1.7

59K 4.2K 7.5K
                                    

Sabah hazırlığımı yaptığımda dün Taehyung'un dedikleri aklıma gelince kendi kendime gülmüştüm. Revirde sardığı elime baktıktan sonra çantamı alarak evden ayrılmıştım.

Okul yolunda ilerlerken, kulaklığımı çıkarıp Lana'nın en sevdiğim şarkısı açmıştım (summertime saddnes), okula varana kadar birkaç şarkı dinlemişken kapıdayken kulaklığımı çıkarıp çantama koymuştum.

Gözlerimi etrafta gezdirirken henüz ders başlamadığından bahçede oturan arkadaş gruplarına bakmıştım. En sonunda gözlerim Taehyung'u bulduğunda ona gülümsemiş ve utanarak başımı eğmiştim.

Gözlerimi ondan çekmiş olmama rağmen gülümsediğini hissedebiliyordum.

Ders zili çaldığında etrafa dağılmaya başlayan öğrencilere bakmıştım. Dakiklar içinde tüm bahçe boşalmışken kendime gelmiş, okulun içine ilerlemiştim. Koridorda ilerlerken sevmediğim hocanın dersi olduğu için geç gitmek istemiştim.

Arkamdan yaklaşan adımlarla birlikte o yöne dönecektim ki, kalçamda hissettiğim el ile irkilmiştim. Kulağım dediği şeye dikkat kesilirken Taehyung olduğunu anlamıştım.

"Lavaboya gel."

Gözlerimin gözleriyle buluşmasına izin vermeden uzaklaşdığında adımlarımı peşinden getirmiş ve onu takip etmiştim, elleri beni fazlasıyla etkiliyordu.

Kısa süre içinde ikimizde lavaboya girince sırtım kapıya yaslanmış ve iki el de omuzlarımın yanına yaslanmıştı, gözlerim herhangi bir kusuru olmayan yüzde gezinirken kesik bir nefes almıştım.

Kalbim gereğinden fazla hızlıydı.

Yüzüme yaklaşan yüze bakarken oldukça gergin hissediyordum. Bir elim kolundan omzuna çıkarken gözlerimi kapatmıştım. Nefeslerim tamamen kesikleşmişti. Yüzüme fazla yakın olduğunu hissedebiliyordum.

Saniyeler içinde yüzümden uzaklaştığında gözlerimi aralamış ve ona bakmıştım. Dudaklarım ani bir hareketle dudaklarına uzanırken belimdeki elleriyle beni kapıya ittirmişti. Sırtım yeniden kapıyla buluşurken zorlukla yutkunmuş ve elimi yüzüme koyup kendime gelmeye çalışmıştım.

"Kötü bir şey mi yaptım?"

Başımı kaldırıp gözlerine baktığımda bana yanağını göstermişti.

"Yanağımı öpmen yeterli."

Başımı belli belirsiz salladıktan sonra elimi çenesine koyup başını yana çevirmiş, bedenim dengesini sağlayamayınca belimi tutan elinin sıkılaşmasıyla ona yaklaşıp yanağına nazik bir öpücük bırakmıştım.

Yükseldiğim parmak uçlarımdan indiğimde belimdeki eli gevşemişti, çenesindeki parmaklarım çekilirken kapıyı açmayı düşünmüştüm ama Taehyung buna izin vermemişti.

Bir eli okul tişörtümden içeri girerken belimi çıplak bir şekilde okşamaya başlamıştı, uzun parmaklarının değdiği yerlerin uyuştuğunu hissedebiliyordum.

Boynumda hissettiğim saniyelik yumuşak baskıyla birlikte gözlerimi kapatmışken yüzü hala boynuma yakınken yakınımda olan saçlarının kokusunu içime çekmiştim. Elim saçlarına tırmanırken parmaklarımı yumuşak tutamlar arasından geçirip hafifçe okşamıştım. Burnu boynuma sürtünürken ondan ilgi görmenin gerçekten güzel hissettirdiğini fark etmiştim, ya da daha önce bu denli ilgi görmediğimde bu bana harika hissettirmişti.

Bedenlerimiz tamamen ayrıldığında gözlerimi onun yüzüne çıkarmış ve gülümsememe engel olamamıştım.

Benden uzaklaşan bedeni yeniden üzerime bir adım atıp kullanamadığım elimi tutmuş ve boynuna sarmıştı. Diğer elimi kaldırıp boynuna sararken belimi nazikçe saran ellerle birlikte parmak uçlarımda hafifçe yükselmiştim, elleri belimden çekilmediği için güvende gibiydim.

İlk kez düşmeyeceğime emin olmuştum.

Ensesindeki saçlara değen elim orayı hafifçe okşarken belimde hareket eden parmakları beni gülümsetiyordu. Yaşadığımız kazadan ve elimi kullanamadığımdan bu yana ilk kez bu kadar içten gülümsediğime emindim.

Gözlerim dolarken saçlarım Taehyung'un boynunda dağılmıştı. Kullanamadığım elimin baş parmağım aniden Taehyung'un ensesinde hareket ettiğinde başımı hızlıca kaldırmış ve karşımdaki gözlere bakmıştım.

"Taehyung, parmağım.. parmağımı hareket ettirebildim."

Bana bakan gözler hafifçe büyürken gözümden akan yaşları elimle silerek sonrasında ona daha sıkı sarılmıştım.

"Zamanla, dahasını da yapacaksın Jeongguk, sana güveniyorum."

-----

Jeongguk Taehyung'dan daha kısa,

Taehyung hala Jeongguk hakkında aynı düşünüyor, yani bir ezik, sakat olduğunu, planı var.

bölüm oldukça içime sindi, olacakları tahmin edebiliyor musunuz? ✊🏼😔

bölüm oldukça içime sindi, olacakları tahmin edebiliyor musunuz? ✊🏼😔

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
handicapé | taeggukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin