.

Mutsuz hissediyordum. Kimsem yokmuş gibi ama o sırada telefonum çalmıştı, Jimin'di.. geldiği ilk günden bana öyle sıcak yaklaşmıştı ki. Bir melek olarak bana geldiğine inanmama az kalmıştı. Aramasını açıp onunla kısa bir süre konuşunca başımı test kitabının üzerine koymuştum.

"Taehyung'u gördün mü bugün? Ben hiç görmedim Jimin."

"Gördüm, seninle aynı yöne ilerledi hatta. Evi o tarafta mı?"

Dediğiyle şoke olmuş, kaşlarımı hafifçe kaldırırken olduğum yerde doğrulmuş Jimin'e son birkaç şey söyleyip telefonu kapatmıştım. Taehyung normalde okul çıkışlarında, farklı bir tarafa ilerlerdi.. Evi buralarda değildi. Odamın camını açıp dışarıya bakmaya başlarken hava karardığı için insanları seçemiyordum.

Evimin karşısındaki parka bakmıştım, gece vaktiydi ve sadece bir kişi vardı, sigara içiyordu.. aklıma istemszice Taehyung olabileceği gelmişti.

Taehyung sigara içiyor muydu? Merak etmiştim.

Karanlıktan yüzünü seçemezken üzerinde siyah bir kapüşonlu olduğundan tamamen anlaşılmaz bir haldeydi.

Anlık bir heyecanla dudaklarımı araladım ve bağırdım.

"TAEHYUNG?"

Hiçbir tepki vermedi, dudakları arasındaki sigarayı içmeye devam ediyordu sadece. O olmadığını düşünüp camı kapatmış ve perdeyi de çekerek kendimi yatağa bırakmıştım.

"Kendi kendine hayal kuruyorsun jeongguk."

Kendime söylendikten sonra gözlerimi tavana çevirip oraya bakmıştım.

Neden Taehyung'u bu kadar merak ediyordum? Neden onu düşünüyordum? Bana bu kadar kötü davranmasına rağmen neden bunu kendime yapıyordum?

Elimi başıma götürüp şişen yeri ovarken yandaki ışığın düğmesine basıp kapatmış ve kendimi uyumak için hazırlamıştım. Jimin'in dedikleri ve odamın camının baktığı banktaki o kişi.. beni düşünmeye itiyordu.

----

garip oldu ama daha fazla uzak kalsınlar istemiyorum.

sanırım onları birleştirmeme az kaldı, ne dersiniz?😽✊🏼

ayrıca sıralamamız düşmüş, yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen!

ayrıca sıralamamız düşmüş, yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
handicapé | taeggukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin