35. Rész

2K 135 5
                                    

Jungkook szemszöge :

Csak 1 órája ment fel Tae, de már hiányzik..... Vajon felmenjek hozzá? De lehet megharagudna érte...... Vagy örülne? Ajjhh Tae annyira megváltoztál, hogy már nem tudom, hogy mikor mit tehetek.... Már nem mutatod ki annyira az érzéseidet.... Nem pirulsz el.... Nem dadogsz...... Pedig rohadt aranyos voltál, amikor elpirulva dadogtál. Nem tudom elfelejteni, ahogy viselkedtél az első alkalmunkkor... Azt hittem az volt eddigi életem legjobb szeretkezése de.... Valamiért nagyon tetszik a mostani, domináns éned... Megőrjítesz Tae... Kérlek mond, hogy te is annyira akarsz engem, mint én téged...
Úgy döntöttem, hogy felmegyek hozzá! Megakarom ölelni! Megakarom csókolni! Kiakarom mondani neki, hogy szeretem!
Felmentem a lépcsőn és halkan benyitottam.

-Angyalkám... Ébren vagy? - kérdeztem miközben megbökdöstem a vállát.

-K-Kook.... - suttogta rekedt hangon.

-Sírtál szerelmem? - kérdeztem megijedve.
Újra az az elveszett, ártatlan Tae volt előttem, mint akit megismertem. - Gyere bújj ide hozzám picim.. - mondtam neki, majd befeküdve mellé, magamhoz húztam.
Ő a nyakhajlatomba bújt és úgy sírt tovább. Nem akartam most faggatni. Tudtam, hogy ha akarja el fogja mondani, most amúgy se lenne alkalmas jobban felzaklatni..

-K-Kook... Szeretsz? - nézett fel rám könnyes szemeivel.

-Mindennél jobban szerelmem! - suttogtam neki, majd megcsókoltam.
Lassan csókoltuk egymást. Nem siettünk és nem vontuk bele a nyelvünket sem. Ez így volt tökéletes.
Szeretem őt, mindennél jobban. Nem tudom elhinni, hogy régen kételkedem ebben. Soha többet nem akarom elveszíteni őt!

-Kookie.. Lassan készülődnünk kell.- mondta nekem kissé elhúzodva.

-Miért? Megyünk valahova? - néztem rá kérdőn.

-Igen. 5-en elmegyünk étterembe Megünnepelni, hogy így együtt vagyunk... Azt hiszem - kezdett el magyarázás közben hadonázni is.
Borzalmasan aranyos volt a nyúzott arcával és a kócos hajával. Ahh olyan szívesen beleturnék.... Mondjuk ezt meg is tehetem nem?
Nyúltam volna Tae hajához, de ő ellökte a kezemet. - Ne érj hozzám! - mondta, majd kikelt az ágyból.
Most mi a baja? Pedig olyan aranyos volt.... Aish Tae! Nem lehet rajtad kiigazodni!!
Én is kikeltem és megindultam volna felöltözni, de akkor eszembe jutott, hogy nincs is itt ruhám.

-Öhm... Angyalkám... Tudnál adni nekem is ruhát? - kérdeztem lehajtott fejjel.

-Annak ára van.... - mondta, majd félmeztelenül felém sétált.
Én elkezdtem hátrálni ő pedig jött utánam. Egészen a falig elmenetünk, majd a kezeivel megtámaszkodott a fejem mellett, ezzel elzárva a menekülési utamat.

-M-mi lenne az á-ára?-kérdeztem.
Féltem, hogy valami perverz dolgot fog kérni vagy valami.

-Hmm... Azt majd az este elmondom- suttogta a fülembe.

Kirázott a hideg és elkezdtem keményedni is. Ezt ő is észre vette ezért egy félmosollyal az arcán elkezdte masszírozni a férfiasságom. Elképesztően jól csinálta. A kezével benyult az alsóm alá, és így folytatta a kényeztetésemet. A nyakamat pedig ostromolta mindeközben. Az eszemet elvesztve nyögtem és markoltam a haját, néha-néha meghúzva vagy épp rántva azt. Morgással díjazta r cselekedeteimet, majd a másik kezével a fenekemre is markolgatta. Azt se tudtam, hogy nyögjek vagy sikítsak ez a sok gyönyörtől. Ha Tae nem tartott volna akkor azonnyomban összeestem volna. Nagy bánatomra Tae abbahagyta akkor amikor már csak egy hajszál választott el az orgazmustól.

-Ez a büntetésed amiért engedély nélkül bejöttél a szobámba! - mondta majd felnevetett. - DE nem ez az egyetlen büntid az estére. - mondta majd elindult az ágyhoz és az alól kihúzott egy táskát.
Hátra nézett rám perverz vigyorral, majd kivett belőle egy anál tágítót, aminek a végén egy rózsaszín kő volt.
Basszus ugye, azt nem akarja belém rakni! Nem, nem és nem!!

-Szerelmem ugye nem akarod azt belém tenni, igaz? - kérdeztem félve.
Ő csak odarántott magához, majd megcsókolt.

-Igazság szerint legszivesebben a farkamat raknám beléd, de most csak ezt kapod. - mondta, majd benyúlt a nadrágomba és hirtelen felnyomta nekem.
Felkiáltottam a fájdalom miatt, de egy szinten élveztem is. Sose fogom bevallási Taenek de én is akarom, hogy bennem legyen. Minden pillanatban ezt akarom... - Tetszik? - kérdezte mosolyogva.
A kis köcsög látja, hogy élvezem  de azért megkérdezi, csakhogy zavarba hozhasson. - Válaszolj ha kérdezlek Babyboy! - mondta erőteljesebben, majd beljebb nyomta bennem azt a szart.

-I-igen oppah - suttogtam neki, majd a nyakára csókoltam.
Tae felsohajtott, majd egy mégegyet markolva a fenekembe elengedett.

-Tessék ezt vedd fel! - mondta majd nekem dobott egy nagyon szűk fekete szaggatott farmert és egy kék selyeminget.
Nehezen, de felrángattam magamra a nadrágot és most mondjuk ki.... Kurva jó seggem van ebben a naciban ! A tükör előtt forgolodtam (ami amúgy elég kényelmetlen volt anál tágítóval a fenekemben, de megoldottam) és néztem magamat amikor észre vettem, hogy Tae szeme el se mozdul a fenekemről. Magamban elmosolyodtam ezen. 1-0 ide. Ma este meg fog őrülni tőlem Tae azt garantálom!

-Khm.. Indulnunk kell. - mondta, majd a polóját kissé lejjebb húzta, ezzel próbálva eltakarni az óriási merevedését.
Direkt riszáltam a fenekemet miközben mentem ki a szobából. Tae persze erre is reagált, méghozzá azzal, hogy majdnem felbukott a saját lábában. Vigyorogva mentem le a lépcsőn nem törődve azzal, hogy konkrétan a farkam szétdurran, amiatt a szar miatt  ami minden lépésemnél kissé megmozdul bennem, ezzel ingerelve. De nem baj, mert a mai este duplán adom ezt vissza Taenek ...

Itt is van a kövi rész.. Ez sem lett valami jó de nem baj, a kövi jobb lesz ígérem. Kellemes olvasást! bynie❤️

Love Or Hate - Vkook [Befejezett] Donde viven las historias. Descúbrelo ahora