One 💀

674 30 4
                                    

Harry végig ment a házon és elért a Black családfához . Bement és végignézett a falikárpiton . Elmosolyodott mikor eszébe jutott az emlék mikor Sirius megmutatta a családfáját és annak szörnyű titkait . Valaki be akart jutni . Kivonta a pálcáját és lassan elindult a bejárati ajtó felé . Az ajtót kinyitotta és Jessevel találkozott . Dumbledore halála óta nem látta .
- Jesse .- mosolygott rá a szőkére .
- Hali Potti - vigyorgott vissza rá .
- Menjünk beljebb mielött lebukunk .- morgott rájuk Mordon .
- Magának is jó estét .- mondta Harry majd egy szőke hajzuhatag ugrott a nyakába .
- Harry.- suttogta egy ismerős hang . Szorosan megölelte őt . Majd négy Weasley jött be az ajtón . Kicsit bizalmatlanul nézett rájuk .
- Szia Harry . Bill Weasley .- nyújtotta neki a kezét . Harry végignézett rajta majd elfogadta .
- Charlie Weasley .- biccentett felé a legidősebb Weasley . Majd beljebb mentek a házba . Majd egy görnyed 80'as évekbeli pornósztár jellegű ember futott be sarkába Remussal és Tonksal .
Mordon meredten nézte a férfit .
- Mundungus Fletcher . Kedves Harry őszinté..
- Fodg be Mundungus - dörrent rá a férfira aki behúzódott mindenki mögé. Majd Harry felé fordult.

- Mivel még nem vagy nagykorú még rajtad van a nyomjel .- mondta Mordon .
- Nyomjel ?- kérdezett vissza értetlenül .
- Igen . Ami annyit tesz hogy minden apró tüsszentésedről tud a Minisztérium .- magyarázta a volt tanára .
- McIntyre ahogy megbeszéltük .- Jesse előrelépett és kitépett egy csomót Harry hajából .
- Ez mi ?! - tapogatta a tarkóját . Majd látta hogy beledobják a haját Mordon kulacsába .
- Ezt nem . Nem kell áldozatot hoznotok .- mondta idegesen .
- Ezt mind a saját akaratunkból hoztuk meg . - mondta Jesse elsétálva Harry mellett .
- Szóval mindenki igyon egy kortyot . Nem jó izű . Olyan mint a kobold pisi - adta elöször Fred Weasleynek
- Biztos sok olyat ivott hogy ezt tudja .- mondta a tanárnak aki csak nézte .- Ez se vidídja fel . - majd meghúzta . Végigment az üveg és mindenki Harry lett .
- Jesszus Harry tényleg szar a szemed .- nézett bele a szemüvegbe Jesse . Draco belenézett a gatyájába . Jesszus ez óriási .- gondolta pirulva .
- Nos mindenki öltözzön át . Te is Potter .- majd egy zsák ruhát szórtak eléjük . Mindenki teljesen Harrynek nézett ki .
Végül elindultak a Védett Lak felé . Harry Hagriddal ment . Útközbe rájuk csaptak a halálfalók .
- Menjünk vissza . - mondta Harry Hagridnak
- Nem . Mennünk kell tovább . Tudták mit vállalnak .- ellenkezett . Harry hátranézett és két halálfaló őket követte . Támadott és hárított . Egy átok eltalálta Hagridot aki elájult . Harry gyorsan átvette az irányítást és vezette a motort . A két halálfalót egy Stuporral lerázta . Hirtelen eszméletlen fájdalom hasított a fejébe . Mellette egy fekete köd szállt . Tudta higy Voldemort az . Majd a pálcáját rászegezte és a két varázserő egyesült . A sötét nagyúr pálcája repedezni kezdett Potter varázslata nyomán majd eltört . A Sötét Nagyúr felüvöltött . Hagrid észhez tért és vezette tovább a motort .
Megérkeztek a Védett Lakhoz és Narcissa futott eléjük .
- Nem érkeztek vissza . Se Draco se Jessie .- mondta aggódva az asszony . Majd Bill Weasley bukkant fel .
- Rémszem elesett .- mondta sokkolva . Fred és George is visszaérkezett csak George fülét eltalálta egy átok . Gyorsan bevitték a házba . Jesse a karjába hozta Hermionet .
- Eltalálta egy Stupor . Leesett a seprűről .- mondta aggódva majd őt is bevitte . Draco is megjelent és Harry karjaiba rohant .
- Láttam apámat .- mondta szomorúan és kétségbeesetten . Harry szorosan megölelte majd bevitte a házba .
Hermionet lefektette az ágyára és ott maradt mellette . Megvizsgálta Angie de semmi baja nincs . Jesse elmosolyodott majd végigsimított a lány kócos haján . Ráeszmélve mit tett elkapta a kezét majd felállt és kiment . Hermione pont ekkor nyitotta ki a szemét . Az orrát beborította a menthol illata . Felült és mélyet szippantott a szoba levegőjéből . Egy ember szobájába lehetett . Az pedig Jesse . Magához emelte a plüss fókát megölelte . Kinyílt az ajtó és a szőke griffendéles jött be egy tálca levessel . Hermione letette a hófehér fókát majd rámosolygott a szőkére .
- Hoztam egy kis levest .- mondta majd letette a tálcát a lány ölébe .
- Köszi .- köszönte meg . Jesse vissza lement a többiekhez . Próbálta a vadul dübörgő szívét csillapítani . Majdnem meghalt mikor látta lezuhanni Hermionét . Nem gondolkodott utána vetette magát . Dolgozott benne az adrenalin . Megijedt mikor nem ébredt fel a karjaiba a lány . Gyorsan ide hoppanálta magukat . Nem törődve a halálfalókkal .
Hermione lement a tálcával a kezében a többiekhez . Narcissától kapott egy kis lecseszést hogy hogy mert felkelni ilyen mértékű fejre mért átok után .
Lassan mindenki nyugovóra tért . Harry lassan kimászott az ágyból és eldöntötte magába hogy elmegy . Sok mindenkit bajba sodort . Rémszem meghalt és még fognak miatta meghalni . Ezt nem hagyhatja . Összepakolt és elment . Elindult az ösvényen mikor Jesse hangja visszatartotta .
- Hova mész Harry ?- kérdezte tőle .
- Elmegyek . Túl sok mindenen mentetek át miattam - mondta szomorúan
- Jesszus ezt nem hallottam meg . Figyu ezt mindenki a saját önön döntése volt hogy segít neked . Lesznek áldozatok . És lehet hogy mi se éljük túl . - hajtotta le a fejét .- De Hermione nélkül meghalnál . Egy nap alatt elkapnának és elhurcolnának Voldemort elé . Nem kell a nagy duma hogy nem jöhetsz velem mert veszélyes mert leszarom . Veled megyünk ha kell ha nem .- mondta eltökélten . Harry elmosolyodott . - Gyere vissza te gyagya Potti baba .- mondta kicsit gúnyosan .
- Ne nevezz így - lökte oldalba a szőkét aki nevetve lökött vissza .

Fight With Me Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ