3, Sumec

1.1K 42 8
                                    

Starší černovlasý kouzelník opatrně odhrnul peřinu, aby nevzbudil svého mladšího společníka, pokládaje chodidla na studenou zem. Hned sáhnul po hotelových papučích, která mu jeho nohy před chladem ochránila.

Pomalu se zvednul z postele, převléci se a šel si udělat svoji pravidelnou ranní kávu. Naštěstí svého milence díky kouzlu Silencio nevzbudil. Po rozdrcení kávových zrn a zalitím vařící vodou, se vůně této života budící kapaliny linula po celém bytě.

S šálkem, ze kterého se ještě linula horká pára, se Severus vydal na balkón přiléhající k ložnici. Ladným krokem se vydal k pohodlnému křeslu, na které se následně usadil, vychutnávajíc si dobrou kávu a východ slunce.

Mezitím pozoroval ulici pod ním. Zatímco on teprve vstal, ostatní lidé už dávno pracovali. Sledoval jak na tržnici přijíždí rybáři s čerstvými rybami nejrůznějších druhů... od pstruhy po sumce, ale byly tu i stánky s čerstvým ovocem a zeleninou.

Chvíli na to za sebou uslyšel zívání a šustění peřiny. Zanedlouho už byl jeho přítel na nohou. ,,Tak co, líbí?" zeptal se ho ospale. ,,Je tu nádherně," odvětil Severus a položil si šálek na malý stolek, zatímco si Harryho stáhnul na klín. ,,Moc děkuji," dodal a věnoval mu milující polibek.

Snarry drabblesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن