36.rész

2.2K 127 8
                                    

Jungkook szemszöge :

A nadrág, amit kiválasztott nekem Tae persze, hogy a világ legszűkebb nadrágja volt.... Azt hiszem kiakar nyírni! Nem csak, hogy elől leszorítja a merevedésemet, ami amúgy is eléggé fájt, de még azt a szart is csak nyomja beljebb. Minden lépésnél kissé felnyögök. Borzalmasan jó érzés, de most egyszerűen nem akarom ezt. Ha csak Taevel lennék kettesben akkor azt mondanám, hogy jól van, kínozzon nyugodtan, de most itt vannak Jinék is. Próbálok nem hangot adni annak, hogy mennyire élvezem, de nagyon nehéz. Tae mögöttem jön és csak mosolyog, néha "véletlen" megütve a fenekemet. Meg fogok őrülni, ha így kell végig csinálnom ezt az estét.
A kocsiban én kaptam meg az anyosülést. Na most valahogy úgy kellene beülnöm, hogy ne nyögjek, de ne is mocorogjak. Aish hogy oldjam meg??

-Tae nem szállsz be? - nézett rám várakozoan Jin Hyung.
Taere nézve észre vettem, hogy próbálja visszafogni a nevetést. Hát akkor bassza meg, ha neki ennyire tetszik az, hogy én szenvedek!
Amint leültem felsóhajtottam egyet az érzésre, ahogy megmozdult bennem az a bigyó. Gyorsan a számhoz kaptam a kezemet és gyorsan bekötöttem az biztonságiövemet.

-Jól vagy Kookie? - kérdezte huncut mosollyal az arcán Tae.
Ohh hogy az a...

-Persze! - mondtam, majd gyorsan lehajtottam a fejemet.
Basszus érzem ahogy az arcom lángba borult. Aish Tae miért vagy ilyen gonosz?? - Egyébként hova megyünk? Ugyértem melyik étterembe? - kérdeztem Taetől.

- A Ventanas-ba megyünk  - mondta Tae.
Azta az gyönyörű étterem és drága is... Miért visz ilyen helyekre Tae?
(nem tudom, hogy említettem-e, de ők Buszanban vannak, ott van ez az étterem, gyönyörű és elég romantikus hangulatot nyújt 'legalább is ezt olvastam xd')

-Uhh az jó! Elvileg ott csinálják a legjobb steaket! - mondta Hoseok.

Erre nem mondott senki semmit. Mentünk tovább az étterem felé. Nagyon kényelmetlen volt számomra. Próbáltam úgy ülni, hogy ne nyomjon se elől se hátul, de ez a rohadt nadrágban alig tudok mozogni! Ahhjj mit kezdjek magammal?

-Mikor érünk már oda? - kérdeztem türelmetlenül.
Tae látta, hogy már eléggé szenvedek, de nem segített csak ördögien mosolygott. Hát akkor kapja be! Épp kanyarodtott be Tae, de direkt élesen vette be emiatt ugrottam egy kicsit az ülésen. Hangosan felnyögtem és be is könnyeztem. Már nagyon fáj, mivel kezd lelankadni a merevedésem, de az a szar, mint most is, megmozdul bennem. Szerencsére a többiek semmit nem vettek észre mivel gondolom azt hitté beütöttem valamimet. Nos ez részben igaz.....
Csodák csodájára megérkeztünk az étteremhez. Izgatott voltam, mivel sose voltam még itt, sőt Busanban sem.
Tae meglepő módon kinyitotta nekem a kocsi ajtót. Én elpirulva másztam ki majd adtam neki egy puszit. Ő csak mosolyogva közelebb húzott és szenvedélyesen megcsókolt, miközben megmarkolta a fenekemet. Az érzésre csókba nyögtem, ami miatt Tae elmosolyodott.

-Aranyosak vagytok, de ne itt faljátok fel egymást, plusz éhes is vagyok! - mondta durcásan Hoseok Yoongi derekát átölelve hátulról. Nagyon aranyosak voltak, de kíváncsi vagyok, hogy Hoseok hogyan szedte fel ezt a morgos kertitörpét. Mondjuk Hoseok mellett mindég mosolyog.. Na mindegy. Mindannyian megindultunk befelé. Meglepő volt mivel, amint Taet meglátta a recepciós (nem tudom mi a nevük sorry xd) rögtön bevezetést minket. Belépve eltáltottam a számat. Gyönyörű látvány volt.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Love Or Hate - Vkook [Befejezett] Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu