41, Manipulace

470 31 6
                                    

Harry skoro vyběhl z nebelvírské společenské místnosti a vydal se pryč - nejraději by úplně z hradu, což ovšem v tuto pozdní hodinu nemohl.

Celou dobu si myslel, že ho Ginny miluje, ale jak se teď dozvěděl, tak z její strany to byla jen manipulace s Harryho city a snaha o zviditelnění. A to by se nikdy nedozvěděl, kdyby k němu Ginny nepřišla naštvaná a on její vztek ještě znásobil tím, že se jí snažil jak uklidnit, a pak se ptát, co se děje. Ona to na něj pak vše v afektu ve vzteku vykřičela.

Poslední dobou se totiž Harry hodně často motal okolo profesora lektvarů a Ginny se začala obávat, že její plán nevyjde.

Harry nepopíral, že Ginny nemiloval celým srdcem, ale věnoval jí veškerý svůj volný čas. Poslední dobou si totiž začal uvědomovat čím dál tím více, že k Ginny necítí lásku, ale nic jí nedal najevo.

Utíkal dál od nebelvírské věže, když vtom narazil do nějaké tmavě postavy. Až teprve, když mu ten, jehož Harry málem srazil, podal ruku, si Nebelvír uvědomil, že je to Severus Snape.

,,O-omlouvám se, pane," začal hned koktavě Harry. ,,Vstavejte, Pottere," odvětil lektvarista, zvedaje Harryho do stoje.

Aniž by si to oba uvědomili, stáli naproti sobě, ruku v ruce a obličeje daleko od sebe tak, že ten druhý mohl cítit dech může stojícího vedle.

A pak se to stalo. Jejich nosy se o sebe jemně otřely a rty se spojily v jedny.

Snarry drabblesTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon