[SPECIAL] - Cap. 16

172 6 4
                                    

A trecut o săptămână în care am ieșit afară cu Roxy, Vlad și Cristi. În săptămâna asta mi-a pus și Vlad întrebarea aia minunată, pe care nu ai cum să o refuzi dacă iubești persoana respectivă. :) Și normal că am spus da, chiar dacă a fost puțin rău la început, se vede că s-a schimbat. Și dap, azi este Vineri iar noi patru ne-am gândit să mergem la film. La unul în care să nu ne batem joc cu story-uri. :)) Acum este ora 15:00 iar nebuna de Roxana nu a apărut încă la mine ca să ne pregătim. Pff, mai bine o sun.

Eu: -Bă, ai uitat să mai vii? Sau te-ai pierdut pe drum?
Roxy: -Nu te ambala așa.
Eu: -Nu sunt o cutie, deșteapto.
Roxy: -Și nici eu nu sunt uitucă, proasto.
Eu: -Da, da. Haide.
Roxy: -Bine, pa.
Eu: -Pa.

Eu am pregătit oje, machiaje, și tot felul de lucruri. Dintr-o dată s-a auzit o bătaie în ușă. Eu am mers jos și ce să vezi, era Dani. Eu am deschis ușa, m-am uitat la el puțin și apoi am închis ușa. Mă uit pe geam și văd că a plecat. (El era ceva de genul "Am intrat, te-am văzut ș-am plecat") Doamne, a devenit un ciudat băiatul ăsta. E enervant.. 😑 Dau să urc scările dar aud iar o bătaie în ușă.

Eu: -CE TOT VR-... Aa, bună Roxy.
Roxy: -Ai înnebunit. 😂
Eu: -Eh, am crezut că ești Dani. A venit la mine la ușă, și m-am uitat doar puțin la el și i-am trântit ușa în nas. :))
Roxy: -Ohohooo, săracu. 😂🤦🏻‍♀️

Ea nu prea mai vorbește cu Daniel după faza de săptămâna trecută. În fine, am urcat sus și am început să ne pregătim, să ne dăm cu ojă, să ne batem cu perne din când în când.. Bine că pernele mele sunt negre, că altfel făceam ca toate crizele. 😂 Într-un final am terminat și noi și ne-am uitat la ceas și era ora 16:00. Aveam niște rochii până la genunchi care erau aproape asemănătoare și ne-am luat gențile noastre preferate care sunt exact la fel. Machiajele noastre erau unele simple, dar drăguțe. Noi ne-am luat toate lucrurile de care aveam nevoie, am coborât și apoi am început să mergem spre blocul băieților. Și da, vă întrebați unde e mama.. Păi, să moară Veta că nici eu nu știu. Zice că vine seara, că am mâncare în frigider, dar niciodată nu spune unde se tot duce. Mă enervează. A spus că în seara asta nu vine acasă și vine mâine după-amiază. Bine măcar că o am pe nebuna mea care să-mi țină comanie. Ah, și pe Mia. Care e destul de tristă de la o vreme.. Ea mereu stă prin casă și se joacă cu tonele ei de jucării. Are atât de multe încât nici nu știu de unde sunt. În fine. Noi am ajuns la blocul lor și ei când ne-au văzut, cred că s-au pierdut puțin în spațiu. 😂 Obsedați.

Vlad: -Bă Cristi.. De când au coborât îngerii pe pământ? 😯
Cristi: -Habar nu am... 😯
Eu: -Hai gata, disperaților.
Roxy: -Sper că nu veți saliva toată seara.
Cristi: -Da da.
Vlad: -Sigur.

Am mers împreună spre cinema, ne-am luat biletele și am mers spre sală. Ne-am pus pe scaune și am așteptat să înceapă filmul.

Vlad: -Arăți super bine. 💖
Eu: -Vai, și nici nu ne-am chinuit prea mult să ne aranjăm. (Da da, sigur.)
Vlad: -Nu-mi pasă. Arăți prea bine.

M-a sărutat și apoi eu mi-am pus capul pe umărul lui. Filmul a fost destul de drăguț și chiar mi-a plăcut. Mă mai uitam din când în când la Roxy și Cristi iar ei se țineau de mână. Faza e că, ei nu sunt încă împreună. Se înțeleg bine dar cred că vrea să o întrebe într-o zi mai specială. Probabil de ziua ei care va fi peste două săptămâni. Va muri Roxana până atunci. 😂 Filmul s-a terminat iar apoi noi am mers și am mai stat puțin pe la KFC iar băieții au spus:

Desenul {with Vlad&Cristi Mnt}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum