20. BÖLÜM

711 49 96
                                    

Heyoooooo ben geldim millet!  Sonunda günümüz kısmına geldim. Bu hikaye o kadar güzel bir kurgusu varki yazmayı çok seviyorum. Bir daha ki bölüm 3 gün sonra gelecek. İyi okumalar okur-chanlarım benim! Zaman atlaması yapıyorum haberiniz olsun.

Bu bölümü @Solis-chan a ithaf ediyorum...

Yazarın Ağzından Günümüz 2 Ay Sonrası...

2 ay...Koskoca 2 ay geçmişti Mira ' nın ölmesi üzerine. Zaman ne çabuk geçiyordu. Hinata, Natsu, Hikaru ve Ren Mira ' nın mezarı başındaydılar. Dördüde gitmek istemiyorlardı ama gece olmuştu. Gitmeleri gerekiyordu. Kageyama Natsu ve Hinata'yı kollarından yavaşça kaldırdı. Onlara destek olarak arabaya kadar götürdü. Ren de küçük kızının elinden tuttu ve arabaya doğru gittiler. Aslında hiç biri gitmek istemiyordu. Ama gecenin ikisi olduğunu düşününce ve sabah 6 dan beri orda olduklarını söylersek gitmeleri gerekirdi. Ren ve Kageyama polis olduğundan kolaylıkla bekçilerden izin almışlardı burda biraz daha kalmak için. Ama vakitleri dolmuştu. Şimdi onlar evlerine giderken ben size bu iki ayda neler olduğunu anlatacağım...

Mira hastaneye kaldırıldığı gün girdiği beyin ameliyatında maalesef dayanamamış ve hayatını kaybetmişti. Bu habere o kadar şaşırmışlardı ki herkes Hinata'ya ne diyeceklerini düşünüyordu. En sonunda Kageyama ona durumu uygun bir dille anlatmıştı. Bu anlatılanları ilk başta algılayamadı Hinata. İnanmak istemedi, şaka sandı. Ancak gerçek olduğunu anlayınca bir kriz geçirmişti. Kageyama ve Oikawa Hinata zor tutmuşlardı yoksa Tskukishima sakinleştiriciyi yapamıyordu.

O gece orda kalmıştı Hinata. Natsu ve diğerleri de gelmişti hastaneye. Hiç kimse inanmıyordu Mira ' nın öldüğüne. Hinata kendine geldiğinde hiç kimseyle konuşmadı. Onunla konuşmaya çalışanlara da cevap vermeyi bırak tepki bile vermiyordu. Bir gün böyle geçti. Ertesi gün Mira ' nın cenaze töreni vardı.

Dün hiç konuşmayan Hinata o gün sadece bir kelime etmişti. "GİDELİM". Ablasının cenaze törenine gitmek istiyordu Hinata. Aslında gitmesi psikolojik açıdan iyi değildi ama Kageyama kıramadı eşini. Ve cenaze törenine katıldılar.

Mira ' nın olduğunu duyan bütün arkadaşları ordaydı. Hatta Hazal bile ordaydı. Aslında ailesinin yanına gitmişti ama Hikaru onu aramış ve ölüm haberini alınca apar topar gelmişti. Hinata'nın bütün tanıdıkları gelmişti. Kuroo san ve Kenma hep onların yanında olmuştu.

KAGEHİNA : BİR SAHADA İKİ KALP Where stories live. Discover now