45, Pouta

470 34 4
                                    

Byl teplý podzimní večer. Harry a Severus kráčeli ruku v ruce po kamenné cestičce v parku, když vtom Harry zahlédl na druhé straně parku, jak policista přikládá pouta muži před ním.

Harry se laškovně podíval na svého přítele, který jeho pohled vycítil a hlavu otočil na zmiňovaného Nebelvíra.

Ten mu kývnutím hlavy, bradou ukazujíc na auto s muži, naznačil směr, kam se má podívat. Ten se tedy na policisty nejprve nechápavě podíval, ale po té, když zahlédl pouta, mu to bylo hned jasné.

Pohled stočil opět na svého přítele a do ucha mu lehce zastřen touhou zašeptal: ,,Na co ty asi myslíš?" Přičemž když svou hlavu odvracel od Nebelvírova ucha, lehce ho do něj kousl. ,,Dal by sis říct?" zeptal se narovinu Nebelvír. ,,Ale až příjdeme domů," řekl už naprosto seriózně Severus, jakoby se vůbec nejednalo o odpověď na to, zda se svým přítelem bude mít později sex. ,,Merline, to ne... tady," zavrhl Harry hned, jak mu docvakl význam Severusových slov. 

,,Tak pojď, támhle v tom křoví je dostatečné přítmí na přemístění," vybídl svého milence Sev, ,,a navíc budeme dřív doma." Harry se jen zachichotal nad tou nedočkavostí - jelikož věděl, že Sev má hrátky s pouty ve veliké oblibě... zvlášť, když je má na sobě Harry.

Snarry drabblesWhere stories live. Discover now