T W E N T Y

168 11 0
                                    

Εvi's P. O. V

Μόλις βγήκα από το δωμάτιο, έκατσα στον καναπέ και πήρα το μπλοκ στα χέρια μου.Αρχισα να σχεδιαζω απο το πουθενα

Όσο αποτυχημένη ας νομίζει ότι είναι η Έβελιν, στην πραγματικότητα είναι καλύτερη από μένα. Καλύτερη από όλους. Και το  καλύτερο απο ολα είναι οι επιλογές της.

Είναι τόσο τυχερή που έχει ένα τοσο όμορφο αγόρι. Και τα πανε καλα μαζι.Τον θυμάμαι από παλιά. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του σε ολο το δημοτικό, και ας ήταν μόνο τρία χρόνια στο ίδιο με εμενα. Εγώ τον θυμόμουν ποτε δεν μπορεσα να τον ξεχασω. Τον είδα πάλι στην τρίτη γυμνασίου γιατί έκανε μια έρευνα και είχε περάσει από το σχολείο μου με κάτι αλλά παιδιά.Ειχε αλλαξει απο το δημοτικο και ειχε γινει ακομα πιο κουκλος απο οτι πριν.Βεβαια τωρα ειναι σχεδον αντρας.

Είναι ο Χάρης. Δεν μου συστήθηκε αλλά εγώ τον ήξερα. Τον ξέρω και θα συνεχίσω να τον ξέρω. Από ότι κατάλαβα, τώρα μπήκε για τα καλά στην ζωή μας αυτό το αγόρι γιατί και το χειρότερο είναι πως τα συναισθήματα μου δεν έχουν εξαφανιστεί..Είχαν απλά κοιμηθεί για λίγο καιρό αλλά τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια. Παντα υπηρχε μια σπιθα μεσα μου για εκεινον

Δεν θέλω να το κάνω αυτό στην Έβελιν αλλά τοσα χρόνια με την ίδια σκέψη λειτουργώ. Να μην κάνω αυτό που θέλω γιατί θα πληγώσω τους άλλους.Ισως εσει ερθει καιρος να κανω καιγω αυτο που θελω χωρις να υπολογιζω κανεναν.

Το βλέμμα μου έπεσε στην πρώτη εικόνα του μπλοκ. Ήταν μια γοργόνα. Από πάντα η Έβελιν πίστευε σε μεταφυσικά πλάσματα. Είχε δώσει μεγάλη σημασία στην ουρά της. Σχεδιασμένα λέπια και γραμμές ενώ υπήρχαν επαναλαμβανόμενα μοτίβα με γεωμετρικά σχέδια. Μπορεί να μην το έχει με τα μαθηματικά αλλά με την ζωγραφική, σκιζει.

Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και βγήκε ο Χάρης.

Χάρης-"Εγω θα φύγω.."με ενημερωσε

Ευη-"Κάτσε λιγο...ε-αν..θ-ες φ-υσικ-α.." δισταζω να του προτεινω

Χάρης-"Εμ οκ. Σε ξέρω από κάπου;" ρωταει με περιεργεια

Δευτέρα

Evelin's P. O. V

Είμαι πολύ χαρούμενη που εγώ και ο Χάρης τα φτιάξαμε. Πραγματικα χαρουμενη.

Πρώτη φορά είμαι τόσο χαρούμενη.

Αληθεια, ποιος το περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο; Εννοώ.. κοιτάξτε μας είμαστε τόσο διαφορετικοί. Κανεις θα ελεγε οτι ειμαστε απο αλλη «φυλη».Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα σχεση με κάποιον και εάν έκανα θα έκανα μάλλον με καποιο bad boy. Ξες, για να ταιριάζουν οι χαρακτήρες μας.

Πότε δεν ξέρεις.. Where stories live. Discover now