25. Bölüm

773 50 46
                                    

Uzun bir aradan sonra merhabalar! Gercekten biraz uzun bir ara oldu ama sıcaktan yazamıyorum bile

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzun bir aradan sonra merhabalar! Gercekten biraz uzun bir ara oldu ama sıcaktan yazamıyorum bile. Neyse bu bölümde zaman atlaması yapacağım. İyi okumalar okur-chanlarım benim!

...Yazarın Ağzından 1 Ay Sonrası...

Olaylı günler nihayet yavaş yavaş sona eriyordu. Yazında gelmesi ile doğa resmen canlanıyordu. Her yer doğanın yeşili ile bürünmüş hava sıcaklığı ise her gün kademe kademe artıyordu. Haziran ayına girmeye 4 gün kalmıştı. Saat ise sabahın sekizi idi.

Kagehina çiftimiz yataklarında mışıl mışıl uyuyorlardı. Daha doğrusu sadece Hinata uyuyordu. Tobio ise sevgili eşini uyurken izliyordu. Bir yandan da eskisine göre birazcık uzayan saçlarını okşuyordu.

Saçları okşanan Hinata hafif bir gülümseme ile ve bazende minik mırıltılar eşliğinde uyumaya devam ediyordu. Tobio ise bu sırada bir ay içinde olanları düşünüyordu. Çok fazla şey yaşamışlardı. Özellikle de Hinata...
             ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Hastaneye vardıktan bir buçuk saat sonra Hinata ameliyattan çıkmıştı. Bileklerinde beyaz bir sargı vardı. Doktor kesilen ve zarar gören yerleri onardığını söylemişti. Ancak aşırı derecede kan kaybettiği için bir ya da iki güne kendine gelebileceğini by sırada da kan takviyesi yapacaklarını söyledi. Tobio ise bebeğin durumunu sordu.

Tobio : Bebek nasıl doktor bey?
Doktor : Şu ana kadar iyi dayandı. Kanamayı da durdurdu. Aslında kanama bizi korkuttu desem yeridir. Kanamadan dolayı zarar görmesinden endişe ettik ama merak etmeyin. Oğlunuz gayet sağlıklı ve güçlü.
Tobio : Oğlan mı?
Oikawa Senpai : Bebek erkek mi?
Doktor : Ah evet eşinizin bu ay ki kontrolünde öğrenecektiniz ama ameliyat sırasında bebeği ultrasondan kontrol ediyorduk. O sırada öğrendik. Tebrik ederim. Eşiniz uyanana kadar yoğun bakımda kalacak. Geçmiş olsun.
Oikawa Senpai : Tebrikler Tobio!İwaizumi-san : Tebrik ederim. Tobio : Sağolun..


Tobio çok sevinmişti bir oğlu olacağına. Ancak eşi yoğun bakımda o halde olduğundan uyanana kadar sevinci yarım kalıyordu. Oikawa Senpai ve İwaizumi-san onu tebrik etmişlerdi.

KAGEHİNA : BİR SAHADA İKİ KALP Where stories live. Discover now