40, Infarkt

485 27 4
                                    

Harry vyřkl heslo od soukromých komnat profesora lektvarů a poté vstoupil dovnitř, maje na paměti, že jeho milenec ještě učí.

Sedl si proto na pohovku, aby tam na něj počkal - mohl sice čekat u sebe, ale tady ho měl hned na očích.

Po asi čtvrt hodině sezení a zkoumání krbu, který byl jediný zdroj tepla v místnosti, se Harry zvedl a přešel ke knihovně, aby si prohlédl knížky, které tu jeho muž měl.

Po chvíli se do jedné z nich začetl, stále stojíc u regálu s knihami, a jelikož měl na sobě tmavý hábit a místnost osvěcovat pouze oheň z krbu, nebyl tam skoro vidět.

Až skončil Severus svoji poslední hodinu, automaticky se vydal do svého bytu. Otevřel dveře a odložil si nějaké knihy na jeho pracovní stůl, který se nacházel na konci prostorného obýváku, za gaučem.

,,Ahoj, lásko," pozdravil příchozího Nebelvír, přičemž stále stál u knihovny. Severus sebou trhl, jakmile uslyšel hlas, jelikož si nebyl Nebelvírovy přítomnosti vědom.

,,Z tebe jednou dostanu infarkt," opáčil mu místo pozdravu a přešel blíže k němu. ,,To jsi mi nemohl dát alespoň nějak najevo, že tu jsi, když jsem vstoupil," pokáral ho Zmijozel a líbl ho na tvář, sedaje si následně na pohovku.

,,Mohl," mykl rameny Harry, ,,ale to by nebyla zábava, dát o sobě vědět - i když jsem to tedy zprvu naplánoval," přiznal se Nebelvír a vrátil knížku zpět do regálu, přičemž si potom sedl vedle svého přítele. ,,Ty moje lvíče," povzdechl si lektvarista a přisunul si Harryho do objetí, blíže k sobě.


Chci se Vám moc omluvit, ale následujících sedm dní nebude vycházet tato výzva, jelikož zítra jedu na tábor - a tam jsou zakázané mobily, takže nebudu moci psát.

Děkuji za pochopení.
Any

Snarry drabblesWhere stories live. Discover now