42.rész

3.1K 136 40
                                    

Jungkook szemszöge :

A randink óta eltelt 3 hónap . Azóta Tae több randira is levitt de..... Mind olyan volt mint az első, nem mutatott érzelmeket. Elég sokat is bokolt nekem, legalább is számomra bók volt. De igazából pontosan nem vagyok biztos benne, sőt abban sem, hogy ezek randink voltak, mivel mindig csak annyit mond, hogy el visz engem valahova. Akárhányszor kérdeztem csak annyit mondott, hogy "tökmindegy". Nála ez jelenthet azt is, hogy igen ez az, de azt is, hogy nem az vagy azt is, hozy tökmindegy, hogy minek hívom, neki ez csak unalom űzés..... Remélem, hogy az első opció....
Nagyi zavar engem, hogy így viselkedik velem. A szavaival teljesen összezavar engem. Mivel a szavai teljesen ellentétesek a tetteivel és ez nagyon zavar. Még arról sem beszéltünk, hogy milyen kapcsolatban állunk. Szeretném megbeszélni vele, hogy mi van köztünk, ha egyáltalán van köztünk valami. Ma is elakar vinni valahova, de én előtte még szeretnék vele beszélni erről a dologról. Tisztázni szeretnék vele mindent és nagyon remélem, hog viszonozza az érzéseimet.

MC Tae Tae szemszöge : [khmm.. Hwarang xd]

Annyira élvezem Kook-kal ezt a játékot, bár máshogy is játszanék vele... Annyira szórakoztató látni rajta, hogy kétségbe van esve, mert nem tudja, ha randink randi-e és, hogy miért bókolok neki fapofával. 3 hónapja mindennap elviszem őt randizni, amire ő nem tudja, hog randi, épp ezért szórakoztató. Szerintem még egy hónapig ezt fogom tenni vele, csakhogy szórakozzak egy kicsit mivel megérdemel egy kis büntetést.
Sokszor olyan édes tud lenni, hogy legszivesebben szét puszilgatnám. De nem tehetem csak akkor, amikor alszik. Nagyon sok képet készítettem róla, mert olyan aranyos, mint egy kis nyuszi. Amikor alszok mindég fotózgatom, puszolgatom és simogatom, de amikor felébred akkor ott hagyom. Kedvem támad olyankor megrakni, de így keményen. Hát igen, a szexuális életünkkel sincs semmi baj, mindennap megrakom. Utána el is húzódom tőle, de amint elalszik hozzá bújok. Ha magamhoz ölelhetem akkor sosincs rémálmom.
Most éppen a kanapén ülök és nézek valami bugyuta filmet a tv-ben. Kookie pedig pont most jött ki a konyhából.

-Taee~ szeretném veled beszélni, rá érsz? - kérdezte tőlem bizonytalan hanggal.

-Öhm persze cicám, rád mindég! -mondtam neki, de nem néztem rá.
Töretlenül bámultam a tv-t Kookie, pedig csak leült mellém.
Még pár percig így ültünk, mindketten a tv-t néztük. Látszott rajta, hogy valamin nagyon gondolkozik, de nem tudja, hogy hogyan tegye fel a kérdést. Remélem, hogy nem akar eldobni hisz mindent megadok neki és az ágyban is tökéletes vagyok.... Szóval nem hagyhat el igaz? Na meg mégegy ilyen pasit nem talál....
Ha mégis azt mondja, hogy elakar hagyni, akkor lezárom a pincébe!

-Szóval... Öhm... Most a-akkor mi-mivan köztünk? Mivel... Én sz-szeretném h-h-hogy együtt..legyünk viszooooont nem t-tudom, hogy te mit is... Szeretnél. Vagy, hogy mi van köztünk v-vagy hogy egyáltalán van-e köztünk valami...- mondta zavartan.
Hát nem ennivaló?! Itt helyben megzabálom~!

-Nem tudom, hogy miről beszélsz! - mondtam továbbra is a tv-t nézve. -Szerintem egyértelmű, hogy mi van köztünk! - mondtam rideg hanggal.
Most az egyszer nem terveztem, hogy ilyen hangnemmel fogok vele beszélni.

-Nem, nem az! Én tényleg szeretném, hogy viszonozd az érzéseseimet. Tudom, hogy nehéz, hisz a múltban nagyon sok rossz dolgot tettem veled, amit nagyon sajnálok. Tudom, hogy nem érdemellek meg és nem is foglak soha, de....szeretném ha tudnád, hogy én mindennél jobban szeretlek téged és mégha nem is szeretnél velem lenni én csak annyit kérek, hogy ne lökj el magadtól. Szeretnék az életed része maradni, még úgyis ha csak barátok lehetünk. Csak az számít, hogy melletted lehetek és még abba is beletörődök, ha csak arra kellek neked. Mivel engem még az is boldoggá tesz, hogy akarsz engem mégha csak arra is... De kérlek ne tedd mással, csak velem....- mondta volna tovább, de én félbeszakítottam, mint a született feleségeket a reklám, vagyis csak próbáltam félbeszakítanki.

-Kook én... - mondtam volna tovább tovább, de most ő szakított félbe.

-Várj ne mondj semmit! Én.... Nekem elég annyi, hogy melletted lehetek. Még azt is elviselem, ha szeretnél másokkal is lenni, csak ne lökj el magadtól, kérlek! - mondta lehajtott fejjel.
Láttam, ahogy a könnyei lefolytak gyönyörű arcán. Kedvem támadt szétölelgetni. Olyan aranyos volt, ahogy ott ült és könyörgött nekem, hogy ne hagyjam el. Ahj kicsi Kookie ha tudnád, hogy tőlem nem szabadulsz....

-Én... - mondtam volna, de Kook megint félbeszakított.
Utálom amikor valaki félbeszakít.

-Már nem akarsz velem lenni igaz? Én azt is megértem... Ha tényleg azt akarod, hogy eltünjek az életedből én megteszem, csak kérlek mond el és ne szórakozz tovább velem!- mondta, majd az arcát a tenyerébe temette.
A vállai rázkodtak a sirástól nekem pedig lelkiismeret furdalásom lett, amiért eddig húztam és nem mondtam el neki előbb, hogy.....

-Kookie.... Szeretlek! - mondtam, majd közelebb ültem hozzá.
Kook a mondatom hallatán egyből rám nézett.

-Miiii?! - kérdezte teljesen ledöbbenve .

-Jól hallottad. Szeretlek! - hajoltam előrébb, majd összeérintettem ajkainkat.

Nem volt hosszú és nem is siettük el. Gyengéden csókoltuk egymást percekig, majd amikor elváltunk egymástól Kook bociszemeivel találtam szembe magam.

-M-most akkor e-együtt vagyunk? - kérdezte könnyes bociszemekkel nézve rám.
Felnevettem aranyosságán.

-Együtt! - mondtam, majd újra ajkaira tapadtam.
A többi az már csak történelem *kacsint, kacsint, kacsint*

VÉGE~!

Nos ez is eljött.. vége a sztorink. Köszönöm szépen, hogy ennyien olvastátok és, hogy ennyi vote-ot és kommentet kaptam. Jó érzés volt amikor írtátok, hogy mennyire tetszik nektek a történet. ❤️❤️❤️

Bynie ❤️

Du har nått slutet av publicerade delar.

⏰ Senast uppdaterad: May 19, 2023 ⏰

Lägg till den här berättelsen i ditt bibliotek för att få aviseringar om nya delar!

Love Or Hate - Vkook [Befejezett] Där berättelser lever. Upptäck nu