Bölüm-5-

473 210 84
                                    

   *Kalbimde sevgini, dilimde seni barındıran dualarımı yok etme  sevgilim*

Heyecanlı bir şekilde elimi Alptug 'a uzattım.Sıcak kanlılığıyla Alptug elimi sıktı.

_Merhaba Ahuzan sabah karşılaştığımızda kaçarcasına yanımdan kaçarcasına uzaklaştın Ne oldugunu anlayamadım. Ablana ve sana ev konusunda yardımcı oldugunuz için tesekkür edecektim.

(Alptug konuşurken gözlerimin içine bakıyordu. Bende gözlerimi Alptug dan alamıyordum. Ara sıra utancımdan gözlerimi Alptugun gözlerinden kaçırıyordum.Alptugun yanında sanki farklı bir Ahuzan olmuştum.Aklımla degil kalbimin çarpıntısıyla haraket ediyordum. Erkeklerle konuşmayı hiç sevmiyordum. Şimdi ise can atıyordum.)

_Amcamlar İstanbuldan bize kalmaya geldiler. Yanımızdakilerde amcamın kızlarıydı. Büyügü İrem abla küçügü ise Pelin çarşıyı gezmek için çıkmıştık. Pelin geç kalıyoruz diye biraz atar yaptı.

_Alptug,O elimi sıkan Pelin miydi?

Deyince bir anda beynimden vurulmuşa döndüm. Bütün duygularım alt üst oldu. Neydi şimdi bu bana hediyemiydi. Morelim bozuk bir şekilde

_Evet Pelin, neden sordun?

_Alptug, Sanki beni tanıyormuş gibi hemen elini bana uzattı. Pelin 'in bu hareketi degişigime gitti. Çok kalıcaklarmı sizde?

(Bana Pelini sordukça ben baya baya bozulmuştum.Tabi Pelini begenir bakımlı, afet gibi kız ben ise bakımsız sünepenin biriydim. Alptugun yanında durmak istemiyordum. Bir an önce eve gitmeliydim)

Alptugu azarlarcasına" ne biliyim ben "deyip yanından koşarcasına ayrıldım. Rüyadamıydım Allahım ben ne umut ederken neyle karşılaşmıştım. Gözlerim dolmuştu. Birisi dokunsa aglıyacaktım. Eve gelmiştim nasıl geldiğimi bile anlıyamadım. Sinirimden zile ard, arda basıyordum. Kapıyı Pelin açtı. Pelini karşımda görünce içimdeki öfke dahada büyüdü.

Pelin" ne oldu Ahuzan ne bu hiddet kim kızdırdı seni?

(Şeytan diyorki, Azını burnunu kır bütün içindeki öfkeni kus)

_Kes sesini sanane Pelin diye bagirınca Ablam koşarak yanımıza geldi.

Ahuzan neden bu kadar öfkelisin ?Niye Peline bagırıyorsun neye bu kadar sinir yaptın?

(Ablamın bu soruları beni dahada duygusallaştırdı)

_Yeter abla, yeter deyip ablama sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım

Ablam, Pelin al şu ekmekleri götür mutfaga

Ablamla birlikte yatak odamıza gittik .

Anlat Ahuzan ne oldu?

(Alptug 'a aşık oldugumu Alptugun' da pelini begendiginimi anlatcaktım. Yine hayatın içinde kayboldugumumu ne yi anlatcaktım)

Abla Pelinin hal ve hareketlerine dayanamıyorum. O biz gibi degil çok şımarık bana bakarken konuşurken sanki beni aşşalıyorcasına davranıyor. Gitsinler evimizden hemde hemen. Yoksa öfkeme hakim olamayıp döverim onu.

Ahuzan , ne diyorsun iyimi sin sen?

Gayet çok iyyim abla. Artık birilerinin bizi aşsalamasından bıktım. Bu ne ya böyle bu yaşıma kadar babamın aşşagalamarından çok canım yandı. Dogru düzgün çocukluğumu bile yaşamadım. Yeter artık. Bu saatten sonra kimseye bizi aşşagalamasına izin vermiyorum. Bu kişi babam bile olsa. Artık hayata meydan okuyorum.

(Ablam ben konuştukça hayretler içerisinde kaldı. Çok şaşırmıştı)

_Ahuzan,sen konuştukça bu benim kardeşimmi diye soruyorum kendime? Kızım ekmek almaya gittin 15 dakika sonra geldin. Benim masum azında dili olup konuşmıyan Ahuzanım gitti. Yerine hırslı, kararlı, azimli bir Ahuzan geldi.

Abla artık o iyi kalpli Ahuzan uykudan uyandı. Hayat benle degil ben hayatla oynıyacagım.

AHUZANOnde histórias criam vida. Descubra agora