Ten 💀

439 26 6
                                    

Jesse a tó parton ült és nézte a vizet . Furcsa hogy minden rajtuk múlik . Bár tudta mut vállal . Hermione nézte az elmerengő szőke fiút . Harry pedig nem látta még ilyennek . Ilyen szótlannak . Mindig volt valami beszólása , hozzászólása de most olyan mintha kicserélték volna . Odament a szőke mellé . Jesse ránézett majd vissza a fodrozódó vízre .
Másnap a Roxmortsba hoppanáltak . Egyböl megszólalt a riasztó bűbáj és a helyi kocsmákból kifutottak a kocsmából. Gyorsan elbújtak az asztalok alatt. Közel hozzájuk felkapkodták a terítőket .
- Úgyis elkapunk Potter - mondta az egyik halálfaló. Jesse kinézett az asztal mellett és meglátta az egyik halálfaló. Gyorsan elmenekültek mire egy szakállas öregember nyitott ajtót .
- Erre Potter .- intett az idősember. Bementek mire Hermione és Jesse végignéztek rajta.
- Egy pillanatra azt hittem hogy ...- mondta Jesse. Hermione bólintott.
- ... én is .. hogy Dumbledore .- mondta hitetlenül. Vitt nekik italt és ételt . Hermione és Jesse megtámadták a tálat . Hetek óta nem ettek normálisat. Harry elővette a törött tükör darabot mire Jesse belenézett az egész tükörbe.
- Potter téged látlak helyettem - mondta hátra fordulva. Harry belenézett a tükör darabba és Jesse tarkóját látta. Az egyik szobából kijött a viking vezér. Jesse amint meglátta az apját a nyakába borult .
- Aberforthal figyeltünk titeket csak az öreg nem engedte hogy segitsek nektek .- mondta ingerülten rànézve az öregemberre.
- Jól tette. - mondta Jesse . - Az öreg jobb sakkmester mint Bobby Fisher - mondta viccelődve. Harry leült .
- Be kell jutnunk az iskolába . Van ott még egy horcrux . - mondta ránézve a némán őt figyelő Aberforthra.
- Nehéz lesz. Piton az igazgató és halálfalók figyelnek minden átjárót , alagutat és bejáratot . Hogy akarsz odamenni Potter ?? Legyen eszed és élj . Bújj el . - mondta Aberforth . Jesse nem hitte el hogy ő Dumbledore öccse. Ránézett a festményre és egy szőke hosszú hajú lány mosolygott rá.
- Ő Ariana igaz ? - mutatott a festményre. Aberforth ránézett majd nagyot sóhajtott.
- Az első áldozata . Dumbledore nagy mester volt. Csak nem látta előre hogy egy szörnyet védett - utalt Voldemortra. Jesse megforgatta a szemeit . A viking vezér gondterhelten felsóhajtott.

- Tudjuk a történetét . Inkább azt mondjátok meg mit akartok hogy ide eljöttetek - nézett Harryre .
- Igazából a suliba kellene bejutnunk - mondta Jesse Harry helyett. A viking vezér hisztérikusan felnevetett .
- Megölnek titeket - mondta mérgesen rácsapva hirtelen az asztalra. Jesse hárta hőkölt .
- Egy okkal több - mondta gúnyosan. Aberforth ránézett a festményen levő lányra aki bólintott és eltűnt a képről.
- Most hová megy ?- kérdezte Hermione . Nem sokkal később jött is a lány de hoz magával valakit. A festmény kinyílt és Neville vigyorgott rájuk .

- Mizu skacok - mosolygott rájuk . Mind hárman megkönnyebülve mosolyogtak Nevillere .
- Milyen az arcot Longbottom ?- kérdezte Jesse .
- Ez ? Semmi. Látnátok Sheamust . - mutatott az arcára. Bemásztak Neville után az alagútba . Mikor megérkeztek az egész Roxfort diákjai boldogan köszöntötték őket . Mikor lementek a diákokhoz akkor megrohamozták őket a kérdéseikkel. Harry csak egy emberre volt kiváncsi . Dracora. Aki berohant a szobába . Mikor meglátta Harryt lefagyott. Egy évnyi féltés és rettegés hogy soha nem fogja látni akkor felengedett. Nem szóltak csak nézték egymást.

- Szia. - suttogta Harry a szőkének.
- A testvére vagyok és simán keresztül néz rajtam. - mondta felháborodottan.
- Harryje csak egy van .- vigyorgott Sheamus .
- Fogd be .- torkolta le.
- Piton tudja .. tudja hogy Harry itt van .- mondta aggódva Draco. Megtudták Lunától hogy a kastélyban a Hollóháti elveszett diadémja a következő horcrux . A csata most kezdődik el . Jesse tudta hogy neki kell szembeszállni Ron Wrasleyvel mivel az vadászik rá . Ron megbolondult mikor megtudta higy Hermione Jesse miatt hagyta el őt. Ebből semmi nem volt igaz. Megmérgezte őt a hatalomvágy amit a Nagyúr adott a kezébe . Fred meg George nem álltak be halálfalónak.

Fight With Me Where stories live. Discover now