T H R E E

332 17 3
                                    

Evelin's P. O. V

Γύρισα σπίτι. Ακόμα να καταλάβω πόσο απότομα μίλησε αυτός.Δεν του τοχα.Κοίτα να δεις και φαινόταν για φλωρακι. Πως ξεγελαει ο κοσμος..

Η μάνα μου ούτε που με ρώτησε για το που ημουν ή με ποιον ήμουν. Λες και την νοιαζει.Κάθονταν και έβαφε τα νύχια της χαμενη στο κοσμο της οπως παντα...

Κατευθύνομαι προς το μπάνιο. Πάω να αφαιρέσω τα ρούχα μου αλλά ένα τηλεφώνημα διακόπτει τις πράξεις μου. Ποιος να είναι άραγε αναρωτιεμαι. Κώστας γράφει. Ξέρω εγώ κανα Κώστα; Σκεφτομαι μη θυμωντας καποιον με αυτο το ονομα

Το σηκώνω.

Τηλεφωνημα

Κώστας- "Έλα μωρό, να βρεθούμε απόψε στο γνωστό; " λεει με πονηρια στην φωνη του.

Εγώ-"Βρε αντε μου στο διάολο" του απανταω φανερα τσαντισμενη

Λέω και κλείνω το τηλέφωνο. Κοίτα να δεις που μου χάλασε την διάθεση ο ψευτοφλωρος. Ούτε όρεξη για σεξ δεν έχω. Ποιος εγω;Που λιγες μερες πιο πριν δεν θα εχανα ευκαιρια για κατι τετοια.

Μπήκα μέσα στην μπανιέρα και ξάπλωσα εκεί.Ενιωσα το σωμα μου να χαλαρωνει και να φευγει ολη η ενταση απο πανω του.

Ουτε που το κατάλαβα πως πέρασαν τρία τέταρτα ξεπλενομαι και βγαίνω έξω, μπαίνω μέσα στο "δωματιο" μου.

Ποιο δωμάτιο μου δηλαδή αφού το μοιράζομαι με την αδερφή μου. Ναι είμαστε δίδυμες. Μα πολύ πολύ διαφορετικές. Αν μας εβλεπε καποιος στον δεομο δεν θα καταλαβαινε καν οτι ειμαστε αδερφια.

Ούτε έχουμε αυτό το πράγμα που συνενοουνται τα δίδυμα χωρίς να μιλάνε.Δε ξερω καν αν ισχυει κατι τετοιο στα διδυμα η το λενε ετσι.

Για παράδειγμα η αδερφή μου είναι ξανθια με κάστανα ματιά αρκετά ψηλή, αδυνατη, καλή μαθήτρια, ευγενική και εχει και σχέση η οποια απο οσο ξερω παει πολυ καλα.

Ενώ εγώ γύρω στο 1.65 με σκούρο καφέ μαλλί καφέ ματιά, αδύνατη, καθόλου καλή μαθήτρια ίσα ίσα που πάω στο σχολείο για να μην μείνω από απουσίες,χωρις σχέση εννοείται αφού εγώ προτιμω να πηγαινω με διαφορετικους αντρες για πεσισσοτερες εμπειριες (εξου και ο κωστας), δεν θα με χαρακτηριζες με τίποτα ευγενική ίσα ίσα πολύ αγενής θα ελεγα , δεν με ενδιαφερει να κανω καλη εντυπωση σε καποιον.

65 με σκούρο καφέ μαλλί καφέ ματιά, αδύνατη, καθόλου καλή μαθήτρια ίσα ίσα που πάω στο σχολείο για να μην μείνω από απουσίες,χωρις σχέση εννοείται αφού εγώ προτιμω να πηγαινω με διαφορετικους αντρες για πεσισσοτερες εμπειριες (εξου και ο κωστας), ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η αλήθεια είναι πως νιώθω ένα μικρό τσίμπημα ζηλιας στην κοιλιά μου όταν μιλάω για την Εύη, καθώς από τι λέει η μάνα μου "η Εύη είναι το παράδειγμα κοριτσιού, παντα με συγκρινει με εκεινη και με υποτιμαει. Δεν βγαίνει τα βράδια, δεν έχει κακές παρέες, είναι άριστη μαθήτρια, έχει αγόρι και πάνω από όλα είναι ευγενική και καλοσυνατη. Εσύ τι κάνεις με την ζωή σου;" γι αυτό και είναι αδιάφορη για εμένα. Λεει οτι δεν αξιζω δεκαρα ,βεβαια καιγω δεν κανω τον κοπο να της αποδειξω το αντιθετο σιγα μην ασχοληθω με την παρτη της.

χεστηκα τι να την κάνω αυτή για μάνα, δεν σέβεται τίποτα δε δειχνει καν καποιο ενδιαφερον για δο προσωπο μου εδω και χρονια.Δεν ειναι σαν τις αλλες μαναδες που υποστηριζουν τις κορες τους σε ολες δους τις αποφασεις,που συζητανε αυτα τα κοριτσιστικα πραγματα,την πρωτη τους φορα και αλλα τετοια...Ούτε μάλλον θα θυμάται ότι ήμουν μόλις 14 όταν με βίασαν. Πραγματικά δεν θέλω κάν να θυμάμαι εκείνο το βράδυ, ήταν απλά απαίσιο δυστυχως ομως δεν μπορω να διαγραψω λεπτο απο αυτη τη σκηνη στο κεφαλι μου. Και εκείνος ο μαλακάς είχε ηχογραφημένο βίντεο που έλεγε ότι παίρνω ναρκωτικά και θα το δείξει στην αστυνομία και με είχε του χεριού του, επειδή ήμουν μικρη ετσι δεν θα μπορουσα να του κανω μηνυση η κατι παρομιο κανεις δεν θα με πιστευε. Για αυτό αναγκάστηκα να κάνω one night stand για να καλοπερνουν μαζί μου οι φίλοι του για να μην πει τιποτα σε κανεναν αυτη ηταν η συμφωνια μας . Πολυ αμφιβαλλω οτι δεν το εχει πει πουθενα.Όχι, δεν κλαίγομαι και εγώ το απολαμβάνω. Αλλά δεν ήθελα, ρε γαμωτο να είναι έτσι η πρώτη μου φορά το ειχα φανταστει διαφορετικα σαν γλυκαναλατο κοριτσακι που ημουν βεβαια πολλα αλλαζουν μες τα ψρονια ετσι;

Η ίδια μου η μάνα αδιαφορεί. Στην Εύη έχει δώσει τόσες ευκαιρίες, για μάθηση, την πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο, στα ρούχα, αναρωτιέμαι αυτό το κορίτσι πόσα ρούχα έχει μέσα αυτή η ντουλάπα της τέλος πάντων. Αλλά πάνω από όλα είναι αγαπημένες. Ούτε τσακωμοι ούτε τίποτα. Το μονο που θα ηθελα ηραν μια μανα να τα συζητησω αυτα μαζι της η εστω να μην τσακωνομασυε τοσο.

Βγήκα από το λυθαργο μου καθώς συνειδητοποίησα πως άρχισα να βουρκωνω φερνοντας ολες αυτες τις σκεψεις μες το μυαλο μου.

Σκατα

Σκατα

Σκατα

Όχι, Εβελιν μην κλάψεις πρέπει να είσαι δυνατή. Εξάλλου έχεις περάσει και χειρότερα. Μπορεις να το ξεπερασεις αυτο δεν ειναι δα και τοσο φοβερο ετσι μεγαλωνεις τοσο καιρο τι σε επιασε τωρα;

Λέω να πάω στο μπαράκι της γειτονιάς να ξεχάστω. Να βγω να διασκεδασω λιγο να πιω να περασω καλα.Ναι, αυτό φταίει έχω να κάνω σεξ τέσσερις μέρες από τότε που ήρθε αυτός ο μαλακάς στην ζωή μου.
___

We knowww ειναι μικρο όμως το κεφ. που μόλις τελειώσαμε είναι 1200 κάτι λέξεις soo τα καλυτερα έρχονται

Love you guysss και ευχαριστούσε για την υποστήριξη σας ειναι πολύ σημαντικό 💖❤❤😍😘

Πότε δεν ξέρεις.. Where stories live. Discover now