7.Bölüm

454 198 72
                                    

  *Telaşımı  hoş gör, ıslandığım ilk  yağmurumsun*

-----
Babamla karşılaşmaya hazırmıydım? Gelsin dediğim için hatamı yapmıştım? Çok kararsızdım.Mutluluktan gülen gözlerimde hüzün vardı.

Kolumdaki serumum bittikten sonra doktor hanım muayene için yanıma geldi.Sarı Saçları dagınıktı eliyle saçlarını yan tarafa attı.

Ahuzan kendini iyi hissediyormusun? Nasıl oldun?
(Başımı yastıktan kaldırıp dogrulmak istedim koluma sanki igne batırıyorlardı. Hemen yastıga kafamı geri bırakıp uzandım.Vücudum beynim çok yorgundu)

_Biraz daha iyyim, serum taktığınız kolum çok acıyor. Doktor hemen Serum takılan kolumudaki yeri kontrol etti. Biraz şişmiş,hafifte morluk vardı.

Doktor kahve rengi gözlerini hafif kısarak boguk bir sesle

_Birazdan kolunun acısı geçer dedi. Refakatçin kimse çıkışı yapa bilir eve gidince bir sıkıntın olursa geri gelirsiniz deyip diger hastalarını muane etmek için gitti. Annem daha rahat etmem için yastıgımı düzeltti.

Ablam '' Yengemlebirlikte gidip çıkışı yapalımmı anne? dedi

Annem''çıkışı yaptırın bende o arada Ahuzanı hazırlayayım' '

Saçlarım salık beni çok rahatsız ediyordu annemden toka istedim. Annemde çantasından çıkarıp verdi. Kolumdaki acı geçmişti. Elimi yatağa yaslayıp doğruldum. Yatakta kendimi geriye doğru itip sırtımı yatak başlığına yasladım. Siyah uzun saçlarımı toplayıp at kuyruğu yaptım.Birden odanın kapısı açıldı.

Gelen babam ve amcamdı. Annem yanımda yatagın kenarında oturuyordu. Aniden oturdugu yerden kalkıp hoş geldiniz dedi.
Babamı ve amcamı karşımda görünce sanki beynimden vurulmuş gibi oldum. Yaşadığım o igrenç anlar gözümün önünden filim şeridi gibi geçti. Gözlerim dolmuştu Başımı önüme egdim.

Babam''Ahuzanım bazen babalar istemeden yavrularını incitirler dedi.

(Babamın bu lafı içime işledi.Yaptıgı hatanın farkındaydı kararmış kalbi yumuşamıştı. Bu benim babam olamazdı. Hayatta her insan yumuşar benim babamın yumuşaması imkansızdı)

Yere egik başımı kaldırıp babamın kara gözlerinin içine baktım. Gözlerinde hüzün vardı.Babama cevap vercektim'ki amcam lafa karıştı. Tebessüm ederek yanıma geldikten sonra eliyle omzuma dokunup

Ahuzan akıllı, güçlü kızdır ufak tefek olayları kafaya takmaz. Unutmuştur bile '' deyip saçlarımı okşadı. Ablamla yengem odaya geldi. Babamla amcamı görünce şaşırdılar. Yengem''olması gereken olmuş gelmekle en iyisini yaptınız aldınızmı Ahuzan' ımın gönlünü? Amcam gülerek o iş tamamdır. Hastaneyle işimiz bitmişti. Babam koluma girdi. Arabaya kadar kolumda eşlik etti.Arabanın arka koltuguna dogru yönelmiştimki babam ön koltuğa oturmamı söyledi. Şaşırmıştım

(Artık evdeki roller degişecekmiydi? Nakadar güzel bir ilgiydi.Kafamdaki o kötü anları bir anda unuttum keşke babam hep böyle olsaydı. Çok mutluydum. Annemle ablam şaşkınlık içerisindeydi.Ablamla annemde arabanın arka kolduguna oturdular. Amcamda kendi arabasıyla gelmişti. Eve dogru yola çıktık. Aklımda hiç bir şey yoktu arabanın camını açtım. Rüzgar vardı. Saçımdaki tokamı çıkarıp siyah hafif dalgalı saclarımı saldım) Eve gelmiştik. Arabadan yavaşça indim. Annem hemen Zili çaldı. Kapıyı Berk açtı. Beni karşısında görünce kollarını açıp bana sımsıkı sarıldı. Ben'de Berke sarıldım. Birlikte eve girdik. Annemlerde arkamızdan eve girdi. Hep birlikte oturma odasına geçtik. Gözlerim Pelini arıyordu.

Peline olan kinim çok büyüktü. Onun yüzünden babamdan dayak yemiştim. Peline bu yaptıklarının hesabını soracaktım. İntikamımda agır olucaktı.

AHUZANOù les histoires vivent. Découvrez maintenant