28. Bölüm Part III

530 33 101
                                    

Hinata'nın Ağzından ;

Düşünüyorum. Hala düşünüyorum hislerimi anlatsam mı? diye Düşünüyorum, bunları duyarsa beni daha çok sever mi? diye. Düşünüyorum, ya anlatacaklarımı duyamadan burdan çok uzaklara giderse? diye.

Çok uzaklara ha. O giderse ben ne yaparım. Nasıl yine ben "ben" olurum? Onu tekrardan bulmuşken kaybedemem. Ama, cesaretim yok. Çok korkuyorum. Onun beni sevdiğini biliyorum ama yinede korkuyorum. Aramızda ölüm var çünkü.

Onunla okulda karşılaştığım ilk gün hemen tanımıştım bakışlarından. Beni öptüğü gün yüreğim pır pır etmişti ama kendime bile söyleyemedim bunun gerçek olduğunu. Oikawa-san beni mahvetmişti önceden. Toparlanmak çok uzun sürmüştü. Belki de hala sürüyordu.

Geçtiğimiz bir iki ay içinde o kadar fazla anı biriktirdim ki onunla. Bu paha biçilemez bir duyguydu benim için. Peki şimdi bu duygularımı sana söyleyecek cesareti bulursam, sende benle sevgili olursan, biz         " biz"  olursak, bu sevgi sonsuza kadar sürer miydi?

Yazarın Ağzından ;

Hinata yoğun bakımın önünde oturmuş bekliyordu herkes gibi. Tek farkı Kuroko ile karşılaşmasından bu yana bir kez olsun Kageyama'ya bakmamıştı. Sadece yoğun bakımın kapısına dikmişti gözlerini.

Ne Mira ne de arkadaşları ona dokunmuyorlardı bile. Biliyorlardı çünkü ona seslenseler bile kıpırdayacak hali yoktu.
Aç susuz orda beklemeye razıydı sanki. Birisinin ölümünü beklercesine bekliyordu onu...

Yamaguchi : Bence eve gidip uyuması gerekiyor.

Tsukishima : Bu onun seçimi.

Yamaguchi : Ya seni anlamıyorum, ya da diğerlerini. Nasıl bu kadar rahatsınız. Ablası onunla ilgilenmiyor, takım arkadaşları onunla konuşmuyor bile. Burada sadece biz ve Kageyama'nın annesi kaldık. Herkes evine gitti. Mira dünden beri uğramıyor. Neler oluyor hiç anlamıyorum.

Tsukishima : Bir kere Mira Hinata için çok endişe ediyor. Dün Hinata kaybolmuştu ya bir ara onu sessiz bir köşede ağlarken bulduk. Mira dayanamadı yanına gitti. Fakat Hinata çok sinirlendi ve onunla büyük bir kavga ettiler.

Yamaguchi : Evet hemde çok büyüktü. Ve sanırsam da bu son kavgaları olacak.

Yamaguchi : Mira Hinata'ya karşı hep anlayışlı. Ama büyük bir kavga ettilerse o zaman Mira-...

Tsukishima : Mira küsmedi ama çok darıldı. Eski hatalardan bahsettiler hep.

Mira : Hinata hadi gel. Daha fazla burda harap olma. İnan bana iyileşecek Kageyama-kun. Buna inan.

Hinata : ...-nin ..-çun

Mira : Hinata? Anlamadım tatlım ne dediğini.

KAGEHİNA : BİR SAHADA İKİ KALP Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin