Eleven ☠

238 14 2
                                    

Az igazgató minden diákot a Nagyterembe hivatott .

- Az a hír járja , hogy Harry Potter köztünk van . Aki bújtatni meri árulja el most - mondta kimérten . A diákok nyugtalanul viselkedtek. Egyszercsak Harry kilépett a diákok közül Griffendéles talárban . Piton felszegte az állát .
- Hogy mer ott állni ahol ő állt ? Hogy tehetett ilyet ?- üvöltötte a mereven álló igazgatónak . Piton kivonta a sötét hajúra a pálcáját de McGalagony ellökte és rátámadt . Egy kis ideig párbajoztak de Piton elmenekült .
- Gyáva - kiáltotta a nő a kitört ablaknak.
A diáksereg elnémult mikor Draco Malfoy jött be a Főnix Rendje vezetésével .
Egy mardekáros rá akart támadni a szőkére , de Jesse kivette a kezéből a pálcát és kettétörte . Pansy kivonta rá a pálcát . Mikor egymás szemébe néztek szomorúságot láttak egymásba .
- Friccs vigye el a Mardekárosokat a pincébe - parancsolra a mindenesnek . Pansy lehajtotta a fejét, majd elindult le a pincébe.
Harry vázolta a tervet a tanárának , majd elindultak megkeresni a horcruxot .

Jesse és Neville végig rohant az egyik folyosón mikor két hatalmas pók ugrott ki eléjük .
Neville kislányosan felsikított , Jesse ránézett és 180 fokos fordulattal a másik irányba futott. Időközben Harry lement a Kamrába megszerezni a baziliszkusz fogát .

-ARANIA EXHUMAI - ordította Jesse. Az egyik pók a varázslat hatására megdöglött . A másik Jessere támadt. A fiú próbálta a csáprágóit eltolni az arcától de minduntalan a pók próbálta elcsípni a torkát. Mikor egy hatalmas balta levágta a pók fejét, ami Jessere esett. A srác eldobta magáról.
- Björn ? - mondta meglepődötten.-Hát te ? Nem Norvégiában vagy ?
- Nem . Itt van most szükség rám - Mondta mosolyogva. Jesse megölelte a bátyját.
Meghallották Bellatrix idegesítő vihogását . A sötét boszorkány mögött fogva tartották az apjukat.
Jesse felpattant de bátyja lefogta.
- Nocsak . Az ifjú viking sarj . - nevetett a nő. Jesse felé indult .
- Meglásd iszok a koponyádból te kivénhedt ráncos ribanc .- ordította . Bellatrix sértve vicsorgott a srácra.
- Hogy mersz ilyeneket mondani ?! Te undorító véráruló . - ordította iszonyat rikácsoló hangon. Dobogás hallatszott a távolból , Bellatrix meglepődött majd vigyorogva eltűnt.

- Keressük meg Pottert - mondta az idősebbik viking. Jesse nem értett semmit . Bjorn úgy húzta maga után.

- Nem lassíthatnánk ?! Mozgásundoritiszem van - mondta kifulladva. Jesse mellett becsapódott egy átok .  - Kinyírlak téged baszod . Kinyírlak - ordította teljes torokból. Bjorn hátrafordult és elkapta a Jesset .

- Nem . Nem . Nem - futott el a hátán az ordítozó szőkével . A másik kanyarba belefutottak Dracoba és Harrybe.
Draco furcsán nézte ezt a párost.

- Hali Bjorn vagyok . Apánk hívott de ő még nem érkezett meg . - mondta kifulladva . Jesse legurult a testvéréről.
- Tudjátok hol az utolsó horcrux ?- kérdezte Jesse.
- Igen . - mondta majd ismerős kürtök szólaltak meg . Jönnek a vikingek.
Jesse elmosolyodott .
- Ti menjetek a Horcruxért , én apánkkal tartok - mondta gyorsan és elfutott balra. Jesse figyelte a bátyját.
- Gyerünk Jesse  .- lökte meg a vállát Hermione majd a Szükség Szobája felé vették az irányt. Útközben belefutottak egy trollban .

- Jaj ne - sikította Jesse. Majd odébb lökte Harryt . A troll közéjük csapott a bunkójával , majd buta arcával Jessere nézett . - Jaj nekem - nyögte megsemmisülten . A szörny rávicsorgott majd Jesse felé suhintott . A szőke elfutott a másik irányba . Harry utána akart rohanni de Hermione elrángatta.
- Tud magára vigyázni - mondta bátorítóan , bár aggódott a szőkéért . Jesse kirántotta a pálcáját a trollra és gyorsan kimondta.
- Turdula - ordította . Majd a pálcája végéből rigóhad támadt a trollra aki legyezni és hátrálni kezdett , megbotlott és beleesett az óratorony mutatójába . A szörny felnyögött majd kilehelte a lelkét. Jesse gyorsan futni kezdett Harryék után .

A fekete hajú idegesen várta a szobaajtóban , mikor Jesse teljes gyorsasággal futott felé. Harry elmosolyodott de lelohadt mikor Jesse után egy csomó pók kezdett futni egymást taposva .

- Gyorsan , gyorsan , gyorsan . - ordította majd Hermionéval kezdték behúzni a Szükség Szobájának ajtaját , még épp időben betudott ugrani a szőke . Kifulladva vette a levegőt a szoba padlóján heverve .

- Rám vonzódnak ezek a dögök - zihálta a szőke . Majd felhúzta Harry állásba. Körbenézett . Mindenhol székek , szekrények , limlomok egymásra pakolva. - Harry érzed - kérdezte a szőke . Harry egy ékszerdobozra nézett majd odament . A dobozt nem tudta elvenni mert megjelent a halálfaló Ron Weasley . Jesse eltorzult arccal nézett a vörösre.

- Lám lám . Az új aranytrió. Hogy vagy Hermione ?- kérdezte nyálasan. Heione undorodva nézett az exére.
- Weasley patkány - dohogta a szőke.
- Viking fattyú . Meg foglak ölni . - mondta Ron pszihotikus vigyorral . Jesse előre lépett mire Crack és Monstro megjelent kivont pálcával .
- Ahhoz lesz egy két ütésem - mondta majd a pálca vége izzani kezdett . Crack ártást küldött Hermionéra majd elfutottak . Az ártás a dobozt elpattintotta egy szék tetejére . Harry utána mászott.
Jesse felüvöltött .

- Áááhh a barátnőmet ne bántsátok ti nyomorult gecik - üvöltötte végig a folyosót . Hermione elmosolyodott . Jesse gyorsan futott vissza .
- Ez a barom elszabadított egy futótüzet - mondta ijedten majd Hermione kezét megfogta és futottak. Harry elérte a dobozt majd leugrott . Utolérte Jesseéket . Gyorsan felkaptak egy seprűt és kirepültek vele a szobából .

- Gyorsan pusztítsd el .- üvöltötte Jesse . Harry elővette a kígyó fogát és beledöfte a diadém közepére . A diadémból Voldemort egy darabja sikítva sötétséget vont . Harry folytogató fájdalmat érzett . Jesse berúgta a tűzbe a horcruxot és az ajtó becsapódott . Hermione aggódóan nézett a barátjára .

Voldemort összecsuklott a Roxfort elötti mezőn . Bellatrix azonnal sietett hozzá , de ellökte .
- Nagyúr - szólt hozzá az egyik alattvaló. A kígyófej ránézett és megölte . Egyre gyengébb . Figyelte hogyan vonnak fel falat a Roxfort köré . Gonoszan elvigyorodott .

Jesse felrázta Harryt majd a Nagyterem felé vették az irányt . Azonnal keresni kezdte az apját . Egy letakart test felett sírt . Jesse gyorsan szedte a levegőt . Odafutott majd lerántotta a takarót a halottról . Sigurd . Az öccse . Lerogyott majd zokogni kezdett . Harry körbe nézett a sok halotton és síró diákokon.
Tudta hogy ők mire vállalkoztak , de Jesse öccse nem tudta .

Fight With Me حيث تعيش القصص. اكتشف الآن