OMAKE BÖLÜMÜ 1

538 28 23
                                    

Merhabalar benim değerli okuyucularım. Öncelikle bu bölüm tamamen ama tamamen  kurguya bağlı bir bölüm değildir. Öncelikle bunu bilerek okuyun ki sonra ne oldu bu kurguya demeyin. Ayrıca kitap daha bitmedi onu da söyleyim

Bir şey daha söyleyeceğim ben 8 Temmuz itibariyle staja başlıyorum ve tüm kitaplarıma ancak hafta sonları yb atabilirim. Ama hangi kitaplara atacağım kesin değil yani hafta sonu bildirimleriniz açık olsun her an her hangi bir kitabıma yb gelebilir.

Ve bu bölüm kısa bir bölümdür.

Iyi okumalar....

...Edo Dönemi...

Yıl 1636

Gökyüzünden akan yağmur damlarının yeşil çimenlere, kahverengi toprağa düşüşünün çıkarttığı sesi dinliyordu penceresinin önünde. Bir eli dizlerinde uyuyan sevgilisinin elini tutarken diğer eli de upuzun saçlarının bir tutamındaydı. Parmağıyla saçının bir tutamını etrafında döndürürken düşünüyordu genç efendi.

Onunla mutlu bir evlilik yapabilecek miydi? Buna ailesi izin verecek miydi? Ailesi nasıl bir tepki verecekti? Yasak aşka izn vereceklerini hiç ama hiç sanmıyordu. Nasıl izin versinler ki?
Evleneceği kişi yerine bambaşka  biriyleydi. Aşkı, merhameti, sevgiyi, eğlenceyi, hoşgörüyü onda bulmuştu. Asla ama asla diğer kişi evlenmek istemiyordu.

Ama ailesinden korkuyordu. Daha doğrusu engellemek için yapacakları şeylerden korkuyordu  genç efendi.Yasak aşk yüzünden hem kendini hemde sevgilisini ölüme götürüyordu. Bunu biliyordu, o da biliyordu ama ikisi için de bu korkunç gelmiyordu. Asıl korkunç olan ayrılmalarıydı bu iki aşık için. Kalbinde onca acı varken ailesinin daha önce yaptığı tuzaklar aklına geliyordu bir bir.

Zar zor en yakın iki koruması tarafından kurtulmuşlardı. Bir şekilde hayatta kalmışlardı. Yangınlarda ölümle burun buruna kalmış, bir çok kez işkenceye maruz bırakılmış, zehirli bitkiler ve yemeklerle defalarca zehirlenmişlerdi. Ama bu ne zamana kadar böyle gidecekti. Ailesinin onayladığı kişiyle evlenince mi? Yoksa ölünce mi? Ama ölmek daha kolay geliyordu ona sevmediği biriyle bir ömür geçirmektense....

KAGEHİNA : BİR SAHADA İKİ KALP Where stories live. Discover now