29.rész

2K 135 30
                                    

Jungkook szemszöge :

Egy sötét szobában ébredtem fel. A falak épphogy tartották a plafont. A falakon karmolás nyomokat és vérfoltokat láttam, legalább is szerintem az vér. Sajna nem láttam túl sok mindent, mivel félhomályban kellett felmérnem ezt a helyet. Még mindég fájt hátul a fejem és kissé szédültem is, de nem foglalkozhatok most ezzel .
Körbe nézve észre vettem, hogy valaki ül mellettem és előttem is. Valaki hirtelen feloltotta a villanyt, ami miatt kiégett a retinám. Fasza pedig kezdtem megszokni a sötétet. Oldalra pillantottam és Taeyeont láttam meg, előttem pedig Taehyung ült. Én és Taehyung villamosszékben (?) ültünk, Taeyeon, pedig egy sima székben. Mindannyian levoltunk kötözve, mozdulni se bírtam olyan szoros volt ez a szar kötél. Félek, hogy ezt a helyet nem hagyjuk el élve..

-Psz.. Taehyung... Taeyeon! Ébredjetek! - szóltam halkan nekik.
Elsőnek Taeyeon ébredt fel, aki rögtön megrémülve nézett körbe majd rám pillantott könnyes szemekkel.

-Kook.. Hol vagyunk? - kérdezte.
Megakartam ölelni, de sajna nem tudtam. Utána Tae is felkelt, ő is hasonlóan reagált, mint Taeyeon.

-Kookie... Mi történt? Hol vagyunk? Meg fogunk halni? - pánikolt be.
Szegénynek rekedt volt a hangja és egyre jobban sírt. Magamhoz akartam húzni, hogy megnyugtassam.

-Nincs semmi baj Tae. Minden rendben lesz! - suttogtam neki.
Próbáltam negnyugtatni, de ő egyre jobban sírt.

-D-de Kook... Még fogunk halni?.. - kérdezte remegve.

-Jaj ne nyafogj már annyit te kis buzi! Te vagy itt a legkevésbé fontos! Sokkal fontosabb, hogy én és Kook kijussunk innen! - szólt rá lenézően Taeyeon- Kook, szerinted ha felajánjuk ezt a kis buzi idiotát akkor megmenekülhetünk? - mondta majd felcsillantak Taeyeon szemei.

-Taeyeon kurvára állj le! Senkit nem ajánlunk fel, főleg nem Taet! És ne hívd őt soha többet buzinak! - szóltam rá dühösen. Én nem ezt a lányt ismertem meg.

-De ő az! Akkor mégis minek hívjam.. Ezt?! - nézett végig undorodva Taen.

-Na jó meguntam ezt a drámát. Te- mutatott Taeyeonra- Te kis kurva ide most nem kellesz! - mondta egy mély és torz majd leütötte hátulról Taeyeont.

-Hogy merted ezt tenni?! Engedjen el és úgy küzdünk meg te rohadék! - kiabáltam neki.

-Jaj de kis vadmacska vagy... Ez tetszik, de sajna nem engedhetlek el...még nem! - mondta majd elkuncogta magát- Olyan jó móka lesz - hát baszki még tapsolt is, de az a fogyatékos módon.

-M-mit a-akar tő-tőlünk? - kérdezte félve Tae.

-Hogy mit akarok? - kérdezte kuncogva majd oda szögdécsekt Taehez. - A meztelen igazságot akarom! - komolyodott el a hangja.
Oda ment a vezérlő pulthoz(?) - Na szóval mondom a szabályokat ti kis cukik cicák.. - kuncogott.- 1. Mindég az igazat mondjátok! Igazából felesleges hazudni mivel lássátok azt a cuki kis csövet ami a mellkasotokra van tapasztva? Lássátok? Oki. Az jó mert én látom! - kuncogott - Egyébként ha hazudtoo egyre erősebb fokozattal foglak megrázni titeket! Mármint a pártokat rázom meg, ha ti hazudtok. Oki? Oki! 2. Ha kérdezek valamit akkor arra válaszoljatok és ne mást kezdjetek el mondani vagy magyarázkodni! 3. Csak én kérdezhetek! Egyenlőre ennyi ha eszembe jut még valami akkor mondom! - mondta. - Ezzel a kis cukival kezdem - mutatott Taere majd odaugrált hozzá. - Szereted Jungkook-ot? - kérdezte.

-Igen! Mindennél jobban!-mondta határozottan Tae.

-De kis cuki vagy! Nos mivel igazat mondtál ezért jöhet a kövi rész. Ha választanod kellene őt vagy magadat választanád?-kérdezte.

Love Or Hate - Vkook [Befejezett] Where stories live. Discover now