Bölüm _13

401 185 124
                                    

Multi:Ahuzan
________________
  *Toprağımdan  döndüm yüzüm ölünce sevemezsem seni*
 

   Alptug iş adamlarıyla yemege gitmek için hazırdı. Zaman çok çabuk geçmişti.

"Dilancım bana müsade evede çok geç kaldım"

Dilan "Ahuzan ablacım abim seni bırakır bu kadar dert etme "dedi.

' 'Alptug büyük bir mutlulukla tabikide bırakırım' '

Alptug' 'bayanlar önden' 'deyip eliyle bana  yol gösterdi.

Ben önden Alptug arkadan evin dış kapısına dogru ilerledik. Bu evden hiç bir yere gitmek istemiyordum.Sanki ayaklarım geri geri gidiyordu.istemiyerek  büyük bir üzüntüyle evin dış kapısına gelmiştik. Dilan o sıcak kanlılıgıyla bana sımsıkı sarılıp

'' Ahuzan abla arayı fazla uzatma en kısa zamanda seni bize  bekliyorum. Evine gidince beni sakın unutma numaramı verdim araşırız'' dedi.

Dilana en kısa zamanda gelicegime söz verip Dilanla hiç istemiyerek   ayrıldık.

Alptugla merdivenlerden  inerken 

"Alptug bugünüde kazasız belasız atlattık. Rollerimizi  çok  iyi oynadık.Ben bile bir an gerçekten seni sevgilim sandım.Ahuzan"dedi.

Alptug umutsuzca   bu lafı söylerken  düşünceliydi. Bir anda Yanında oldugumu  unutmuştu. Sonunda dışarı çıktık. Hava hafiften kararmaya başlamıştı. İçimden Eyvah bizimkiler çoktan eve  gelmişlerdir.Ben eve nasıl girecektim? Kesin yakalanacaktım? Üzerimde ugursuz Pelin' nin kıyafetleri vardı gizlice eve nasıl girecektim?

Alptug, un arabasının yanına gelmiştik.Alptugun arabasının markası  mersedes'ti rengi siyah  gıcır gıcır parlıyordu.Arabaya baktıkça gözlerim kamaşıyordu. Rüyamda görsem böyle lüks arabaya bindigimi güler geçerdim inanması çok zor şuan dehşet bir makinaya bincektim.

Alptug elini cebine sokup  arabanın  anahtarını çıkarıp havalı bir şekilde

'' Hadi yavrum uçalım'' dedi arabanın  kapılarını açtı. Araba degil sanki uzay mekiği gibiydi.Arabanın arka kapısına yöneldim.

Alptug  eliyle omzuma dokunup  

' 'Hop güzelim  senin yerin arka koltuk değil benim yanımdır.Benim kitabımda güzel bir bayanı arkaya orutturmak yazmaz.' 'dedi.

Sonra hızlı bir hamleyle arabasının ön kapısını  açıp

' 'Buyurun  prenses''dedi

Alptug'un bu hareketiyle  kendimi çok  özel hissettim. Arabanın ön koltuğuna otururken havam olsun diye saçlarımı ellerimle iyce dagıttım. Alptug 'da direksiyonun başına  oturdu.

Alptug  "Ahuzan evin bize arabayla  10 dakika bu güzel yolculugumuzun hemen bitmesini istemiyorum yolu uzatacagım bilgin olsun" dedi.

( Eve geç kalmıştım olacak zaten olucaktı. üzülmeden  önce biraz hayatımı yaşayım) Alptug a gülerek bana uyar kaptan dedim. Alptuga  kaptan diye hitap ettiğim için ayrı bir mutlu olmuştu.

" Alptug Ahuzancım kendini kaptanın ellerine bırak" deyip Arabayı çalıştırdı.

  Arabayı çalıştırır çalıştırmaz  arabanın teyibinde  en  çok sevdigim şarkı çalıyordu.

Aynadan ölünce sevemezsem seni. Sanki kendi arabammış gibi teyibin sesini açmak için elimi uzatmıştım'ki Alptuğ'un  eli zaten teyibin üzerindeymiş. Hafif den Alptug 'un elini kavradım.  Ellerimiz  bir birine kenetlenmiş. Şaşkın lık içerisindeydik. Alptugun elini sımsıkı tuttum (Kararım netti Alptugu kendime hayran bırakıp içindeki duyguları dışına çıkarıp aklını başından alıp  sevdigim adamı Pelinin elinden   alıcaktım)

AHUZANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin