32

344 17 0
                                    

Harry szemszöge:

-Gemma?

-Harry.

-Miért keresel?

-Csak láttam a híreket, hát Lou mégsem olyan amilyennek elképzelted?-szinte érzem gúnyos tekintetét.

-Köszönöm, hogy az orrom alá drörgölöd. Más hír?

-Hannaht nem lehet elérni telefonon... átadnád neki?-szemet forgatva odanyújtom a telefont barátnőmnek.

-Helló... ja, csitriknek nem veszem fel... igen tudok róla. Mi? Mikor? Hol?! Kérlek mondd, hogy ez nem igaz.-itt nagy csönd keletkezik.... percekig tartó hosszú csend. -Persze akkor majd még beszélünk... szia.- végszóra lecsúszik egy könnycsepp az arcán.

-Mi történt?-kérdésemre megrázza fejét. Most képtelen elmondani ezek szerint.

-Jó éjt.- felsétál a szobájába. Nem megyek utána. Mindig vele alszom mikor itt vagyok. De most biztos hogy nem zavarom meg. A kanapén fogok aludni.

Az estét most annak szánom, hogy átgondoljam a dolgokat. És alapjáraton Louist. Louis Tomlinson. Felkavaró, hogy míg én mindenemet neki adtam és mindent tud rólam addig én még az édesanyjáról csak annyit tudok, hogy hamar távozott apjáról egy hangot nem hallottam. Testvéreivel alig beszéltem és ulajdonképpen alig tudok róla valamit. De csak ennyire kellettem neki. Hogy kiélvezze a vágyait. Nem voltam neki más mint egy... egy... kurva? És most itt sírok mint egy hisztis picsa. De majd megtanulod Styles, hogy ne bízz meg mindenkiben. El kell őt felejtenem. Csak nem tudom hogyan. Azt mondta várjak rá. És ebben biztos vagyok, hogy meg fog történni. Mert képtelen leszek elfelejteni. És várni fogok rá. -nagy gondolataimat a sötétség zavarta meg, tehát elnyomott az álom.

Reggel kiderült, hogy Gemma miért kereste tegnap Hannaht. Hannah szülei két napja elutaztak szülőfalunkba Holmes Chapelbe. Ha jól értettem anyát látogatták meg, mivel ő hazaköltözött a nyagyiékhoz a válás után. Szóval Hannah szülei Mary és George elhunytak egy autóbalesetben tegnap este. És, hogy Gemma miért tud mind erről? Háh... anyát látogatta meg mikor megtörtént az eset. Mary rendkívüli egy nő volt. Nagyon közel állt a szívemhez. Nála jobb édesanyát el sem lehet képzelni. Georgeal pedig soha nem beszéltem sokat. De tudom hogy szinte saját fia ként szeretett. Így mégnehezebb.

A napunk többi része igazán gyászosan telt. Alapból az hogy átmentem Louishoz a cuccaimért és még a halálhír is. Most minden szörnyű. De én csak arra próbálok koncentrálni, hogy Hannah babája egészséges legyen. Most nem akarom Loun és a sok baromságon gondolkodni csak is a babán.

*1 hónappal később*

El sem hiszem mennyi dolog történt ebben az egy hónapban. Elég szomorúan kezdődött de a végére kivirágzott és vidám lett. Július 15.-e van jelenleg. Ami azt jelenti, hogy Hannha 2,5 hónapos terhes. A pocakja egy nagyon picit dudorodik már. Nagyon figyelek rá. Mehtörtént a temetés. Utána találtam egy elég jól fizető állást. Jelenleg egy hangszerboltban dolgozom. Azt hittem nem fogok jól keresni de nem így lett. Hannah is dolgozik. Azt mondta ameddig bírja és az orvos engedi addig hajtani fog. Ő most egy cégnek dolgozik, mely reklámfilmeket forgat, és Hannha rajzolja a figurákat. Nagyon büszke vagyok rá. Lássuk csak mi volt még... ja igen! Tanulgatok gitározni és a srácok azt mondják nagyon jól megy. Ha van egy kis felesleges időm általában velük lógok. Én is fellépek velük és igazán élvezem. Ednek lassan kész az albumja és már nagyon várom. Ami még történt... meglátogattam anyát. Jó állapotban van én azt mondom. De én... nagyon nem vagyok jól. Szemeim alatt fekete karikák, a hajam ápolatlan és arcszőrzetem is kibukkan. Bevallom néha-néha iszogattam az elmúlt egy hónapban. De csakis egy ember miatt. Miatta teszek mindent. Minden nap látom a híreket miszerint látták Louis Tomlinsont és Eleanor Caldert egy étteremben.... utcán... hotelnél. Jelenleg Washingtonban lakik ami azt jelenti nagyon messze innen. Fáj. Nagyon fáj és szenvedek miatta. Ő valószínűleg mégcsak nem is gondol rám pedig nekem csak ő jár a fejemben. Örökké szeretni fogom és ez ellen nem tudok tenni.

Gyengének érzem a részt viszont szerintem elég tartalmas

Ééééés emellett szeretnék itt is boldogságos szülinapocskát kivánni a világ egyik legjobb emberének

Ééééés emellett szeretnék itt is boldogságos szülinapocskát kivánni a világ egyik legjobb emberének

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Rettenetesen imádom! Twitteren, instán és itt is felköszöntöm bár úgysem látja egyiket sem. Emellett Lou új száma 5.-én jön ki és már alig bírok várakozni! Egyszerűen hajt a vérem! Na de mindegy is! Szép napot/éjjelt/reggelt❤🦄


Kérlek Várj RámWhere stories live. Discover now