26. BÖLÜM

629 37 58
                                    

Herkese konnichiwa dattebayo!! Uzun upuzun bir aradan sonra yeni telefonumla size yb yazıyorum. Beni özlediniz değil mi? Ben sizi aşırı özledim!😄😄 Neyse sadede gelelim 8 TEMMUZ 5 ağustos arası yb ler hafta sonları belki gelebilir. O zaman kadar olabildiğince yb yazıp yayınlayacağım.

Bu bölüm geçmişten olacaktır. O yüzden 19. BÖLÜM part 1 ve 2 yi okuyup öyle bu bölümü okumanız tavsiye edilir.

....GEÇMİŞTEN....

Kageyama'nın Ağzından :

O tuhaf olayın üstünden 3 hafta geçti sayılır. Herkes normale dönmüş gibiydi. Ben ve Hinata hariç. Sanki hiç bir şey olmamış gibi davranıyorduk. Normal olanı buymuş gibi birbirimize piyes yapıyorduk.

Aslında bu beni çok sinir ediyor. Çünkü o gün ve olanlar hakkında en ufak bir şey bile demiyor. Düne kadar ona ne zaman sorular sormaya kalksam ya cevaplamıyor ya da benden kaçıyor.

Bu bir bakıma da iyi oluyor. Yani bakmayın sinirleniyorum ama içten içe de korkuyorum. Acaba benim sevdiğim o herifi nerden tanıyor? Neden öyle tuhaf davrandı onu görünce? Aralarından özel bir olay ya da onun gibi bir şey mi geçti de kalbi mi yaralandı? Aşık mı yoksa o herife? Bu yüzden mi bana karşılık vermiyordu?

Aşk?!! Gerçek olmamasını dilerim. O adama aşık olmamasını dilerim. Onun kalp acısı yüzünden ağlamamasını dilerim. Keşke... Keşke.... Keşke Oikawa-senpai ye gitmeyi cesaret edebilsem de bu kalbimi ve aklımı kurcalayan soruları sorabilseydim. Ama korkuyorum. Ve bu korku gerçeklerle yüzleşmemi engelliyor.

Ama ya düşündüklerim gerçekse? Ya birbirlerine eskiden deli gibi âşıklarsa? Ve ayrıldılarsa. O zaman seni benim yapmam için , kalbinin bana ait olmasını sağlamam için , o adam yüzünden olan kalp acını dindirmeni sağlamam için kaç defa ağlamanı izlemem gerekecek? Kaç defa kalbimin parça parça olması gerekecek?

Inan hiç bilmiyorum. Bir yandan bir yerden bilmek bir yandan da bilmemek istiyorum. Aklım ve kalbim çok karıştı. Ne yapmam gerekiyor? Kime gitmem gerekiyor? Yoksa bunlara gerek kalmadan gitmem mi gerekiyor?

...... : Kageyama dikkat et!!!

Bu ses ile düşüncelerim kesildi. Sesin geldiği tarafa döndüğümde üstüme doğru gelen bir direk görüyorum....

KAGEHİNA : BİR SAHADA İKİ KALP Where stories live. Discover now