S E V E N T E E N

171 14 0
                                    

Harry's P. O. V

Ξύπνησα και είδα την Εβελιν δίπλα μου. Αυτόματα ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου.

Σηκώθηκα αργά αργα για να μην την ξυπνήσω και κατευθύνθηκα προς το μπάνιο. Κοιτάζοντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη αντίκρισα έναν τύπο με μαύρους κύκλους και ανακατεμένα μαλλιά. Εάν κάποιος με έβλεπε σε αυτήν την κατάσταση, σίγουρα θα είχε φρικαρει.    

Όταν έγινα κάπως ανθρώπος, πήγα στην κουζίνα και μπήκα στο ίντερνετ ψαχνοντας μια συνταγή για κρέπες. Την ακολούθησα βήμα βήμα και σε λιγότερο από 20 λεπτά ήταν έτοιμες. Έστρωσα το τραπέζι και έβαλα δίπλα νουτελα, μέλι, ζάχαρη. Δεν ήξερα πως τις τρώει.

Άκουσα ένα θόρυβο από τις σκάλες και καταλάβα πως ήταν η Εβελιν όταν πια είχε φτάσει στην κουζίνα μου είπε με την βραχνή από τον ύπνο φωνή της.

Εβελιν-"Καλημέρα. Τι είναι όλα αυτά;"

Χαρης-"Εμ.. Τίποτα το ιδιαίτερο απλώς σκέφτηκα ότι θα πείνας..."

Εβελιν-"Α.. Οκ ευχαριστώ" τι έχει πάθει πια και με ευχαριστεί όλη την ώρα;

Κάτσαμε στο τραπέζι και πραγματικά χαίρομαι που δεν είναι κάποιος άλλος στο σπίτι. Πως γίνεται να είναι τόσο όμορφη ακόμα και όταν ξυπνά;

Αφού τελειώσαμε με την ησυχία μας το πρωινό μας μιας και ήταν Σάββατο της πρότεινα να πάμε μια βόλτα. Έξαλλου η ώρα ήταν 4 μιας και από ότι κατάλαβα κοιμηθήκαμε στις 6 το πρωί. Εκείνη δέχτηκε μόνο που θα χρειαζόταν να περάσουμε από το σπίτι της να αλλάξει. Της είπα να πάρει και μια δυο αλλαξιες για καλό και για κακο. Μόλις μπήκαμε στο αμάξι, και αφού πλέον φορούσε το καθημερινό της make up και κάτι γαμάτα ρούχα, δεν πρόλαβαν να περάσουν 2 λεπτά και αμέσως με ρωτησε:

Εβελιν-" Που θα πάμε;"

Χαρης-"Έκπληξη!"

Εβελιν-"Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις" είπε και έβαλε τα χέρια κάτω από το στήθος της, τονίζοντας το.

Χαρης-" Με εμένα θα σου αρέσουν "Της είπα κάπως πονηρά και της έκλεισα το μάτι.

Σ όλη την διαδρομή δεν αντάλλαξαμε άλλη κουβέντα έμεινε να κοιτάζει το παράθυρο και που και που να ελέγχει το κινητό της. Φαίνονταν, κάπως σκεπτική θα έλεγα. Τι να σκέφτεται άραγε;

Σε κάποια φάση έβαλα μουσική και τότε ήταν που άρχισε να τραγουδάει. Έπαιζαν κάτι τραγούδια της Ariana Grande, και από ότι φαίνεται, τα ξέρει όλα πολύ καλά. Είχε καλή φωνή, αλλά δεν νομίζω να της το πω. Δεν σχολίασα τίποτα και απλά την αφησα να ευχαριστηθει.

Πότε δεν ξέρεις.. Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang