Wattpadról vélemény

46 9 7
                                    

Üdvözlet mindenkinek!

Úgy gondolom sokan hallottatok Puffancsról. Na ehhez fűznék én is pár szót.

Először is hozzád _cukorpuffancs_: Nem tudom miért jó neked az amit művelsz. Csak tippelni tudok, hogy traumák értek téged és segítségre lenne szükséged. Lehet én kevés vagyok hozzá, de szívesen segítek ha hajlandó vagy normális emberi kommunikációra. Türelmem végtelen, de nem szeretném, hogy tovább folytatódjanak ezek a viszályok.

És akkor most a WP népéhez:
Rengeteget hallom, hogy panaszkodnak, hogy a WP így szar úgy szar merthogy nincsen rendesen moderálva. Ez tény. Ugyanakkor azt senki nem veszi észre, hogy a trollokat az tartja fent hogyha figyelmet kapnak. Sokkalta több figyelmet adtok ezeknek a trolloknak mint amit érdemelnek, ezzel azt elérve, hogy újra és újra fel fognak itt bukkanni mivel tudják, hogy itt van hatása annak a faszságnak amit művelnek. Troll van? Görgess tovább, ha foglalkozol vele élteted, ha leszarod egy idő után megunja. Egy troll szavait sose kéne senkinek magára vennie, ha valaki esetleg mentálisan gyengébb és magára venné az ne féljen segítséget kérni akik meg a figyelmüket a trollokra szentelik inkább foglalkozzanak a gyengébbek megsegítésével mint a trollal.

Ui.: Nagy az esélye, hogy ezt az egész kócerájt itthagyom a francba mert ennek a közösségnek nincs értelme már. Trollok, nyafogók meg Judas megalomániás faszságai folynak már csak itt és egyre kevésbé szól ez a hely a könyvekről/kötetekről.

Kósza LelkemWhere stories live. Discover now