53, Babička

414 31 2
                                    

Harry byl dnes pozván po dlouhé době k Weaslyům. Popravdě, když mu přišla od Moly pozvánka, musel jí poslat dopis s tím, zda se nespletla, jelikož on kvůli Severusi spřetrhal se svými nejlepšími přáteli už dávno kontakty, neboť se nedokázali smířit s tím, že Harry ho prostě miluje.

Ale teď mu přišlo pozvání s tím, že se stala babičkou a jedno z jejích dětí tedy rodičem. Harry si mylně myslel, že to bude někdo že starších, ale jakmile se se Severusem - kterého musel dlouho přemlouvat - přemístil před Doupě a už od prvního pohledu Harry viděl nad dveřmi velký transparent s nápisem Vše nejlepší novopečeným rodičům Ronovi a Hermioně!.

Když váhavě vstoupil do dveří, ihned k němu přiběhla paní Weaslyová, že se dlouho neviděli a jak se má.

V rohu místnosti pak uviděl stát Rona s Hermionou, která v ruce svírala malý bílý uzlíček. Zhluboka se nadechl a vydal se za nimi, nechávaje Severuse na pospas zbytku rodiny Weaslyových.

,,Ahoj," pozdravil své bývalé nejlepší kamarády váhavě Harry. Hermiona dala miminko Ronovi do náruče a vrhla se na Harryho. ,,Omlouvám se... moc," mumlala v objetí - div Harryho nerozmačkala. ,,Hermiono," opáčil Nebelvír a ruce položil své kamarádce na záda. ,,Já... toto je naše dcera a," začala Hermiona, ,,my bychom byli moc rádi, kdyby si byl její kmotr," dokončil za ni Ron. Harry nevěřil svým vlastním uším. ,,Bude mi ctí," vypískl Harry.

Nakonec si všichni večer moc užili a Harry měl konečně zpět své staré dobré přátele.

Snarry drabblesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora