Two 💀

616 30 2
                                    

Másnap reggel készültek Narcissa Black és Thomas McIntyre esküvőjére . Harrynek segített a kedvese a nyakkendőjét bekötni . Draco mosolyogva csókolta meg . Reménykedik hogy a sok rossz után nekik is lesz esküvőjük egyszer. Rossz érzés fogta el mindkettőjüket .
Hermione felvette a bordó ruháját ami tökéletesen illet rá . Végig simított a ruhán és jobbra balra fordult . Kicsit le akart nyűgözni egy illetőt .
Jesse végig simított a haján amit tökéletesen beállított . Fekete szmokingja és méregzöld nyakkendője igazi hercegi tekintélyt adott neki . Kinézett az ablakon és látta jönni a Mágiaügyi Minisztert .
Beállitott Rufus Scrimgeour hozzájuk . Narcissa szólt nekik .
Dumbledore végrendeletében Harryt , Jesset és Hermionét is belevette . Felkereste őket a Védett Lakban a végrendelet közlésére. Nem kicsit lepte meg őket hogy Jesset és Hermione is örököl valamit a volt igazgatótól .
- Jesse Liam McIntyre-re hagyom önoltómat , s remélve , hogy rám gondol miközben használja azt .- adta oda a meglepődött szőkének a kis tárgyat . Rögtön ki is próbálta azt . A miniszter folytatta .
- Hermione Jane Granger kisasszonyra hagyom Bogart Bard mesèi című könyvet , remélve hogy szórakoztató és tanulságos olvasmány lesz számára . - nyújtotta át a kis könyvet . Hermione értetlenül nézte a számára idegen könyvet .
- Harry James Potterre hagyom azt a cikeszt amit az első roxforti kviddicsmérkőzésén elkapott . Emlékeztesse rá hogy a kitartás és az ügyesség elnyeri méltó jutalmát .- adta át a kis golyót Harrynek . A cikesz Harry tenyerébe kinyílt és ott lebegett . Valamint Dumbledore ráhagyta Griffendél Godrik kardját. Azonban a kard nem volt nála . Mondván az a kard nem Dumbledore tulajdona , így felette nem rendelkezhetett .
A miniszter gyanúsan méregette őket . Pont ez a három diákot említette meg a végrendeletébe . Végül ahogy jött úgy ment is .
Elkezdődött a lagzi . Most látta igazán boldognak az apját . Elvette a gyerekkori szerelmét . Az ő szerelme elbukott mikor Parkinsonnal kezdett ki . Végignézett a táncolók közt és Hermione táncolt Victor Krummal . Szomorúan nézte a táncoló párost . Leült inkább inni .
- Ne igyál annyit .- vette ki a kezéből a poharat Draco .
- Lagzi van . Mit gondoltak mikor ilyen időkbe házasodni mertek ? - kérdezte a testvérétől .
- Talán mert tudják nem lesz megfelelő pillanat .- mondta kissé szomorú éllel . Jesse nézte a boldog apját az anyjával aki úgy sugárzott a boldogságtól . Harry becélozta Elphias Dodge-ot . Elbeszélgetett vele . Többet tudott meg Dumbledorrol . Közbe egy öregasszony nevét mondta a nő aki elmesélte Dumbledore történetét neki . Figyelmesen végig hallgatta majd megjelent Kingsley patrónusa .
- A Mágiaügyi Miniszter meghalt . A Minisztérium elbukott .- majd eltűnt . Kitört a pánik . Halálfalók támadtak a Védett Lakra és a lagzira . Harry oda akart rohanni a harcoló szerelméhez .
- Menj Harry . - ordította Remus majd odalökte Hermionéhoz . Megfogta Harry és Jesse kezét és hoppanáltak .
Egy úttesten landoltak és majdnem elcsapta őket egy autó . Majd elindultak .
- Hol vagyunk ? - kérdezte Jesse körül nézve .
- A Shanzen - Aveneun . Sokszor idejöttünk a szüleimmel szinházba . Nem tudom miért ide hoppanáltam magunkat .- mondta összezavarodva .
- Honnan szereztek tudomást a Védett Lakról ? Valamelyik Weasley köpött volna ?- kérdezte idegesen .
- Nem hinném . - mondta Harry . Aggódott a lagzin maradtakért . Főleg Dracoért . Hermione hirtelen lelassult .
- Látod el is felejtettem . Dracoval ... csináltunk neked egy tortát .- mondta csalódottan .
- Figyelj ez kedves de így hogy ránk támadt néhány halálfaló .- mondta majd bementek egy kávézóba .
Elfoglalták a helyüket .
- Mit hozhatok ?- mondta unottan a kiszolgáló lány .
- Egy cappuccinot kérnék - mondta Hermione .
- Nekem is - mondta Jesse ránézve a lányra
- Nekem is - majd elindult megcsinálni a kávékat .
- Nekem ez sántít . Valaki köpött hogy itt vagyunk .- mondta Jesse idegesen
- Draco apja . Lucius Malfoy - mondta elgondolkozva Harry .
- Ez honnan jött ?- kérdezte összezavarodva a szőke .
- Draco anyja elvált Malfoytól . Draco felvette a McIntyre nevet . És gondolom tudta hogy újra házasodik .- magyarázta Harry .
- Neeem . Szerintem a Minisztert kínozta meg Voldemort . Az meg kénytelen volt elmondani . De még így is meghalt.- mondta Hermione . Bejött két munkás . Jesse gyanúsan nézett rájuk . Csak álltak a pult elött mikor támadtak . Lebuktak az asztal alá . Jesse eltalálta az egyiket de felállt .
- Stupor .- kiáltotta . Most eltalálta . A halálfaló átesett a pulton . Hermione lefegyverezte a másikat . Majd kivont pálcával elindult a két halálfaló felé .
A lány pont most jött ki .
- Menj innen .- mondta Hermione . A lány megfogadta és eltűnt . - Zárjunk be .
Lehúzták a rolókat . Jesse idegesen kapta meg az egyik halálfalót .
- Ez Dolohov .- mutatott a lefagyott emberre .- Te megölnél minket igaz ?
- Jesse - szólt rá Harry . Jesse elengedte a férfit .
- A tiéd a pálya . Töröld ki az emlékeit . Ebbe profi vagy .- mosolygott az ijedt lányra gúnyosan . Hermione rászegezte a pálcáját és elmondta a varázsigét .
Elindultak a Black ház felé . Harry kinyitotta az ajtót . Mikor bementek egy porfelhőből keletkezett Dumbledore rohant feléjük . Hermione felsikoltott . Majd eltűnt.
- Mi volt ez ?- kérdezte ijedten Jesse .
- Piton ellen van . Riasztó - mondta Harry majd előre ment . Elfoglaltak egy szobát . Jesse meglátta a zongorát majd leült és megszólaltatta a hangszert . A kellemes szólam betöltötte az elhagyatott házat . Hermione megcsodálta hogy milyen finoman érintette a zongorabillentyűit a szőke ujjai . Hallgatta a kellemes muzsikát és elálmosodott . Jesse csak bűvölte tovább a zongorát . Harry egy pokrócot terített az elaludt lányra . Jesse végzett a kiselőadásával .
- Ez mi volt ?- kérdezte halkan Harry .
- Magyar rapszódia . Liszt - mondta Jesse .
- Szép volt - mondta Harry . Jesse elnevette magát persze csak halkan . - Hol tanultál meg így zongorázni ?
- Otthon . Mikor szünetekbe hazamentem apa elvitt tanárhoz és tanított .- mondta büszkén . Majd lenézett a lányra aki az ölébe fészkelte magát . Lassan ő is elálmosodott és elaludt . Harry még sokáig fent volt .

Fight With Me Where stories live. Discover now