~2~

1.5K 63 0
                                    

Kimberly

Gata și cu detenția la liceu pe ziua de azi. Nu pot sa cred că am fost atât de aspru pedepsită pentru că am chiulit de la antrenamentul de înot.

Știu că e campionatul de înot al liceelor dar totuși, sa fiu pedepsită atâtea ore și după ce am recuperat antrenamentul de la bazin, e inuman chiar și pentru directoare.

E 11 noaptea iar eu sunt pe străzi și mai stau și departe de casă și nici nu am mașina pentru că bunica m a pedepsit din cauza unei note proaste la matematică și mi a confiscat o.

Aleg sa o iau pe o scurtătură dar nu mi am dat seama că această mă duce fix pe lângă un club nu foarte bine cotat de oameni. Se spune că acest club este plin de drogați extrem de periculoși.

Grăbesc pasul dar la un moment dat simt că cineva mă urmărește, încep să fug și fac stânga pe o străduță care se înfundă. Încep să mă panichez, nu aveam pe unde sa o iau ca sa scap.

Mă întorc și observ că poartă o cagula. Frica pune stăpânire pe mine in totalitate, oare ce vrea sa mi facă ? N am nici bani la mine.

Se apropie de mine și mă izbește atât de puternic de un zid încât m a lăsat aproape fără respirație.

Vreau sa tip dar îmi acoperă gură și mă amenință că dacă fac asta va fi și mai rău.

L am implorat să nu mi facă nimic dar a fost in zadar.

A început să mă sărute forțat și după m a trântit la pământ și a început să mă dezbrace. Am inceput sa mă zbat din toate puterile mele și în acea disperare l am zgâriat pe piept încât  i a dat sângele.

Langa zgârietura pe care i am făcut o am observat ca avea un semn din naștere, o pată mai închisă la culoare decât pielea lui.

Nu pot sa cred că am observat acel detaliu în toiul nopții, noroc cu o luminița care venea de la un felinar ce lumina străduța.

L am implorat atât de mult, i am oferit bani, dar degeaba tot m a violat.

M a distrus, mi a luat inocența, ce părere o să aibă iubitul meu despre mine, ce o sa creadă Christian?

Îmi iau sacoul pe mine și încerc să mă închid cat pot de mult la el pentru că cămașa mea a fost distrusă de nenorocitul ăla.

Lacrimile nu mi s au oprit tot drumul până acasă, încă nu pot sa conștientizez ceea ce am pățit, partea proastă e că nu pot sa i spun bunicii ceea ce mi s a întâmplat. Ea a suferit un preinfarct acum 2 săptămâni și doctorul mi a spus sa o feresc de orice fel de emoție puternică.

Când ajung in fața ușii îmi șterg lacrimile și intru încetișor în casă, nu vreau sa mi trezesc bunica, are nevoie de odihnă, știu când de mult muncește la firma noastră.

Urc repede scările și cum intru in cameră mă trântesc în pat și încep să plâng. Nu pot sa cred câtă răutate exista pe lumea asta și nici nu pot sa cred că am ajuns sa urăsc atât de mult  pe cineva cum îl urăsc pe monstrul ăla care mi a distrus viața.

Plânsul meu este întrerupt de o bătaie la ușă. Îmi șterg lacrimile rapid, schițez un zâmbet fals și răspund.

— Intră !- strig eu.

— Kimberly, scumpo, de ce nu m ai anunțat că ai ajuns ?

— Iartă mă, bunico ! Credeam că dormi și n am vrut sa te deranjez, știu că ai nevoie de odihnă multa !

— Kim, draga mea, știi că tu nu mă deranjezi, vreau să știu tot ce ți se întâmplă, ești cea mai importanta persoana pentru mine!

— Îmi pare rău ! Nu se va mai repeta! Promit!

— Sunt convinsă că te vei tine de cuvânt. Si, spune mi, scumpo ,cum a fost ziua ta ?

— A fost bine, m a epuizat antrenamentul de astăzi.

O mint, o mint cu nerușinare, dar o fac pentru binele ei.

Daca i as spune ce am pățit ar face infart și n as mai avea o langa mine, e singura persoana din familia mea care mai trăiește, părinții mei murind acum 2 ani când aveam de abia 16 ani.

A fost un moment îngrozitor pentru mine care m a marcat și m a făcut să conștientizez cât de importantă e familia.

— Dar știu că o faci din plăcere, știu cât de mult îți place și cât de bună ești la sportul ăsta !

Are dreptate îmi place acest sport foarte mult, încă de mică îl practic și mereu am fost cea mai bună.

— Așa e, chiar îmi place !

— Acum plec, te las sa te odihnești ! —Mă sărută pe frunte și după pleacă.

Mă întind în pat și încerc să adorm, dar mi e imposibil, mintea mea nu vrea să uite acea imagine înspăimântătoare. Daca aflu cine a fost acel bărbat va plăti foarte scump, jur !

~The Perfect Sin~Where stories live. Discover now