Four 💀

423 26 0
                                    

Jesse állopota javult és jobban érezte magát . Az apja elment hogy nehogy rajtuk csapjanak . Így is féltek maradni . Kinézett az ablakon és látta hogy a halálfalók a ház felé sétáltak Bellatrix vezetésével . Kirohant , de Harrynek ütközött . Egymásra néztek és elhoppanáltak . Bellatrix berobbantotta az ajtót és végig nézett a lakáson . Dühében elordította magát . Megparancsolta a vérfarkasoknak hogy keressék ezt a szagot . Jesse pulcsija volt . Majd eltűntek .
Jesse földre rogyott mikor megérkeztek . A sebek éppenhogy meggyógyultak . Megbosszúlja az áruló Weasleyn . Hermione letérdelt mellé de Jesse eltolta a lány segítő kezét és felállt . Nem tudták hol vannak a Horcruxok . Jesse megnézte a nyakláncot és ketté nyitotta . Egy levél állt benne . Regulus Blacktől . Leült és elolvasta .

- Ez hamis .- mondta idegesen és lecsapta a nyakláncot . Harry és Hermione egymásra néztek . Jesse dühös volt . Nagyon . Az a buta Sipor elfelejtette megmondani hogy hamis . Azt javasolta menjenek vissza a Black házhoz . Hermione ellenkezett de visszamentek . Hátha ott találják Siport . Mindhárman kivont pálcával mentek a romos házba . Harry felment a lépcsőn . Sirius szobáját megtalálta .
Talált egy könyvet . Batildha Birchock : A mágia történet .
Jesse kirángatta a szekrényből a manót és felmutatta a medált .
- Ismerős ?- kérdezte idegesen .
- Igen ez Regulus gazdám medálja .- hajtotta le a fejét .
- De két ilyen van nem ?! FELELJ .- ordította a manónak . - Hol van a másik ?
- Sipor nem tudja hol van a másik medál - suttogta félve . Sipor kijött az asztal takarásából . Harry pedig az ordításra lerohant . Látta hogy Jesse vallatja a manót .
- Itt laksz . Tudnod kéne . Felelj . Tudom hogy tudod .- morogta fenyegetően a manó arcába .
- Jó de láttad valahol ? Itt volt a házba ?- kérdezte Hermione .
- Te mocskos kis sárvérű majd a halálfalók ..- Jesse meg akarta ütni egy lapáttal de Hermione lefogta . - Véráruló McIntyre .- védte magát sikoltva .
- Felelj neki .- mondta Harry . Sipor morgott .
- Igen . Itt volt az is . Ebbe a házba . Gonosz gonosz tárgy az .- morogta félve nézve a medált .
- Miért gonosz ?- kérdezte Jesse .
- Regulus meghalt és megparancsolta Sipornak hogy pusztitsa el . Sipor próbálta de nem tudta megtenni .- fogta a fejét a manó . Jesse horkantott és megrázta a fejét .
- Elvitte valaki ?- mondta Harry .
- Éjszaka besurrant valaki . Elvitt sok mindent köztük volt a medál is .- mondta a manó .
- Ki ? Ki volt az ?- köpte Jesse .
- Mundungus . Mundungus Fletcher .- morogta .
- Hoz ide .- azzal a manó eltűnt . Közbe a minisztériumba kiszűrték a félvér és mugli dolgozókat . Halálfalók keresték a Roxfort Expresszen őket . Mundungus pedig a Zsebkosz Közbe vokt mint mindig . Jesse a zongora elött ült és figyelte Hermione ujjait ahogy táncolnak a zongorán. Harry pedig nézte a cikeszt . Jesse figyelte .
- Test emlék őrzők .- mondta Jesse figyelve a cikeszt . Közbe Dobby és Sipor megérkezett Mundungus lábain . A férfi elárulta hogy a vénszatyor Umbridgenál van a medál . A terv pedig elő àllt . Három minisztériumi alkalmazottat elkábítottak és a szerepükbe léptek .
A minisztériumba vezető út undorító volt . Mikor megérkeztek úgy viselkedtek ahogy az alkalmazottak szoktak . Hermione szörnyülködve nèzte a szobrot .
- Azott ?- kérdezte Jessie .
- Muglik . Ott . Ahová valók .- mondta Hermione . Beszálltak egy lifltbe de megállította egy főmufti .
- Cattermole .- szólitotta meg Jesset aki ijedten nézett a coffos férfira .- Már vagy két napja esik az eső az irodámban .
- Szerezzen esernyőt .- mondta kicsit viccelődve .
- Tudja ha nekem lenne mugli feleségem és a varázsbűn üldözési osztály vezetője kérne tőlem valamit . Én a nyakamat törném érte hogy teljesítsem . 1 órát kap .- mondta majd elment . Jesse tudta hogy a Finite Incantatem lesz a megfelelő . Kiszállt a következőnèl és elindult .
Közbe Umbridge megjelent és beszállt melléjük . Harry kiszállt és egy ramazuri közepette bement Dolores szobájába . Invitózta a medált de nem volt ott . Hiába kereste a fiókba sehol nem volt . Megtalált egy mappát ahol a Rend tagjai voltak . Akik meghalltak át voltak húzva . Gyorsan kiment .
Beszàllt egy liftbe . Lement a tárgyaló termekhez . Beszállt Jesse
- Jó napot .- mondta udvariasan .
- Jesse . Én vagyok .- mondta Harry .
- Harry jaj úristen .- sóhajtott fel . Cattermore feleségét vallatta Umbridge . A nő észrevette Jesset és megszólitotta . Harry belökte Jesset a nőhöz . Umbridge kíméletlenül vallatta a nőt . Harry pedig előre nézett .
- Maga hazudik Dolores . Pedig tudja hazudni bűn .- mondta hidegen . Majd stuporral lefegyverezte . A nő hitetlenkedve nézte .
- Ez Harry Potter .- mondta a nő boldogan .
- Igen ő az . Ha ezt megtudják a gyerekeim .- mondta Jesse majd rohanni kezdett a kezét szorongató nővel együtt . Hermione kikapta a nő nyakàból a medált és futni kezdtek . Umbridge patrónusa által fenntartott védelem eltűnt és kiszabadultak a dementorok . Befutottak egy liftbe .
- Expecto Patronum .- ordította Harry majd a fény következtében eltűntek . Mikor felértek gyorsan el akartak tűnni de azonosították őket . Jessie odafordult a nőhőz .
- Figyelj Mary . Fussatok és utazzatok el . Majd megyek utánatok - mondta a nő szemeibe . A nő megcsókolta a férjének hitt fiút . Jesse időközbe átváltozott . Hermione pedig rossz szemmel nézte azt ahogy a nő megcsókolta Jesset . Reginald ruha nélkül megjelent . A nő ránézett a szépfiúra annyira nem is bánta csókot . Jessie csak egy zavart mosoly ejtett a nőnek majd elfutott . Futniuk kellett . Elkezdték lezárni az összes hopphálózatot . Gyorsan beugrottak de Jaxley fogta Jesset és egy vágó ártást küldött a fiúra . Jesse lerúgta magáról a férfit . Egy erdőbe érkeztek meg . Jesse vérzését Hermione próbálta csillapítani . Sikeresen . A vérzés megszűnt és Harry felverte a sátrat .

Fight With Me Where stories live. Discover now