11.rész

2.3K 166 10
                                    

A nap nagyon gyorsan eltelt én pedig 8 óra előtt kb 15 percel eszméltem fel, hogy elfogok késni. Basszus, sietnem kell. Magamra kapkodtam amit találtam a szekrénybe és elindultam ki. Leszaladtam a lépcsőn emiatt majdnem le is estem. De szerencsére megtudtam tartani magamat.

-Sziasztok, én megyek, bye bye! - intettem Tae-nek meg Baek-nek majd gyorsan mentem a kocsihoz, bepattantam a kocsiba és elindultam Wonhu-ékhoz.

~

-Csá haver! - nyitott ajtót Shownu.

Lepacsiztam vele majd bementem.
Minden ismerősnek köszöntem majd a pulthoz mentem és megnéztem, hogy mi a választék az italokbol. Hm kezdjük mondjuk egy votkanaranccsal. Minél előbb leakarok részegedni, mert úgy levetem a gátlásaimat is.
Bementem a táncoló tömeg közé, hátha meglátok valakit. Nem találkoztam senkivel, aki jól nézne ki, ezért elkezdtem egymagam táncolni, nem tudom mennyi idő telhetett el, teljesen átadtam a testemet a zenének. Megéreztem, hogy valaki a nyakamba kapaszkodik majd hozzám dörzsöli a testét. Kinyitottam a szemem, meglepődtem emiatt egy pillanatra abba hagytam a táncot. 1-2 perc elteltével a gyönyörű lány csókolgatni kezdte a nyakamat és közben végig az ölemnek dörzsölte magát. Felsóhajtottam, olyan régen kényesztettek utoljára, ah olyan jó érzés. A fenekébe markolva húztam közelebb magamhoz, majd állát felemelve megcsókoltam. A zene ritmusára mozgattuk csípőnket, miközben szenvedélyesen csókoloztunk. Nem bírom tovább. A kezét megragadva húztam fel Wonhu-ék egyik vendégszobájába. Ő elkuncogta magát, nem tudom min, de most nem is érdekel. Erősen a fenekébe markoltam, amire ő jolesően felnyögött. Egyikünket se érdekelte, hogy a másik miben fog haza menni. Letéptünk minden egymásról. Egy percre se hagytuk abba a csókolózást, hátra lépdeltem amíg el nem értem az ágyat majd hirtelen helyet cserélve vele, felülre kerültem. Elmosolyodtam majd elkezdtem nyomokat hagyni az egész testén miközben simogattam ahol csak értem. Fenekét egy percre se engedtem el, maszírozgattam, simogattam és csapkodtam. Utoljára végigcsókoltam a testét, majd a hátamra feküdtem. Rögtön tudta a dolgát ezért elkezdte ő is csókolgatni a testem majd a farkamhoz érve azonnal bekapta. Azt hittem megőrülök annyira jól csinálta. A kezét fel-le húzogatta, miközben nyelvével körözgetett a farkamon, végig nyalta párszor majd lemélytorkozta. Felrántottam magamhoz, majd megcsókoltam és rögtön elmerültem benne.

~

Reggel borzalmas fejfájással ébredtem. Oldalra nézve senkit nem láttam ezért egy pillanatra azt hittem, hogy álmodtam az egészet. Amikor feltünt, hogy meztelen vagyok és tele vagyok szívásnyomokkal, elmosolyodtam. Kár, hogy nem tudtam meg a lány nevét, máskor is befogadnám az ágyamba. Elképesztően jó volt vele a szex. A telefonom rezgése ébresztett fel képzelgésemből, még jó úgy is merev vagyok nem akarok ennél is jobban felizgulni.
Baek keresett, hogy hol vagyok már mert már 1 óra van és neki mennie kellett munkába ezért Tae egyedül van otthon. Basszus. Amikor felvettem a ruháimat akkor láttam meg, hogy mind darabokban van. Gyorsan átszaladtam Wonhu szobájába és kiloptam a szekrényéből egy nadrágot és egy pólót majd a cipőmet felkapva haza siettem.
Haza érve Taet láttam meg ahogy a kanapén alszik. Aranyos. Egy párnát ölelt és összegömbölyödött magzat pozba.
Levettem a cipőmet és egy pokrocot teritettem Tae-re. Enni is kellene valamit. Benézve a hütőbe megláttam a tojásokat és zöldségeket. Egy kis rántotta tökéletes lesz. Nem tudom, hogy Tae evett-e már, de neki is készítek, úgyis túl vékony. Egy tányérba beletörtem 6 tojást majd a serpenyőbe öntöttem egy kis olajat. A zöldségeket aprora felvágtam és hozzáadtam a tojásokhoz, majd a serpenyőbe öntöttem. Miután kész lettem ezzel, kiszedtem 2 tányérra és elindultam felébreszteni Tae-t.

-Tae.. Kelj fel, hasadra süt a nap - simogattam arcát. Olyan puha arca van és olyan nőies. Ha lány lenne már rég elhivtam volna randizni. De sajnos ő fiú és a diákom is.
Tae lassan nyitogatni kezdte a szemét ezért elhúztam az arcáról a kezemet. - Gyere készítettem ebédet. - mosolyogtam rá, majd bementem a konyhába. Rezgett a telefonom a zsebembe ezért elővettem. Wonhu írt, hogy kéri majd vissza a ruháit. Felnevettem hisz ezek túl jók ahhoz, hogy vissza adjam. Aki kapja, marja. Nem igaz? Ekkor felugrott mégegy értesítés.

Kim Taeyeon ismerősnek jelölt

Ki az a Taeyeon?

Köszönöm, hogy elolvastátok! Remélem tetszett!
Bynie

Love Or Hate - Vkook [Befejezett] Where stories live. Discover now